Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 huun said: yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş. hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler. Amele kasını göstermek için güreş tutmak,pozdan poza girmek. Peki güneşlenirkende yüzünü kızlara dönüp 1 saat gözünü ayırmadan yatıyormusun. yüzüstü yattınmı daha hoş oluyor tabi
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 delikanlı yoksun da olsa yoksunluğunu belli etmeyendir. herkes bakar beğenir, ama bakışlarla yemek, ağzı açık ayran budalasına (ki bunun başka bi adı da var ama hanımefendi çizgimi bozmıycam şimdi) dönüşmek başka bir konu. insanı ayı yapan kadın beğenmek değil bu ayrıma dikkat etmemek.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 benim en çok sevdiğim olay gamyon şamandırasını şişirip beyaz slip donla denize girmek. sığ yerlerde takılırken bir yandan da gelen geçen hatunları kesmek evet böyle I love karı
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Hemcinslerimin düştüğü çok kötü bir hata bu aslında, bakınca birşey olmuyor ki? ne demeye bakıyorsun? Valla yanımdan manken geçse, dibim düşse gene bakmıyorum ben. Bakmıyorum abi, bakınca çünkü sadece o insanın egosunu kaldırıyorum. Hem ben baktıkca, hatun kişinin egosu uçuşlara geçtikçe, ona talip olan yakın mesafe hemcinslerimin işi zorlaşıyor. Şöyle bir elbirliği ( gözbirliği de denebilir ) hiç birine bakmasak, donuna girecez diye binbir iltifat yağdırmasak bizim toplumun hatunları " ulan ben çirkinim " diye gerçeğin farkına varıp bizim için işi kolaylaştıracak. Ama salağız biz salak. Ruslar gibi olamadık bi..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beyaz donluda kazı çalışması var, Bilica'dan daha derine hem de
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gecen yaz osmanla bu marmaris sahillerini fethettik desem yeridir. oyleki osman pulic tuvalete cıplak ayakla giren rusun ayaklarına membaaaaaaaaaa suyu doktu hahah
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Buyse said: http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/689/Magandalar%20yine%20i%C5%9Fba%C5%9F%C4%B1nda/D08093058.jpg şu nasıl bir mozaiklemedir. adam diğer adama bir şey yapıyor sandım ben AHAHAHAHAHAHA mindfuck
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 AHHAHAHAHAH resim çok iyi façösdmaçsödmsd
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tiplere bak yorum bile yapamıyorum ne kadar zırtapoz varsa toplanmış, %90ı kavruk tenli aka kürt geriside kırmadır zaten. dağ insanı dağda kalacak arkadaş.
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Zegna said: gecen yaz osmanla bu marmaris sahillerini fethettik desem yeridir. oyleki osman pulic tuvalete cıplak ayakla giren rusun ayaklarına membaaaaaaaaaa suyu doktu hahah hahahahahah OSMAAAAAN
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 AHAHA public wcden çıkmış çıplak ayak gel lan buraya pis bi su dökün dedim ısladım hep ayaklarını
Öne çıkan mesajlar