Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl modem-ses kartı gibin donanaım nerden alınır,nasıl alınır?

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

merhabalar
,umarım bir terslik çıkmassa,sizde yardım ederseniz yarın mecidiyeköye modem almaya gitcem,hazır gitmişken bozuk ve eski ses kartımıda yeniletecem

256k aiçin adsl modem alcam,başka bir topicde yardım ettiler ama daha fazla alternatifi olsun elimde gittiğmde boşdönmeyim,kailetli ama kullanaımı,krulumu kolay,benim gibin noob a uyan bir modem isterük,

birde ses kartı ama ses sistemim yok paramda yok evde zzaten kulaklık veya küçücük hoparlor kullnıom,ne önerirsiniz.

bide hadi markayı fln karalaştırdım,nerden alıcam,normalde bu işlerden anlayan bi arkdaşım yardım ederdi bana ama şu aralr yardım edemz durumda ne yazikki,o yüzden bu noob hailmele alışveriş etmem lazım.ama korkuyom nası etcem nası yapcam diye.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

x4 x5 yalanımş,adam dedi internet cafemi işletion uv-cuz bişi verelim,dedm olur,5-6 kişiye danıştım doğru dediler.uxcuz bi modem olsdm onixonmudur nedir,ses kartımı da aldım taş gibin,heopizie sevgiler,süper hızlı netim var :)

gerçi turk telwekom uğraştırdı biraz biz,arkadaşım bomboyla sabahtan beri uğrasıoruz,doğrusu dün geceden beri,erifin windows cdsi çizikmiş,format atmıştık yükleyene kadar göbeğimiz düştü,sonra bu ses kartı SİYAHHH !!!!!

garizma ses kartım oldu siyah böle janjanlı.

dün ben bombo mediyekoyde dukkan dukkan dolasıp fiyat karşılaşrıdık,en güzeli ayder bilgisayar çıktı,jendilerini teşkür ederim.

sonra eraq geldi onlada taksime gittik 3ümüzx elimizde parçalarla gezidk çok zevkliyid roooommmmmmmmm

bana bu uzun kanlı ve yorucu yolda yardım eden elimden tutan benile birlikte ttye ve bu şanssızlıklara charrgeee diye atlıyan bütün patilere teşşekkütr ederimj efendim,256 k wohoooooooooo

bu arada tt adsl yardım hattında bi bayanla aramda geçen diyalaoğu aynen aktarıyorum

modem ayar bölümüdnde ıvp ıcp gibi 2 ayar vardı unuttum ne olduklarını,o ayarların üstüne "these settings will be provided by yor service provider" yazıodu,aradım ttneti :

ben-şöle şöle 2 ayar var yapamadığımız,burda söylediğinie göre bu ayarları sizden alacakmışız?
tt adsl yardım hattı çalışanı- kim dedi onu!!!!!![signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...