NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İşe başlamam sebebi ile Netron eğitim akademisinden aldığım MCPD eğitimimi devretmek durumundayım. Eğitimin 70 saatlik Core eğitimi kullanılmış olup 400 saatlik PD (Professional Developer) kısmı devredilecektir. Hafta sonu veya hafta içi farketmez. Kursun yeri konusunda da herhangi bir sıkıntı olmaz. Netron eğitim akademisi ile görüşülüp gerekli düzenleme sağlanır. Fiyatı farkedeceğiniz üzere son derece makuldur. 5000 TL'nin altında alamayacağınız bu kursu aciliyetten dolayı bu fiyata vermek durumundayım. Eğitimin detayları aşşağıdadır; C#3.0 İLE PROFOSYONEL PROGRAMLAMAYA GİRİŞ - 40 SAAT SQL SERVER 2008 - 40 SAAT ADO.NET TEKNOLOJİLERİ - 30 SAAT WINDOWS PROGRAMLAMA & WPF - 40 SAAT ASP.NET 3.5 - 40 SAAT XML ve XML WEB SERVİSLERİ - 25 SAAT REMOTİNG - 15 SAAT Yukarıda gördüğünüz eğitimlerin yanı sıra 200 saatlik E-Learning lab eğitimi verilecektir. Eğitim hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Fiyatta Pazarlık Yapılır. Takas Düşünmüyorum. Teşekkürler DİPNOT : Fiyatı yazmamışım. 2500 TL fiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar