BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 iki tane townie boku bokuna öldü oyunun başında rage açan tuncanın dps i düştü kör tuttuğunu sker mantığıyla millet hedef seçiyor çok güzelmiş bu oyun keşke daha önceden de bilseydimde önceki oyunları zamanında takip etseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mayfanın öldürdüğüne bişi diyemeyiz sonuçta kendini savunamıyorsun ama Vingthor ölümünden tamamen kendisi sorumludur garip garip hareketler yaptı şüpheli davrandı milletde linç etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 adam hakaret sıçundan mahkemeye çıksa idam cezasıyla yarılır AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Spyro da iki oyun yönetmişti önceden. Ona ulaşsanız belki bir oyun daha açar. Azmodan iyi olmasın gayet güzel settingler yazıyordu. Bir de oyun bitmeden yorum yapmak yasak sanırım. O yüzden: ##Linç oyu: BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yapma ya.. ben sadeece o konuya mesaj yazılamıyor sanıyordum :( emir kilitler bunu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oyun bitmeden yorum yapmayalim pls. Karisabiliyor isler biraz :P oyun icin talep oldukca acarim ben mafia oyunlari, rahat ol babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 simdilik kitliyorum bunu, oyun bitince bu threadden tartismaya devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 OFFF CASS DORUKU KESSEYDİN BİZ KAZANCAKTIK! Tekrar tebrikler, son gece über muhabbet döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahanda öteki konuya sonanda mesaj attım :P ama sanırsam azmo bunu açacğaı mderken ötekini tekrar açtı o ara shadow fury de mesaj attı :P son mesaj benim olmalıydı olum neler döndü be bu arda ben öm şeysi yazanları fake diyoprdum ki fake çıktı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bittus said: ya doruk mesela neredeyse hiç mesaj atmamış. ona linç oyu verip konuşmaya zorlayabiliriz. Krusty said: o zaman smoke a verelim yalnız şu kısım çok önemliymiş. bunu yapmasak patlıycaktık. ayrıca benim doktor olayını uydurmam çok önemliydi ama inandırıcı olamadım. şahsen kendim bile inanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi o doktorum dedin biz boncuk bulmuş gibi sevindik. çünkü bariz belliydi senin düz townie oldugun ve doktorum ben demen kocaman bir kolpaydı. aha dedim, bir şekilde doruk'u öldürtürsek gece zaten cass'ı alıcaz ve ihale direk krusty ve nosfe ikilisine kalacak diye ama cass zar attı ben çıktım dsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben inandım ben doktor olduğuna. Ben polisim deyince niye özel ismin var mı diye sordun ki? Düz townielerin özel ismi yoktur diye tahmin ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yeni oyun bekliyoz azmo. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nosfe said: Ben inandım ben doktor olduğuna. Ben polisim deyince niye özel ismin var mı diye sordun ki? Düz townielerin özel ismi yoktur diye tahmin ediyordum. cassiline'ın yazdığına dayanarak sormuştum onu. amaç hani doktor olayını sallayıp durumu garantiye almaktı. kendimi öldürtmekti ama olmadı. çok fena fail oluyoduk az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nosfe said: Ben inandım ben doktor olduğuna. Ben polisim deyince niye özel ismin var mı diye sordun ki? Düz townielerin özel ismi yoktur diye tahmin ediyordum.cassiline özel ismi oldugunu söylemisti, oradan yola çıkarak sormuş olabilir. mafya açısından doktor yalanını yakalamak açıktı ama. ulan zaten 3 kişiyiz, recruit skillimiz falan yok. adamlarda bomba, dedektif geceleri kill alan biri var. bir de üstüne doktor vermek aşırı OP kılardı townieleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Zaaaaaa EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bakma sen blaza Doruk da ölse gene biz kazanırdık. Farinal'i ikna eder bitirirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 spyro yeni bir oyun acacakti, onu bekleyelim, acmazsa ben acarim. tebrikler bu arada. Klasik mafya oyunuydu, yavas basladi, sacma olumler oldu ama sonlara dogru iyice costu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sanmıyom abi. Yani inanılmaz çelişkili mesajlarınız, doktor yalanı vs direk üstünüze kalacaktı sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yalnız cidden bir ara cassiline nosfe farinal üçlüsünün mafya olduğunu düşündüm. böyle bir şey çıksa sağlam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal ın rolü gerçekmiydi yoksa blöfmü yapıyodu orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal mafyaydı bence. bu arada gratz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ha bi de 4 gün şehir dışına çıktım oyunun en tatlı yerlerini kaçırdım falan az kaldı mafyaya kazandırtıyormuşum istemeden oyunu peheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam sessiz kaldı tüm gece kazandırdı lan oyunu. tam köylü, mazlum rp'si yaptı doruk. belki konuşsa dikkat çekecek o gidecekti gece dsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmo ikiniz de açsanız daha güzel :). Hem okuması eğlenceli hem de oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar