Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Web Site Yukardaki Web Sitesinin Public_Html Kısmına FileZilla kullanarak bir Asp.Net projesine ait Klasorun ıcındekı tum dosyaları attım.. Site yonetim panelinden de sitesini domainini Default.aspx e redirect ettim...(Cok bastan savma sırf deneme amaclı bır sayfadır.) Ilk acılısta Default.aspx ın dızayn edılmıs halı gelıyo.Sonrasında orada baska bır lınke gıdıp gerı dedıgınızde Kod kısmı gelıyo.. Sorularıma gelecek olursak; --Bu aspx uzantılı dosyaları html e atarken kod kısmı gozukmemesı ıcın ne yapmak lazım.. --Baslangıcta calısacak sayfayı en uygun nasıl belırlerım.. --Bu site 5 adet Sql Database desteklıyo.Kendı backup ımı aldıgım bır Database ı buraya nasıl eklerım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sana saglanan hosting vindoz degilse ve .NET destegi yoksa calistiramazsin kodlarini. Zira kodu yorumlayan browser'in degil, sunucunun kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende direk kod halinde açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Hosting Free deneme amaclı olarak aldım..Cok fazla bir bilgim yok.. Anladıgım kadarıyla ben extra bır ıslem yapmıyacagım Host dan dolayı sayfa sadece kodları gosterıyo.Kontrollerı falan tanımıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9 Server at www.enginturaman.co.cc Port 80 Böyle bi sunucuda çalışmaz ASP.NET. Windows hosting gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Windows Ve .Net Destekli Host ile Yapılmıs Sayfa Bu sekilde Default aspx e gırıyorum.Fakat bu hostta Acılıs sayfasına bu Default.aspx i vermeyı bulamadım gene acılıs sayfasını Redirect etme gıbı bır secenek yok.. Edit:Bu sayfayı yayınlamadan once Web.Config de 2 3 tane Hata verdi.. bu kodu kapamak zorun kaldım.Hıc bırını kabul etmedi.. Bu koda da yazmak zorunda kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Acılıs sayfası olayını da hallettım gıbı Yonetım kısmında Dosyaları sıralayabılıyoruz..Sımdı Sıteye Sql Database ı atmaya calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar