Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 geçen aydan beri alıyorum bu hatayı. 1.5-2 saatte bir maviekran veriyor alet. windows aktivasyonlarını 3-4 yerden kapatmıştım bilmiyorum o yüzden mi ama... şimdi bunu nasıl çözerim, yeni activator falan indirdim denedim ama olmadı. edit: rtm 7600.16385 X64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Parasi neyse verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Windows'un mavi ekran vermesi pek iyiye işaret değil. Genel olarakta mavi ekranı donanım kaynaklı sorunlardan verir. Ayrıca Windows7 de mavi ekran görenide hiç duymamıştım.Baya kurcalamışsın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aquila said: Parasi neyse verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar