Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece Merak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkaşlar ben bu harita ustundeki otlardan calilardan nasil atliyip geçiçem bunun için bir script yada .mul dosyasi varmi nasil ayarlanir bilen varsa güzelce anlatabilirmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
tiledata olayı hem server-side ve client-side olduğu için geçemezsin.
"ben wallhack yapiorum uoda" diyenler yalan söylüyor, fakat kendi serverinda otlara takılmamak istiyorsan bir tiledata editor ile 'BLOCK' ve 'No Shoot' flagını kaldırmalısın itemin.

BLOCK = Bloklama
No Shoot = Duvar, ilerisini görememe. (target'a alamama)[signature][hline]how much longer?
Mesaj tarihi:
ah nasil yapacami bilsem yapicam o sorun değilde nasil yapicami bilemiyorum.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
hernese bu iş beni aşacak heralde yapamayabilirim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
  • Yeni Oluştur...