Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahh kafam ahhh..

Thealon

Öne çıkan mesajlar

Batıl inançlar neden vardır bilirmisiniz, işte bu ve benzeri olaylar yaşanmasın iye.

Adamlar merdivenin altından geçmeyin kafanıza düşebilir, o olmasa üstündeki adam düşer filan demişler dinletemeişler son çare olarak "merdiven altından geçmek uğursuzluk getirir" diyip işin içinden sıyrılmışlar.

Aynı şekilde uğursuzluk getirdiği söylenen şeylere bakın hep böyle arkasında dilde tüy bitöesine yol açan sebepleri göreceksiniz.

Ha birde bone'a tecavüz edecek zevksiz kro kimmiş, gıllı gıllı :-P Forumda onca kaymak gibi genç dururken olmamış :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 04 Ağustos 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
son çare olarak "merdiven altından geçmek uğursuzluk getirir" diyip işin içinden sıyrılmışlar.

generalim sen beni oldurecen ya :D batıl inanç butur abi.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sosyal ağlarda paylaş

duvarci ustasinin teki merdivenle dudagimi patlatmisti benimde . adam merdiveni kamyonete yukleyecem diye almis sirtina gidiyor hemen arkasindanda ben gidiyorum . adam kamyonete gelince bir dondu ayni 5. sinif holivud komedi filmlerindeki gibi oldu . biraz daha erken uyansam iyiydi yirtardim gec uyandim kacim derken dudak gitti ama kulagin gitmesinden iyidir .

merdiven cok acitiyor . merdiven carpmayan anlamaz halden . gecmis olsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

yok hacı biz sadece kendimizi o isteklilerin yerine koyuyoruz, kısaca empati diyoruz biz buna :) Yoksa bizim öyle kendi cinsimizin uçkurunda gözümüz yoktur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 04 Ağustos 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
Alexi_ asıl sorun mide bulanması değildir olayın üzerinden 24 saat geçtikten sonraki etkidir.

I, ıh onu demiyorum.Beyin sarsıntısı için dedim ben ehe, beyin sarsıntısı geçirdiğin zaman midende bulanmaya başlıyor çünkü.

[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 Ağustos 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...