klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal eevet doru:)senı de sevdım:)
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 benimde uyumam lazım sabah iş var, ama kaçırmak istemiyorum böyle bi topağı...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ardeth said: git uyu o zaman bize niye söylüyosun maksat ilgi çeksin anasını satiim. edit: gerçi konu rus bi hatunken benim mesajıma takılman beni endişelendirmedi değil :D
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mr_Hand said: neyse ya bu kadar saçmalama yeter. uyumam lazım. tualete gıderken de buraya yazıyormusun??git o zaman bıze ne?!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal fiyat etiketi yok
karasimsek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal dilancım beni ne diye tanıttın?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 of balonlu fake'le aynı mantık yapısına sahipmişim lanet olsun
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 forgiver said: Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal fiyat etiketi yok senın o kadara para yok ondan sana yazmadık
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 klubnichka said: Mr_Hand said: neyse ya bu kadar saçmalama yeter. uyumam lazım. tualete gıderken de buraya yazıyormusun??git o zaman bıze ne?! uuu beybi. bi hareketlenme oldu.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 klubnichka said: Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal eevet doru:)senı de sevdım:) kimleri sevmedin
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ardeth said: özür dilerim mr hand bana fake dedın ama ben senı tam sevecektım:(
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bağa canım dediğğ. sanırsam beni de sevdii..di mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 klubnichka said: Ardeth said: özür dilerim mr hand bana fake dedın ama ben senı tam sevecektım:( teğet geçti. bilir misin? sizin putin böyle şeyler demez bak.
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Estel_Anorien said: beyler kalın sağlıcakla. sen merak etme onlar bana emanet ben onları salıncakta sallarım:))
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Estel_Anorien said: beyler kalın sağlıcakla.abi arkadası varmı, biz de gelelim mi
Öne çıkan mesajlar