smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 merhaba bi arkadaşımda böyle bir sorun var nasıl çözücez bilmiyoruz. w910i var arkadaşda. ara sıra durup duruken kapanıyor. arkada kameranın altındada küçük bi ışık var kırmzı yanıyor ve batarya acayip ısınıyor. yapabilicek tek şey bataryayı çıkarmak. başka türlü kapanmıyor da. demesine göre telefonu ilk aldığındada oluyormuş çok fazla uyggulama açınca işte ne bilim büyük fotolara bakınca falan. ama şu aralar iyice sapıtmış. sürekli oluyor diyor. bu sorun nedir hala anlayamadık bilen varsa çok iyi olur yardımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şarj bitince veya batarya problemli olunca yanar o ışık. Şarj bitmediğine göre, bataryası hatalı, değiştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aha. olabilir saol deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu aletin bug'ı bu. böyle yani, böyle kabul et. günde 1 kere kapatıp açman gerek, yoksa kendisi yapıyor bu işlemi. hafzada birkaç mb yer bıraksın ayrıca en az, hem hafıza kartında, hem tel hafızasında. onun dışında çözemedim ben. şekli güzel olmasa hiç durmaz satardım ama çok harika bi telefon bu bug'ı dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 miyadı dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hmm anladım. bataryasıda 70 liraymış zaten. değmez. hafızasını doldurmazsak daha az resetleniyor yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 evet bendeki öyle. 100kb boş yer falan varken zırt pırt resetleniyordu, birkaç mb boşalttım, daha az oluyor şimdi. belki yeni yazılım yüklemek çözebilir bilemiyorum. garantisi bitmediyse servise gönderin, sonra çözülmedi diye 2 kere daha gönderin, yeni telefon versinler ama bundan vermiyolar üretimi durduğu için, aynı fiyatta dandik bi sonyericsson verirler, o da hoş diil yani w910 karizması varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 peki teşekkür ettim. almadan araştırmak gerek demekki. (neyseki telefon benim deil :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Aynı telefonu bende kullandım o sorunun çözümü çok basit. telefonu üst kısmından tek parmağınla ve kalan elinle alt kısmından tutarak en yakın duvara atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar