Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Döviz piyasası, alımlar satımlar, fikirleriniz vs

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Altın al dicem ama işte ne blim.

Geçen sene kız arkadaşım altın al dediğinde "yeni sigortacı oldun şubedesin die bidi bidi etme, bak bizimkiler altın tavanında şu an o tavanı delemez düşer diolar" dedim. Altın o zaman 30 lardaydı. Şu an 50leri aştı fln.

Altın al yani

düşerse bilmem ama söölim kısa vade yatırımı olmaz altın sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

aa euroya bak ya poff zaten 100 eurom var hepi topu kuş kadar kalacak bozdurayım.

Altın en iyisi yatır altına uzun vadede kazanıyım diyorsan. Döviz artık belli bir eksen üzerinde hareket ediyor tepe noktaları falan olmaz artık pek. Altına göm parayı paso artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim çok hain bi adam olabilirim ama thailandda kırmızılılar(buradaki sağ sol davası gibi bişey) eylem yapıyorlar eylemler eskisine göre daha barışçıl geçiyor

millet dua ediyor sorun olmasın diye bende olsa da benim para bi katlasa diye bekliyorum

çok mu ibneyim ? olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

euro bugünki gibi dolar karşısında tutunamayıp 1.25 li paritelere kadar gerileyecek. şu an için dolar alman daha uygundu.
benim öngörüme göre dolar 1.580-1.590 civarına çıkarken euro 1.980-2.011 bandında kalacak ama sen bana bakma genede :D

(bir ihtimal daha var euronun 1.75 e düşmesi gibi o durumda doların 1.315 e gerilemesi lazımki, zikseler dolar o kurda 2 ay duramaz.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...