Hebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İyi günler ben kontratlı bi iphone 3gs almayı düşünüyordum.Fakat biraz araştırınca gördüm ki haziranda yeni model çıkacak söylentileri var.Bu yeni modelin multitasking çözünürlük ve olasılık dahilinde 3gsten daha hızlı olması dışında ne artıları var? Çıkış fiyatı olarak yaklaşık 2000 tl ler konuşuluyor.Sizce ne kadar doğru?Birde çıktığında kontratlı bir seçenek gelir mi hemen? Açıkcası 3gsin ucuzlamasını pek önemsemiyorum.Şuan ihtiyacım var sayılır alete.Sizce beklemeli miyim? Alırsam kontratlı almayı düşünüyorum.Küçük ya da orta paket.Beni bekleten tek etken şuan yeni iphone un özellikleri ne olabilir olasılık dahilinde neler var onları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 HD olacak zaten en büyük özelliği o daha ne kadar hızlı olabilir bilmem ama görüntü olarak bana çok şık gözüktü. Ayrıca 80GB hafızası var bu da önemli. Türkiye de kesinlikle kontratlı olarak çıkar zaten fiyat olarakta yine aynı fiyatlarda çıkacaktır 1600tl civarı zam geleceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yorumuna zıt olarak şöyle bir şey dendi. "yeni iphonenun türkiyeye gelme zamanı en erken eylül.burdan sonra kontratlı alımlar falan mümkün olur ama ilk olarak muhtemelen yok satacaktır.alınacak yerlerde fiyatlar yüksek olacaktır.görüntülü konuşma kamera ekran çözünürlüğü senn için çok önemli değilse fiyatlarda şu an stabilken almanı öneririm." Bu konuda ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 iphone topicinde yeterince tartışıldı. ordan devam edebilirsin sormaya istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Eylül'de gelsin çok bişey yok zaten devir artık HD devri telefonunda istemez misin HD görüntü? Açıkcası bende geçen ay 3GS almayı düşünüyordum iPhone HD geleceğini duyunca bıraktım zaten bu zamana kadar iPhonesuzdum 4-5 ay daha beklerim =) Zannetmiyorum Turkcell 3gs'i aynı zamanda soktu türkiye ye ve ihtiyacıda çok rahat karşılayabildiler yine 24 ay x 90-110tl lik paketlerle satılır. Bu pazarlama ekseninin dışına çıkılacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar