Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eagle araştırmalar hala devam ediyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 :horace: orc pek inanarak sölediğini düşünmüorm ama devam etsin bakalım ne bulcaklarsa bakcaz[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 :([signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 nese ben kaçıorm sabah bakcaz ne bulmuslar iyi geceler herkese[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: orc_lord, 23 Temmuz 2004 02:25 tarihinde demiş ki: makinist buymuş. hmm garip biri yani bir gariplik var gibi gülüşe baksanıza :-p bi git allaşkına makinistin ne suçu var? adama veriyolarçizelgeyi bu saatte buda olcan diyolaar o da ekmek parası için yapıyo denileni[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 aket iyide gene suç makiniste patlıyacak bence...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Aket kardeşim ; senin sevdiğin biri orda olsaydıki Allah göstermesin inan makinistin biraz suçu labileceiği konusnda düşünerek yorum yapardın!!![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ulaştırma bakanının tvde duyurdugu cep telefonu numarası : 0 532 218 47 77 bu da başbakanın tvde duyurdugu numara : 0 533 748 32 54 tepkinizi sms göndererek belli etmek isterseniz diye yazayım dedim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesajım gonderiliyor![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Popeye, 23 Temmuz 2004 02:38 tarihinde demiş ki: ulaştırma bakanının tvde duyurdugu cep telefonu numarası : 0 532 218 47 77 bu da başbakanın tvde duyurdugu numara : 0 533 748 32 54 tepkinizi sms göndererek belli etmek isterseniz diye yazayım dedim , ben yolladım sıra sizde ;) güzel bulmuş ve yollamış popeye..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu arada telefon numaralarını aldıgım yer burasıdır herhangi bi sorun cikarsa sorumlusu milliyet valla beni baglamaz[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 23 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: nostabinda, 23 Temmuz 2004 02:37 tarihinde demiş ki: Aket kardeşim ; senin sevdiğin biri orda olsaydıki Allah göstermesin inan makinistin biraz suçu labileceiği konusnda düşünerek yorum yapardın!!! ne alakası var? anlamsız konuşuyosun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 aket bence çok anlamlı konuşmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Anlamsızmı?bence biraz yorumları dinleseydinde öle yazsaydın yaw!Bak CNN türk muhabiri ordaki yetkililerle konustu!Orada zaten trenin hızı çok daha düşük olmak zorundaymış!!!ama orada 136km giden bir tren var ve o trenide makinist kullanıyor!!![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sevdiğim birinin orda olması sonsuza akdar mantıklı düşünemeyceğim anlamına gelmez ki[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: nostabinda, 23 Temmuz 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Anlamsızmı?bence biraz yorumları dinleseydinde öle yazsaydın yaw!Bak CNN türk muhabiri ordaki yetkililerle konustu!Orada zaten trenin hızı çok daha düşük olmak zorundaymış!!!ama orada 136km giden bir tren var ve o trenide makinist kullanıyor!!! açıklama yapıldı ordan her tren aynı yüksek hızla geçiyormuş ilk resmi açıklamayı izle, dinle[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Yanlış anlaşılma oldu sanırım.Ben demek istedimki sen şimdi makiniste bişey demek yanlış diosun!Bende diorumki makinist suçlu.bu senin için, değil yanlış anlaşılma orada oldu zaten benim sevdigim biri olsaydı bende makinist üzerinde düşünürdüm!!! Adam aşırı hız yapııyor yapmaması gereken yerde.76km yapması gerekiyormuş orada!bak aç haberturkü az önce yine tekrarladılar!Sence burada suçlu TCDD olduu kadar makinistte değilmidir?[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Buarada aynı hız 136 km değil ama 76km!!![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: nostabinda, 23 Temmuz 2004 02:55 tarihinde demiş ki: Yanlış anlaşılma oldu sanırım.Ben demek istedimki sen şimdi makiniste bişey demek yanlış diosun!Bende diorumki makinist suçlu.bu senin için, değil yanlış anlaşılma orada oldu zaten benim sevdigim biri olsaydı bende makinist üzerinde düşünürdüm!!! Adam aşırı hız yapııyor yapmaması gereken yerde.76km yapması gerekiyormuş orada!bak aç haberturkü az önce yine tekrarladılar!Sence burada suçlu TCDD olduu kadar makinistte değilmidir? abi bence o tcdd nin suçu üzerinden atmak için kullandığı birşey, aynı hükümetin sabotaj efsanesi yaratması gibi[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: nostabinda, 23 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Buarada aynı hız 136 km değil ama 76km!!! 136 ölü sayısıydı sanırsam[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayır onu deiştirdiler ölü sayısı 37 imiş. Sürati oanda aradan geçmekte olan bir vatandaşın gordugu surati.Canlı yayına çıktı adam.136 görmüş aradaki hız gostergesinde. Hatta gecen haftada giderken (adam her çişe gittiğinde bakarmış oradaki hız gostergesinE) 145 bile gormus.Adam ateş püskürüyırsu zaten[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 nasıl 37 olur ya[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 EE Başbakan 36 diyorsa hangi tv kanalının tersini yayın yapmaya gücü yeter!!!! Adamlar tekele aldılar!1 kişi deseler 1 kişi olur!!![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Aket-Atum, 23 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki: nasıl 37 olur ya burasi türkiye!olur böyle![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: nostabinda, 23 Temmuz 2004 03:07 tarihinde demiş ki: EE Başbakan 36 diyorsa hangi tv kanalının tersini yayın yapmaya gücü yeter!!!! Adamlar tekele aldılar!1 kişi deseler 1 kişi olur!!! hehe ntv, haberturk falan 50 lerden 60 lardan bahsederken trt 1 (cidden 1) diyodu:)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar