deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bugün oturdum blades edgedeki transporterın aletini yaptım priestime, hani şu race'i vs. değiştiren zımbırtı işte. Neyse bastım transport oldum, hiç bir değişiklik olmadı, debuff vs. almadım. Olay tamamen şansa mı bağlı (yani debuff almak ya da almamak) yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum? 4 saat cd'li bir de transporter deneme şansım da yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kaldırdılar onu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yok hala tauren roguelar geziyor sağda solda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nasıl yapılıyor bu? boyle garip şeylere ilgi duyuyorum. priest olmasam deathbringer's will'e falan roll atarım o derece :D. bende yapmak istiyorum, wowhead linki falan verir misiniz rica etsem. edit, başlığı wowhead de aratınca sadece engineerlerin yapabildiğini gördüm ='(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar