cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: cerebralis(tu) tarzini sevdim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 edebiyattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: nomsaR said: llama lanet olsun eski bi kız arkadaşımın yeni sevgilisine benziyosun. o adam da izmirde yalniz..... YAPMA! o çocuk denizli'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 negzel lan. benim hiç böyle mavi gözlüklü hocam olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: cereb felsefe öğretmenimisin hayır =)) ingilizce ayrıca gözlükler de rayban diil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nomsaR said: vaniLLe said: nomsaR said: llama lanet olsun eski bi kız arkadaşımın yeni sevgilisine benziyosun. o adam da izmirde yalniz..... YAPMA! o çocuk denizli'de. tüh =( bi an drama cikcak diye cok sevinmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 cerebralis, valla insan gibi fotoğraf koyan siz gibi bağyan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ingilizce dicektim de gözlüklerle etek biraz daha felsefeye götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nomsaR said: vaniLLe said: nomsaR said: llama lanet olsun eski bi kız arkadaşımın yeni sevgilisine benziyosun. o adam da izmirde yalniz..... YAPMA!o çocuk denizli'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 edebiyat mı niye edebiyatt.bide vanille niye tüh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hatun geldi gözlükler yalan oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 beni de ayakkabılar aldı. kazağımdan ayakkabı yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 cerebralis çok tatlı çıkmışsın lan istanbulda mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 cerebralis said: edebiyat mı niye edebiyatt.bide vanille niye tüh?sana diil tüh. btw gozlukler rayban diilse alamıyoruz comboya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nomsaR said: cerebralis, valla insan gibi fotoğraf koyan siz gibi bağyan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum. saolun saoulun foruma layık olabiliyosak ne büyük onör=P ama ben de istemezmiydim cici fotolarım olsun da koyyim ama yok nafile.idare etcez artık.maya bu=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 benim hiç raybanım olmadı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 olitere said: cerebralis çok tatlı çıkmışsın lan istanbulda mısın ahaha ayi bi de ''lan'' demis. ince ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bak negzel almış herkes çakma takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 herkezin olmalı http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v322/52/81/627055427/n627055427_1798623_2033.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hm, o kadar da benzemiyomuşsun ya. rahatladım. ama bora üzer'e benziyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adamın hipsterlığı tasdiklendi bu fotoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok yok hipsterlıktan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hadi ben de koyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu ray banlar 200 250 kaat değil mi? niye çakma alsın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar