Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaris Magandaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş.

hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler.

Amele kasını göstermek için güreş tutmak,pozdan poza girmek. Peki güneşlenirkende yüzünü kızlara dönüp 1 saat gözünü ayırmadan yatıyormusun.

yüzüstü yattınmı daha hoş oluyor tabi
Mesaj tarihi:
delikanlı yoksun da olsa yoksunluğunu belli etmeyendir.
herkes bakar beğenir, ama bakışlarla yemek, ağzı açık ayran budalasına (ki bunun başka bi adı da var ama hanımefendi çizgimi bozmıycam şimdi) dönüşmek başka bir konu.
insanı ayı yapan kadın beğenmek değil bu ayrıma dikkat etmemek.
Mesaj tarihi:
Hemcinslerimin düştüğü çok kötü bir hata bu aslında,
bakınca birşey olmuyor ki?
ne demeye bakıyorsun?

Valla yanımdan manken geçse, dibim düşse gene bakmıyorum ben. Bakmıyorum abi, bakınca çünkü sadece o insanın egosunu kaldırıyorum.

Hem ben baktıkca, hatun kişinin egosu uçuşlara geçtikçe, ona talip olan yakın mesafe hemcinslerimin işi zorlaşıyor.

Şöyle bir elbirliği ( gözbirliği de denebilir ) hiç birine bakmasak, donuna girecez diye binbir iltifat yağdırmasak bizim toplumun hatunları " ulan ben çirkinim " diye gerçeğin farkına varıp bizim için işi kolaylaştıracak.
Ama salağız biz salak.
Ruslar gibi olamadık bi..
Mesaj tarihi:
gecen yaz osmanla bu marmaris sahillerini fethettik desem yeridir.

oyleki osman pulic tuvalete cıplak ayakla giren rusun ayaklarına membaaaaaaaaaa suyu doktu hahah
Mesaj tarihi:
Buyse said:

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/689/Magandalar%20yine%20i%C5%9Fba%C5%9F%C4%B1nda/D08093058.jpg

şu nasıl bir mozaiklemedir. adam diğer adama bir şey yapıyor sandım ben

AHAHAHAHAHAHA mindfuck
Mesaj tarihi:
tiplere bak yorum bile yapamıyorum ne kadar zırtapoz varsa toplanmış, %90ı kavruk tenli aka kürt geriside kırmadır zaten. dağ insanı dağda kalacak arkadaş.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

gecen yaz osmanla bu marmaris sahillerini fethettik desem yeridir.

oyleki osman pulic tuvalete cıplak ayakla giren rusun ayaklarına membaaaaaaaaaa suyu doktu hahah

hahahahahah
OSMAAAAAN
  • Yeni Oluştur...