alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 817 kbps hızında download ediyorum ancak browserda hız çok kötü. çok yavaş çalışıyor, 2 bilgisayarda da aynı durum. videoları yüklemesi aşırı yavaş. tarifem 8 mbps ya kadar olan tarife. hız testi yapıyorum 7 mbps olarak gösteriyor bağlantıyı. sorun yok gibi ama var. nasıl çözücem bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dns ayarların nedeniyle öyledir büyük ihtimalle. dns numarasını kendin ayarladıysan otomatiğe, otomatikse de kendin ayarlayarak dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu beni de kıl eden bir sorun. arada degisiyor duzeliyor filan ama gene de kıl bir sorun. tam olarak sebebini bilen biri aciklarsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bilgisayarın biri otomatik dnste diğerini kendim ayarladım o yüzden ondan değildir. ayrıca şöyle birşey yaptım. 3-4 mbps görüyordu bağlantıyı aradım ttneti üst komşu 7-8 görüyor bizde niye 3-4 dedim biraz bekletti tamam hallettim dedi. eğer sorun çıkarsa tekrar aramamı söyledi ama telefondan 3-5 dakika içinde bağlantı hızım 2 katına çıktı. ne yaptı bilmiyorum santraldeki arkadaşlar düzeltti tarzı birşey söyledi. bende o hızı görünce kurcalamadım ama şu yavaşlama problemini çözmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dns surfing hizinizi etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sorunumuz tamamen aynı. bendede 7 mbit gösteriyor ama şu aralar acayip yavaş vidyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Sitelerde olabilir mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Santralleriniz 8mbit hizi desteklemiyordur. Desteklemedigi halde 8 mbit kullaniyorum ve en azindan download'da 8mbit'e yaklasiyorum fakat 8mbit'e gectigimden beri resmen rezalet bir internetim oldu. Surekli kopar, inanilmaz yavaslar vesaire. Santral olayini bir teyit ettirin bakalim ne cikcak. 444 0 375'ten ogrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 8mbit'e kadar benimde ama ne hikmetse şuanda 950 ile çekiyor gündüzleride 700'den aşağı düşdüğünü görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bunun bi çözümü olması lazım, 100-200 kb hızımı düşürüp tarayıcı ve video hızlarını yükseltebileceklerse olur ama sanmıyorum. @di kopmalarının sorunu şunlar olabilir: 1.modemin 8 mbps yi kaldırmıyor olabilir eski modemlerde bunu yaşayan arkadaşlarım vardı. 2. splitter kullanmadan hatları dağıttıysan kopmalar oluyor. 3. splitterla dağıtım yapıyorsan ve evde paralel telefonlar varsa tüm çıkışlar phone kısmından dağıtman lazım. ana telefon hattı direk splitterda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar