Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 gecmis olsun.. lol otesi bi olay yasamissin. bir de film gibi anlatisin var ki tecavuze falan ugradin sandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ahhahha yok ya sadece olayı sıcağı sıcağına nalattım sanırım ondan oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Batıl inançlar neden vardır bilirmisiniz, işte bu ve benzeri olaylar yaşanmasın iye. Adamlar merdivenin altından geçmeyin kafanıza düşebilir, o olmasa üstündeki adam düşer filan demişler dinletemeişler son çare olarak "merdiven altından geçmek uğursuzluk getirir" diyip işin içinden sıyrılmışlar. Aynı şekilde uğursuzluk getirdiği söylenen şeylere bakın hep böyle arkasında dilde tüy bitöesine yol açan sebepleri göreceksiniz. Ha birde bone'a tecavüz edecek zevksiz kro kimmiş, gıllı gıllı :-P Forumda onca kaymak gibi genç dururken olmamış :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: fedaykin, 04 Ağustos 2004 12:47 tarihinde demiş ki: son çare olarak "merdiven altından geçmek uğursuzluk getirir" diyip işin içinden sıyrılmışlar. generalim sen beni oldurecen ya :D batıl inanç butur abi.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 duvarci ustasinin teki merdivenle dudagimi patlatmisti benimde . adam merdiveni kamyonete yukleyecem diye almis sirtina gidiyor hemen arkasindanda ben gidiyorum . adam kamyonete gelince bir dondu ayni 5. sinif holivud komedi filmlerindeki gibi oldu . biraz daha erken uyansam iyiydi yirtardim gec uyandim kacim derken dudak gitti ama kulagin gitmesinden iyidir . merdiven cok acitiyor . merdiven carpmayan anlamaz halden . gecmis olsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 merdiven çok zararlı bende küçükken düşmüş ve kafamı yarmıştım :D yeniden geçmiş olsun.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Dünde yok beyin kanaması geçiririnsin,burda arkadaşlar yok içkanama olur gece uyuyamadım yaa abi tırs tırs tırs...Hayatımda etmediğim duaları ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Darbe yediğin zaman miden bulanmadıysa bir sorun yok demektir, en ufak bir beyin sarsıntısı bile yok demektir. İç kanama öyle kolay kolay olmaz zaten ehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sen bence dua et hergün merdiven insin kafana ne güzel dua edip imana gelmişsin ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Alexi_ asıl sorun mide bulanması değildir olayın üzerinden 24 saat geçtikten sonraki etkidir.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yok ya midem falan bulamaz olurmu :P...Bulanmadıda kulağım ağrıyo sanki kulak zarım patlamış gibi...neyse bakıcaz artık... Ben bu arada öğle namazına gidem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 :) Ezanlar okununca eve girsen bişi olmazdı .[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok hacı biz sadece kendimizi o isteklilerin yerine koyuyoruz, kısaca empati diyoruz biz buna :) Yoksa bizim öyle kendi cinsimizin uçkurunda gözümüz yoktur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: fedaykin, 04 Ağustos 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Yoksa bizim öyle kendi cinsimizin uçkurunda gözümüz yoktur Abi karşı cinsinde uçkurunda gözün yok senin. Nerde gözün var açıklar mısın lütfen? =))[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Xharloan, 04 Ağustos 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Alexi_ asıl sorun mide bulanması değildir olayın üzerinden 24 saat geçtikten sonraki etkidir. I, ıh onu demiyorum.Beyin sarsıntısı için dedim ben ehe, beyin sarsıntısı geçirdiğin zaman midende bulanmaya başlıyor çünkü. [signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 04 Ağustos 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Lütfen ya konuyu saptırmayalım ben burda acı çekiyorum siz uçkurunuzu düşünüyorsunuz *çık çık çık* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İyi olmuş şakir..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Alexi bende beyin kanamasından soz ediodum. nese topic açan bunları okuyunca gidecek ;)s[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar