blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Belki ilgilenenler vardır döviz ile. Şu an dolar 1.4820 euro 1.9810 düşmüşken elimde 5.000 lira ölü tl var, dolar ya da euro yapsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 düşmesin olm herşeyim euro benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Nisan sonu 2.100 üstünü görecek diyorlar euro için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Almak içn iyi zaman ama hemen artmaz yani bi 4-5 ayı var artması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 uzun vade icin (6-12 ay) dolar mı alsam euro mu? hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Altın al dicem ama işte ne blim. Geçen sene kız arkadaşım altın al dediğinde "yeni sigortacı oldun şubedesin die bidi bidi etme, bak bizimkiler altın tavanında şu an o tavanı delemez düşer diolar" dedim. Altın o zaman 30 lardaydı. Şu an 50leri aştı fln. Altın al yani düşerse bilmem ama söölim kısa vade yatırımı olmaz altın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aa euroya bak ya poff zaten 100 eurom var hepi topu kuş kadar kalacak bozdurayım. Altın en iyisi yatır altına uzun vadede kazanıyım diyorsan. Döviz artık belli bir eksen üzerinde hareket ediyor tepe noktaları falan olmaz artık pek. Altına göm parayı paso artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 altın hep artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 o diilde biz böyle dioruz bi yatırıcak altına, piyasa bi sapıtıcak altın güm lol. yok gerçi altına bişi olmuo ilginçtir. eskiden fiyatı petrol ve usd ile orantılı / ters orantılı gibi hesaplar vardı ama tutmadı işte hiçbiri nieyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şu an mantıklı olan euro almak gibi duruyor yani daha da dusse en sonunda artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aslında benzin al koy kenara araban varsa sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Absolut said: Şu an mantıklı olan euro almak gibi duruyor yani daha da dusse en sonunda artacak. yunanistan düzelmediği sürece euro'nun yeniden zıplaması zor gibi. gerçi yunanistan euro dan çıkmayı da düşünüo ama noldu son bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 2.520 Euro aldım 4.997 lira karşılıgında bakalım, dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Coder said: düşmesin olm herşeyim euro benim ya Aynen, lütfen 2.2 ye çıksın tekrar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 en iyi servet biriktirme araci hala altin ne yazikki adam smith ve takipcilerine saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 altından vazgecmeyeceksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 alüminyum yükselişte ayda %13 artması öngörülüyor Alüminyum Borsası paradan altından çok kazandırıyor ama biraz el değiştirmesi sıkıntılı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aha evde 3 rulo aluminyum folyo var satarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abicim çok hain bi adam olabilirim ama thailandda kırmızılılar(buradaki sağ sol davası gibi bişey) eylem yapıyorlar eylemler eskisine göre daha barışçıl geçiyor millet dua ediyor sorun olmasın diye bende olsa da benim para bi katlasa diye bekliyorum çok mu ibneyim ? olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 euro yanlış seçim olmuş dolar varken ab ekonomisi hala çürük yumurtalarını nasıl kurtarır onu düşünüyor. abd ise yaldır yaldır toparlandı. 3-5 aya faiz artırmaları da gündem gelirse o zaman doları görün siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ev alma komsu al dolar alma euro al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 euro bugünki gibi dolar karşısında tutunamayıp 1.25 li paritelere kadar gerileyecek. şu an için dolar alman daha uygundu. benim öngörüme göre dolar 1.580-1.590 civarına çıkarken euro 1.980-2.011 bandında kalacak ama sen bana bakma genede :D (bir ihtimal daha var euronun 1.75 e düşmesi gibi o durumda doların 1.315 e gerilemesi lazımki, zikseler dolar o kurda 2 ay duramaz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar