Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON (tartışma konusu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki tane townie boku bokuna öldü

oyunun başında rage açan tuncanın dps i düştü

kör tuttuğunu sker mantığıyla millet hedef seçiyor

çok güzelmiş bu oyun keşke daha önceden de bilseydimde önceki oyunları zamanında takip etseydim
Mesaj tarihi:
Mayfanın öldürdüğüne bişi diyemeyiz sonuçta kendini savunamıyorsun ama Vingthor ölümünden tamamen kendisi sorumludur garip garip hareketler yaptı şüpheli davrandı milletde linç etti
Mesaj tarihi:
Spyro da iki oyun yönetmişti önceden. Ona ulaşsanız belki bir oyun daha açar. Azmodan iyi olmasın gayet güzel settingler yazıyordu.

Bir de oyun bitmeden yorum yapmak yasak sanırım. O yüzden:

##Linç oyu: BabacumMostors
Mesaj tarihi:
ahanda öteki konuya sonanda mesaj attım :P

ama sanırsam azmo bunu açacğaı mderken ötekini tekrar açtı o ara shadow fury de mesaj attı :P son mesaj benim olmalıydı

olum neler döndü be

bu arda ben öm şeysi yazanları fake diyoprdum ki fake çıktı galiba..
Mesaj tarihi:
Bittus said:

ya doruk mesela neredeyse hiç mesaj atmamış. ona linç oyu verip konuşmaya zorlayabiliriz.

Krusty said:

o zaman smoke a verelim

yalnız şu kısım çok önemliymiş. bunu yapmasak patlıycaktık.

ayrıca benim doktor olayını uydurmam çok önemliydi ama inandırıcı olamadım. şahsen kendim bile inanmadım.
Mesaj tarihi:
abi o doktorum dedin biz boncuk bulmuş gibi sevindik.
çünkü bariz belliydi senin düz townie oldugun ve doktorum ben demen kocaman bir kolpaydı.
aha dedim, bir şekilde doruk'u öldürtürsek gece zaten cass'ı alıcaz ve ihale direk krusty ve nosfe ikilisine kalacak diye ama cass zar attı ben çıktım dsafsa.
Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Ben inandım ben doktor olduğuna. Ben polisim deyince niye özel ismin var mı diye sordun ki? Düz townielerin özel ismi yoktur diye tahmin ediyordum.

cassiline'ın yazdığına dayanarak sormuştum onu. amaç hani doktor olayını sallayıp durumu garantiye almaktı. kendimi öldürtmekti ama olmadı. çok fena fail oluyoduk az kalsın.
Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Ben inandım ben doktor olduğuna. Ben polisim deyince niye özel ismin var mı diye sordun ki? Düz townielerin özel ismi yoktur diye tahmin ediyordum.
cassiline özel ismi oldugunu söylemisti, oradan yola çıkarak sormuş olabilir.

mafya açısından doktor yalanını yakalamak açıktı ama.
ulan zaten 3 kişiyiz, recruit skillimiz falan yok. adamlarda bomba, dedektif geceleri kill alan biri var. bir de üstüne doktor vermek aşırı OP kılardı townieleri.
Mesaj tarihi:
spyro yeni bir oyun acacakti, onu bekleyelim, acmazsa ben acarim.

tebrikler bu arada. Klasik mafya oyunuydu, yavas basladi, sacma olumler oldu ama sonlara dogru iyice costu.
  • Yeni Oluştur...