Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bir chech sistemi yazdim, fakat check yerdeyken dclick yaptigimizda kendimizi seciyoruz bu sekilde surekli bankaya para dusuyor bunu nasil onleyebilirim acaba?
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Scripti yazarmısın?[signature][hline]how much longer?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sadece canta dışında kullanamamasını engelleyeceksin. on=@dclick altına.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Arion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 target ta yalnızca banker ın olmasını sağlayabilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bence target olayı saçma banka dışında tıklayamıyacak hale getirdinmi tamamdır.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bende banker olayini kaldirmayi du$unuyorum. Bankasinda tikladiginda gelsin paralar ;)
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 umm onu nası yaparsın? topobj.uid == src.findlayer(layer_bankbox).uid gibi olabilir heralde.[signature][hline]how much longer? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 04 Ağustos 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Biliyorum onu, fakat sorunu hallettim, tesekkuler yardimci olanlara..
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tamam.[signature][hline]how much longer?
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 süper ufacık bi code geçmeden sorun çözüldü hayranım size :) dclick dışında pardon bide topobj.uid == src.findlayer(layer_bankbox).uid bu varmış olsun [signature][hline]- SlayerTr - [Bu mesaj Deltree tarafından 04 Ağustos 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ben kendim hallettim zaten .. uzman..
Öne çıkan mesajlar