Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 vaniLLe said: Geyşam olsun. ayrıca taktım mı koluma yakışsın, çaktım mı duvara yapışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yatakta ütü, yemekte taş, sokakta mukavva olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Pamuktan prenses mi olur, prenses dediğin taş gibi olur....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Cassiline said: İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek. Haçlıların yaptığı gangbang nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Farinal said: toggie said: sanane? desem ayıp mı olur. saçma olur. evleneceğim kız nasıl olmalı? -sanane? saçma oldu dimi :D teee kac sene önce birisi bi baslık acmıstı geyigine. bulma ihtimalim olsa onu linklerdim de. simdi hic kasamam. nasıl olması gerektigini cok guzel yazmıstı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Kamyon çeker on yirmi ton, gönlüm çeker Paris Hilton... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 içi dışı guzel olsun, yemekte yapabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben bir kadini sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparım; ama ki bir yanlışını görmeyeyim bir bidon benzin döker çatır çatır yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 utopia said: Kamyon çeker on yirmi ton, gönlüm çeker Paris Hilton... Sepet sepet portakal hadi sana hoşçakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sen evimde güzel bir eş, ben gişelerde çilekeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gelberi yar gelberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 monica bellucci olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sana benım dikiz aynamdan bakan gözler kör olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bittus said: nefes alsın asfsfafdAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sevene can feda, sevmeyene elvada. Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allaha tapsaydım peygamber olurdum. Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! Yolda hızlıyım aşkta yavaş, Çorumluyum arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://www.geldegulme.net/images/resimler/kamyon-arkasi-yazilari-kamyon-yazilari.jpg NAAAABEEEER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Khelben said: Sevene can feda, sevmeyene elvada. Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allaha tapsaydım peygamber olurdum. Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! Yolda hızlıyım aşkta yavaş, Çorumluyum arkadaş... Gaza gelme aygaza gel Beni bir sen anladın sende yanlış anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hafif olsun, ufak olsun, yatağa attın mı bir boy kadar sıçrasın, duvara savurdun mu geri seksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bir sana dayanamadım bir de sabah uykusuna ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mutfakta asci, sokakta hanimefendi, yatakta ırıspı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kermit said: mutfakta asci, sokakta hanimefendi, yatakta ırıspı olsun. açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Buddha said: kermit said: mutfakta asci, sokakta hanimefendi, yatakta ırıspı olsun. açılmıştı benim istediğimden sanane arkadaşım. kendi özel isteğim bu bide ele gelsin zayıf olmasın yatakta karı arayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ha bide stoya gibi olsun, beyaz duvarın yanına koydun mu kamufule olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar