Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download-www performans farkı

alperozg

Öne çıkan mesajlar

817 kbps hızında download ediyorum ancak browserda hız çok kötü. çok yavaş çalışıyor, 2 bilgisayarda da aynı durum. videoları yüklemesi aşırı yavaş. tarifem 8 mbps ya kadar olan tarife. hız testi yapıyorum 7 mbps olarak gösteriyor bağlantıyı. sorun yok gibi ama var. nasıl çözücem bu sorunu?
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın biri otomatik dnste diğerini kendim ayarladım o yüzden ondan değildir. ayrıca şöyle birşey yaptım. 3-4 mbps görüyordu bağlantıyı aradım ttneti üst komşu 7-8 görüyor bizde niye 3-4 dedim biraz bekletti tamam hallettim dedi. eğer sorun çıkarsa tekrar aramamı söyledi ama telefondan 3-5 dakika içinde bağlantı hızım 2 katına çıktı. ne yaptı bilmiyorum santraldeki arkadaşlar düzeltti tarzı birşey söyledi. bende o hızı görünce kurcalamadım ama şu yavaşlama problemini çözmem lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Santralleriniz 8mbit hizi desteklemiyordur. Desteklemedigi halde 8 mbit kullaniyorum ve en azindan download'da 8mbit'e yaklasiyorum fakat 8mbit'e gectigimden beri resmen rezalet bir internetim oldu. Surekli kopar, inanilmaz yavaslar vesaire.

Santral olayini bir teyit ettirin bakalim ne cikcak. 444 0 375'ten ogrenebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun bi çözümü olması lazım, 100-200 kb hızımı düşürüp tarayıcı ve video hızlarını yükseltebileceklerse olur ama sanmıyorum.

@di
kopmalarının sorunu şunlar olabilir:
1.modemin 8 mbps yi kaldırmıyor olabilir eski modemlerde bunu yaşayan arkadaşlarım vardı.
2. splitter kullanmadan hatları dağıttıysan kopmalar oluyor.
3. splitterla dağıtım yapıyorsan ve evde paralel telefonlar varsa tüm çıkışlar phone kısmından dağıtman lazım. ana telefon hattı direk splitterda olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...