pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Haftasonu yeni evimde arkadaşlarımı ağırlayacağımda muhtelemen İstanbul'da geçiririz zamanımızın çoğunu. Soracağım şeyse şu: Deniz manzaralı, ne çok kalabalık ne çok tenha, bütçemizi fazla sarsmayacak (sıcak yemek, 4-5 meze, 2-3 duble rakı olacak kişi başı harcama) güzel bir balık lokantası var mıdır? Yer ve fiyat şeklinde yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 anadolu kavağı olabilir fiyatta sormussun, öyle ne cok pahalı ne ucuz idare eder fiyat bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi buraya ulaşım bizim için zor olabilir, araba olup olmayacağını bilemiyorum altımızda. Boğazın günye yakasında bir yerde arıyorum ben. Ama ulaşım kolaysa olabilir tabi, fotoğraflara baktım da tam aradığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bütçe ne kadarlık mesela? Ege Rum meyhanesi var favorimdir. Galata'da mezeleri balıkları harikadır. Müzik desen muhteşem. Fiyat olarak kişi başı 2-3 rakıya balık+meze 90-100 lira tutar. http://www.egerummeyhanesi.com/ Rumelikavağı'nda güzel yerler var. Kahraman'ı öneririm manzarası çok iyi kişi başı 75-80 liradır. Park Fora var kuruçeşme de orasıda çok iyi. Orası biraz daha pahalı ama 120lira falan oluyor. Bu fiyatların altına deniz manzaralı yerler boğaz çevresinde pek yok. Galata köprüsünün altında bir iki yer var. Mavi vardı sanırım orası güzeldir. Manzara önemli değil biz sohbetimize bakarız cebimizde yanmasın diyorsan Nevizade sanat'a gidin en üst kata çıkın balkona kurdurun sofranızı yer içer şişe şişe rakı bitirirsiniz adam başı 50lira ya çıkarsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi benim kafamda hesabın benim tarafımdan ödenmesi var da kişi başı 80-90 lira göçürür beni. :) Öğrenci adamı da o fiyatlı bir yere götürmek doğru olur mu bilmem. En sinir olduğum şey adam gibi bir yemek için gezerken 2-3 pintinin mızıkçılık yapması ve tavuk döner yememiz. Burada da aynısı olsun istemiyorum. :D Olmazsa son dediğin yere gideriz, ardından da deniz kenarında bir yere oturur bira içeriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pekaziz said: Abi buraya ulaşım bizim için zor olabilir, araba olup olmayacağını bilemiyorum altımızda. Boğazın günye yakasında bir yerde arıyorum ben. Ama ulaşım kolaysa olabilir tabi, fotoğraflara baktım da tam aradığım gibi. arabasız gitmek baya kasar , hatta tavsiyem araba olursa ilk önce nakkaş tepede birer bişeyler için çay may ne olursa Yeditepe diye bi yer var böyle restoran caybahcesı tarzı çok güzeldir oraya gidin ordan sahile inin deniz kenarından denizi izleye izleye anadolu kavağına gidin, yiyin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 asmalımescitte trt yakınında teras 5 istiklal üzerinde kumbaracı bilmemne sokağında (richmond otelinin yanındaki sokak)leb-i derya kuruçeşme de marina veya mia mensa rumeli kavağına doğru sarıyerde iskele veya urcan maslak tarafında hippopotamus akmerkez'in içinde sunset mecidiyeköy taraflarında şamdan geçelim anadolu yakasına: suadiye otelininin orda go mongo, mia mensa, fishmekan bağdat caddesi üzerinde çatalçeşmede saloon suadiyede vapiano üsküdar'da kanaat lokantası sdfg polonezköy'de da mario kanlıca'da körfez kalamış marinada divan veya homestore üsküdar salacak kandilli istikamende de nispeten daha keseye uygun balıkçılar bulabilirsin. boldladıklarım balıkçı yeter mi şimdilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Çok sağol ama fiyat da yazsaydın keşke. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hepsi aşar senin hesabı =) tek başına ödeyeceğim diye tutturuyorsan tabi. kaç kişisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 onların hepsi pahalı mekanlar. Kişi başı 80den başlar dediğin gibiyse en iyisi sanat. İstanbul manzaralı sadece deniz görmüyor =) mecidiyeköy kuştepe zincirlikuyu gültepe taksim hepsini görüyorsun tüm betonarmeyi =) Aynı şekilde orada Vera, şahika falanda var. Senin için en temizi olur. Yada cafe krepen e gidebilirsin yemekleri çokzeldir! Orasıda pek pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çiçek pasajında ceneviz meyhanesine git. kişi başı fiks 50 ya da 55tl. yemek ve sınırsız alkol dahil. çok tatlı biryer ve canlı müzik de var. iyi bence. balık lokantası demişsin pardon, balık lokantası değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çiçek pasajı mı balık lokantası değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 her türlü balığı bulursun çiçekte merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Balık şart değil aslında, rakının yanında güzel gider diye dedim. Evet anlaşılan, hesabı tek ben ödeyemeyeceğim. :) Bu bahsettiğiniz yerleri inceleyeyim biraz, sonra tekrar sorarım. :) 4-5 kişi gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hayır, balık bulabilir tabiki ama benım söylediğim olaya dahil olmaması lazım.ama meze falan dahildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu arada kahraman'ın kalkan'ı çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 telefonu falan var bende orayı düşünürsen veririm. çok sevimli bi mekandır.herkes güleryüzlü falandır. 9.30 gibi canlı müzik başlar 1.30 gibi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sen pendik civarındaydın. oralarda bir yerler bak internetten bence. hem güzel bişiler bulursan bizimle paylaşırsın iyi olur. oraları da öğrenmiş oluruz. her halükarda kafa göz kıra kıra eve döneriz bi şekil diyorsanız karşıya bakın. çok zor olabilir dönmek. arkadaş filizler balık diye bir yeri tavsiye etti. tuzlada. ekonomik diyince orası varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Evet geri dönmesi sorun olacak gibi ama son çare İstanbul'daki başka bir arkadaşımda kalmak olacak. Pendik'te 1 saat dolandım da pek içime sinmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Boşver balığı falanda bostancı da bi ocakbaşı var adını unuttum şimdi çok meşhur harika bi yer gidip tezgahtan seçiyorsun etlerini veriyorlar sana pişiriyorsun kendin en zevk aldığım ortamlardan biri çokçok pahalı bi yerde değil adambaşı 50-60 liraya çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi istanbul'da "düzgün yemek" dediğin anda kişi başı 60 a fln gelio. ama mesela go-mongo istinye park da manzara olmasa da sınırsız büfe 45 mi ne kişi başı. insan gibi yemiosun öyle diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Şura var ucuz ve güzel manzaralı: http://www.vakiftepe.com/ itünün sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 alkolu başka yerde alırım diyorsan hafta içi belediyenin denizkenarı lokantaları ucuza çıkartır içerisi kalabalık olunca bişeye benzemiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Arkadaşlar satınca bu iş de yattı. Önerileri başka zaman için değerlendirmeye aldım ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 istinye'de keseyi sarsmayacak yerler var tarabya tarafındaki girişin orda benzincinin yanında vardı bir tane bilen yazar adını.. üstteki yazılanların hepsi fena göçertir adamı... istinyedekiler ucuz sayılır.. bir de şöyle diyeyim: bebek > tarabya / çengelköy > rumelikavagi > istinye fiyat siralamasi asagi yukari bu sekilde, yazilanlar arasinda en pahalilari estel yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar