Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Kurmak İstiyorum Ayrıntılı Anlatır Mısınız ?

devhochi

Öne çıkan mesajlar

abicim ayrıntılı anlatın dedim kalıp deil :D
5-6 kere denedim olmadı çünkü.Bide ultima'nın olmadığı makinadan server açmak mümkün müdür ?[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Sosyal ağlarda paylaş

uo yu yüklemeden açman mümkündür.sphere kalsörüne müthişşş 8 mul dosyası var onlıar koyup sphere ini den yerlerini göstermek suretiyle uo nunu 500 küsür mb yerine 10 mb ile kurutup açabilirsin[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

sphere.gen.tr açılmıo... Bi de ben localhost server yapmıcam , herkese açık net server'ı yapacağım... Hani kuran varsa bi ayrıntılı ama "ayrıntılı" yani anlatsa. ?[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Sosyal ağlarda paylaş

Bab. lar ne kadar site varsa denedim.Ne kadar topic varsa okudum ... Bayıldım artık.BEN LOCALHOST SERVER İSTEMİOM , LÜTFEN DURMADAN BANA 207.0.0.1 İPSİNİ VE 2593 PORTUNU VERMEKTEN VAZGEÇİN ! İNTERNETTEN OYNANACAK NEBULA GİBİ BİR SERVER KURMAK İSTİYORUM ![signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Sosyal ağlarda paylaş

ÖLE YAPIOM KENDİ İP'MLE BU SEFER DE SERVER'A GİREMİOM... ÇATLICAM SİNİRDEN YAA... NEDEN OLMUOOOOOOOOOOOOOOOOO , LÜTFEN BİRİ KURUP VERSİN SERVER'I FALAN :d KESİCEM KENDİMİ YOKSA YAA !

ŞU AN SERVER'A ULAŞILAMIO FALAN DİO.SORUYORUM MİLLETE NAAPÇAM LOCALHOST YAP DİO.KARDEŞİM BEN LOCALHOST KURMAK İSTEMİYORUM Kİ...MSN'İ OLAN VARSA VERSİN PLZ YANİ ARTIK DELİRİCEM !!![signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Sosyal ağlarda paylaş

bi de diolar ya

REGPASS=password //sphereserver.net in tuttugu shard listesinde yer almak için gerkli olan passwordu yaziyoruz bu passwordu sphereserver.net den alabilirsiniz.

die...NERDEN ALINIO LÜTFEN Bİ ALLAHIN KULU SÖLESİN YAA... TÜM SİTEYİ GEZDİM ŞİFRE FALAN YOK ! NE YARIM YAMALAK ANLATIMLAR VAR YANİ...[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi ben sana sphere den bahsetmicem sen nete açıcan dimi server ı bi kaç soru sorucam yanıtla sonra devam edelim...
kafedemisin? (sphere kafedemi kurulu)
net bağlantı ip sabitmi...
adsl mi yoksa kablo netmi yoksa dial up mu
bağlantıdan gelen ip nin 2593 portu sphere nin kurulu olduğu makinaya yönlendirilmişmi
evet bunları sağladıktan sonra sphere nnin ayarlarına geç bence...
Tabi Dışardan Girilmesini İstiyorsan[signature][hline]- SlayerTr -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...