eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 niye? bence armuta benziyo. ondan koydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tavşan kadar çok sıçan bir hayvan daha biliyorum diyen, yalan söylüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 çok mendebur bi hayvana benziyo yanlız, suratsız bişey. Kaynana mı ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya bişe yese sıçıcak da, yemiyo. en son bulduğum bilimum otu verdim hala ortada bişe yok. amaan sıçarsa da benim halım değil oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 huun said: tavşan kadar çok sıçan bir hayvan daha biliyorum diyen, yalan söylüyordur. abi konu sıçmaktan açıldı, şunu söyleyim. Geçen gün martının biri suratıma sıçtı ahaha Resmen otururken böyle elmacık kemiğimin üstüne bıraktı bi kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: ya bişe yese sıçıcak da, yemiyo. en son bulduğum bilimum otu verdim hala ortada bişe yok. amaan sıçarsa da benim halım değil oh. biri senin halına sıçsa hoşuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 loto falan oynasaydın, talih kuşu'ydu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi kuş dediğin kafaya yapar, suratıma sıçtı resmen, küfür gibi. Loto mu oyniim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 çok hoşuma gider, sıçılmış bölümü keser kolye yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: abi kuş dediğin kafaya yapar, suratıma sıçtı resmen, küfür gibi. Loto mu oyniim bide. yüzünün o halinin fotoğrafını çekmeliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: abi kuş dediğin kafaya yapar, suratıma sıçtı resmen, küfür gibi. Loto mu oyniim bide. O zaman fena. Sende onu yakalayıp suratına sıçsaydın, ödeşirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ona öyle dememek lazım işte. "nereden geldiği, nereye gittiği belli olmayan işe yaramaz bir uçan salak hayvanın şuursuzca altına bıraktığı pislik ne yazık ki üstüme geldi" denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi ayak üstü hayvanın suratına sıçtın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 konu sıçmak demişken aklıma fincanlar geldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaç sayfa olmuş, kızın msnini alan oldu mu bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: abi kuş dediğin kafaya yapar, suratıma sıçtı resmen, küfür gibi. Loto mu oyniim bide. ahuhau http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/15416752.asp?gid=282 davşan demişken ben firefox cat gibi bi poz düşünmüştüm o da başka bahara artık. swh.. nedense yumru gibi hayvanlar olmasına rağmen kimse yumru koymuyor adını.. ya da kitle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tümör koyalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 alan aldı msni, hem de taa ilk üye olduğum zaman. hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 OHOOOO Bİ DE O KADAR KÜLTÜRÜNÜ ÖVÜYORUZ BURDA BATUM'DAN RİZE'YE KADAR BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 batum rize arası iki saat bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 onu diyorum işte 2 saattir övüp duruyoruz bilmediğimiz memleketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 pm pm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 git gör olm. vize falan da yok. al pasaportunu çal komşunun kapısını.. kuzeyinde falan eski eski köyler var, adamlar o kadar kapalı ki elemanların ibadetleri bile garip lan.. farklı bi hristiyanlık var öle o köylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu arada selam, batum muhteşem bi yer. gittim gördüm tşk. batumlu kızlar da güzel. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bi tane çorbamsı bişe içtim yağın içine çiğ patates koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar