vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o biyiklar ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mæsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: o biyiklar ne! ya öyle çıkıyor yapcak bişey yok sakalda öyle hayat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 adamın ters liseli bıyığı var lan normalde dudak üstü dolu olur burna yakın yerler boş olur liseli dersin simitçi dersin ne desem bilemedim cevab veremedim.. o diil de gözler orjinal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 badem tadında bıyıklar hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 evet orjinal sülalede renkli gözleri olmayanları dereye bırakıyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o yaziyi sen yazmadin di mi... yoksa agir narsistsin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 biraz kalkık ya götüm bornova çukurunda billahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Llama said: bornova çukurunda bornova için çok iyi bir tanım olmuş. za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 izmirli miydin abi.. domatese domat dediğin her an gözlerinin büyüsü soluyor, biliyorsun di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi ona yapcak bişey yok çiğdem gevrek boyoz domat ne bilem bana sıradan size anormal geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 gözler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bilem mi.. canın sağolsun.. sdfgh ya çiğdem, boyoz, gevrek falan kelime olarak farklı direk. Onları yadırgamıyorum da domat çok köylü be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bella said: gözler güzel. beyler küçük altınları hazırlayın yaza düğün var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya bi kaç şey daha var sanırsam da aklıma gelmiyor o domat gibi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dumatis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 söz+nişan var başka işte düğünden önce onlar VUUVV bugün çok espriliyim beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sen nerelisin salatalık var ya hıyar falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben GEMLİKSTAYLA doğumluyum arnavutum dedem preveze babaannem yanya doğumlu biri umut sarıkaya'nın o avrupa'ya tutunmak karikatürünü koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hatta ben koyayım http://4.bp.blogspot.com/_zrViSmMUU_k/SVVlLxMxmpI/AAAAAAAACgM/bvvz0rkXV-E/s1600/gocmen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 negzel ya böle soruldugunda cat die ''karsiyakaliyim'' ''bursaliyim ama top degilim!'' diye cevap verebilmek. bizim sülale cok karisik, rize, antep, birsa, ege, istanbul vs.vs. nerelisin diyenlere önce ''yea cok karisik..'' diyorum. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bursa diyebilirsin bayanlar için sorun yok zaten bursa güzel şehir metro da uzatılıyor iskender desen lafını etmiyorum yeşil bol karnabahar yemekleri de güzel bence bursa olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 alamansın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben izmirliyim diyorum kimse inanmıyor :) biz hakket izmirliyiz la hiç uzaktan gelmede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bi şehiri tasvir ederken metro da uzatılıyor demek sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar