Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nedenleri nedir?Dial up kullanıyorum,turknet.Bu aralar hiçbir neden yokken daha da arttı kopmalar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ayrıca genelde UO oynarken oluyor bu kopma önce hat donuyor ardından da kopuyor.Bişi daha soracam UO ile birlikte mMtask die birşey çalışıyor kapatınca UO donuyor bir süre sonra.Pis kokular alıyorum,ancak spy da bulamadı birşey bir fikriniz var mı? off oynayamadık adam gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 takil sen bir sey yok. hattin da ufak bir problem olmus olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben turk net kullanırken arada sırada kesiliyordu normal olabilir bence de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 arkadaşlar dün gece en az 10 kere hat koptu yani bence basit birşey değil gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar