Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarismaya giremeyen iki hikaye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

olaganustu kisa hikayelerin hikaye alimina (odevlerden isten dolayi) yetistiremedigim iki kisa hikaye yazmistim, okuyunuz egleniniz =)

kisa hikaye 1

Ülkenin bu güne kadar gördüğü en kanlı iç savaş bu. Şu çakma barikatı kaç gündür savunuyorum? Heh, ne önemi var...Ben bunları düşünürken üç isyancı karşıda beliriveriyor. Son el bombamı onlara doğru savuruyorum. Bir alev topu içinde parçalaniyorlar. Köşede duran telsiz cızırdıyor. "Burası belediye binası! Roberto! Yardım gönderin, etrafımızı sardılar!" Etrafımda kurşunlar vızıldarken telsize koşuyorum. "Cehenneme git, Alfonso! Başınızın çaresine bakın!" Yorgunluktan telsizin yanına çöküyorum. Kurşunlar barikatı dövüyor. Fazla zamanım kalmadı. Son sigaramı yakıyorum. "Bunun gibisini artık üretmiyorlar...”

Sokağın girişinde bir tank beliriyor...

kisa hikaye 2

“Ben kazandım!” diye zaferle kükredi Şeytan. En sonunda Tanrı’nın bütün kullarını kendı yanına çekip yaratıcıyı kendi oyununda yenebilmişti. Kulları için gözyaşı döken; kötülüğün kazanmasına dayanamayan Tanrı, çareyi kendi varlığını sonlandırmakta bulmuştu. Tabii yaratıcı gidince, yarattığı herşey onunla beraber yokolmuştu. Kullar, melekler, evren, herşey. Şeytan hariç. Galibiyetin verdiği tatminkarlıkla gülümsedi Şeytan; etrafındaki kara hiçliğe mağrur, hükmeden bir bakış attı.

Sonra gözünden bir damla gözyaşı döküldü.

Mesaj tarihi:
evet ya cok kisa kaliyo ya da sen kisaltmak zorunda kaliyosun hehe

birinci hikaye aslinda 160 kelime felandi, kisalta kisalta kusa dondu

ikinci hikayede 60 kelime civarinda kaldi, nasil uzatacagimi bilemedim :P

80e denk getiremedim biturlu sdf

ama denk gelince hakikaten guzel oluyomus, ben weronikanin hikayesinden aldigim zevki baska hicbir seyde almadim. belki sex
  • Yeni Oluştur...