devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Venua adında bir server kuracağım. Ayrıntılı olarak kurulum aşamasını anlatır mısınız...[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sphere.ini'yi aç ServName=Venue yap, [SERVERS] kısmına gel, oradaki your shard's name'i Venue yap, sphereSvr.exe'ye çift tıkla, tamam sende server sahibisin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tabi scriptleri çekip kurman lazım :D oyle direk kurarsan girenler bi sürü bug yapar tabi giren olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abicim ayrıntılı anlatın dedim kalıp deil :D 5-6 kere denedim olmadı çünkü.Bide ultima'nın olmadığı makinadan server açmak mümkün müdür ?[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben zamanında buradan baya bir faydalandım.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ı ı h mumkun değil uo olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bak burda sorarak açamazsın www.sphere.gen.tr ye falan gir. forumları oku script eklemesini ogren vs anlarsın 3 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uo yu yüklemeden açman mümkündür.sphere kalsörüne müthişşş 8 mul dosyası var onlıar koyup sphere ini den yerlerini göstermek suretiyle uo nunu 500 küsür mb yerine 10 mb ile kurutup açabilirsin[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 10 mb mi? :lol: map dosyası tek başına 75 mb'dir zaten.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sphere.gen.tr açılmıo... Bi de ben localhost server yapmıcam , herkese açık net server'ı yapacağım... Hani kuran varsa bi ayrıntılı ama "ayrıntılı" yani anlatsa. ?[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kardeş ayrıntılı anlatırsa 14290123810 sayfa sürer :D oku oku! tembellik yapma. herşe yazıyor sitelerde. exile.avaturk.net/ultimadevelopers ı dene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bab. lar ne kadar site varsa denedim.Ne kadar topic varsa okudum ... Bayıldım artık.BEN LOCALHOST SERVER İSTEMİOM , LÜTFEN DURMADAN BANA 207.0.0.1 İPSİNİ VE 2593 PORTUNU VERMEKTEN VAZGEÇİN ! İNTERNETTEN OYNANACAK NEBULA GİBİ BİR SERVER KURMAK İSTİYORUM ![signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Peki b@b.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 o zaman sphere.ini yi aç 127.0.0.1 ip sini kendi ip in le deiştir :D ver millete login.cfg yi açıp onu yazsınlar portu da yazandan yağpsınlar girsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sphere.gen.tr burası şimdilik.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ÖLE YAPIOM KENDİ İP'MLE BU SEFER DE SERVER'A GİREMİOM... ÇATLICAM SİNİRDEN YAA... NEDEN OLMUOOOOOOOOOOOOOOOOO , LÜTFEN BİRİ KURUP VERSİN SERVER'I FALAN :d KESİCEM KENDİMİ YOKSA YAA ! ŞU AN SERVER'A ULAŞILAMIO FALAN DİO.SORUYORUM MİLLETE NAAPÇAM LOCALHOST YAP DİO.KARDEŞİM BEN LOCALHOST KURMAK İSTEMİYORUM Kİ...MSN'İ OLAN VARSA VERSİN PLZ YANİ ARTIK DELİRİCEM !!![signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İnsanlar istekli, hırslı, hayalleri bile var ama azim yok be kardeşim azim. Hale bak, bide hazır kurulmuş hdd isteseydin?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bi de diolar ya REGPASS=password //sphereserver.net in tuttugu shard listesinde yer almak için gerkli olan passwordu yaziyoruz bu passwordu sphereserver.net den alabilirsiniz. die...NERDEN ALINIO LÜTFEN Bİ ALLAHIN KULU SÖLESİN YAA... TÜM SİTEYİ GEZDİM ŞİFRE FALAN YOK ! NE YARIM YAMALAK ANLATIMLAR VAR YANİ...[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 küçük harflerle konuşsan hiç fena olmaz hani.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ühühüh :.-( abicim lütfen bi yardım eli uzatın..lütfen... ühühühühühüh[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 lütfen yalvarıyorum...bi şöyle adam gibi anlatın ayarları...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 asd dedik ya login.cfg n, duzelt ya okusana sphere kurulumu ve ayarları başlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bak şimdi ben sana sphere den bahsetmicem sen nete açıcan dimi server ı bi kaç soru sorucam yanıtla sonra devam edelim... kafedemisin? (sphere kafedemi kurulu) net bağlantı ip sabitmi... adsl mi yoksa kablo netmi yoksa dial up mu bağlantıdan gelen ip nin 2593 portu sphere nin kurulu olduğu makinaya yönlendirilmişmi evet bunları sağladıktan sonra sphere nnin ayarlarına geç bence... Tabi Dışardan Girilmesini İstiyorsan[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 deltree ip sabit değilse hergirişde sphere.ini deki ip değişecek mi? o ip yi ayrladığımızda milelt girebilr mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sen spheredeki ip ye 127.0.0.1 yazıcan ama login.cfg ye bağlantı ip si giricen yani ip sabit değilse login.cfg deki ip herzmana değişicek buda oyuncuların hepsinin herdefasında ip değiştirmesine sebep olacak[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar