denwa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben mi? Biraz once buradaydim Hani su beyaz pinarin hemen dibi O kisacik agacin altinda Sessizce Ben mi? Biraz once gittim Hani su yalanlarin pazarinda Satilan anilarin Kacak olarak arandigi ilanlarda Ben mi? Biraz once oldurduler beni Susup izledim kendi olumumu Faili mechil diyorlar Gerisine bakmiyorlar Yagmura sordum Ruzgara sor dedi Ruzgar ise coktan Gitmisti Ben mi? Evet beyaz mermer olan Evet evet beyaz mermer olmayan Yada kafam karisiyor Belkide hic kafam olmuyor Govdem mi? Az once curudu Artik yok bedenim Evet evet caldilar bedenimi Kalbim ise esantiyon oldu Hain birer yalandi gercekler Yada gercekler birer birer yalandi Susuyorum su an Konusan ben degilim Sen mi? Simdi buradaydin
denwa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sayin Fistan siz beni hic hatirlamiyorsunuz :) Ben hicbir zaman imlayi dikkate almam :)
Phae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dikkate almaman hata olmasını değiştirmiyor ama.
denwa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Hata evet ama yinede dikkate almiyorum bir tek hatamiz o olsun :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 denwa said: Hata evet ama yinede dikkate almiyorum bir tek hatamiz o olsun :) Şiirde imlayı atlamak vurguyu göçertir, onun için MSN gibi yazılmaz, sırf kozmetik değil yani. Sen biraz yanlış anlamışsın konsepti. Gitmemiş miydin bu arada sen? (edik: Gitmeden yazmış bunu tamam :p)
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ciddi misiniz abi? "Yazı" yazarken imlaya dikkat edilmemesi normal geliyor, "imla" diyenler mi garip karşılanıyor? Şaka mısınız lan?
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2010 yılında olmamızla, imlaya dikkat etmenin çok gerekli olmadığı konusunun ortak noktasını anlamadım ben.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yoru git metalik biseyler giy, 2010 olmus hala kazakla oturuyosun.
Öne çıkan mesajlar