Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aga yururlukteki yasa baglayicidir ben bu yasayi sevmedim ihlal edicem diyince iceri alirlar, NERDE SIZIN INSANLIGINIZ dediginde trollface i cakar hakim life 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Tamam yürürlükteki yasa her yerde işliyormuş gibi ahkam kesenler ve "aman eşitlik" diyerek insan haklarına bağlayanlar önce ifade özgürlüğüne ağlasın. Onu demeye çalışıyorum. Kendini fiade edemeyip haklarını savunamayan toplumun koyunlardan farkı yoktur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bi oglan vardi vicdani retci ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Cümle şöyle olacaktı: Bir çocuk vardı vicdani retci ne oldu? = oğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nileppezdel said: Tamam yürürlükteki yasa her yerde işliyormuş gibi ahkam kesenler ve "aman eşitlik" diyerek insan haklarına bağlayanlar önce ifade özgürlüğüne ağlasın. Onu demeye çalışıyorum. Kendini fiade edemeyip haklarını savunamayan toplumun koyunlardan farkı yoktur ki said: 2. Yasa dışı olan ve T.C kanunlarına aykırı hiç bir içerik foruma gönderilemez. patide isliyor yasalar baska platformda tartisabilme ozgurlugumuz varda burda T.C. yasalarian aykiri atip tutamassin elestiri bile olsa cok rahatsiz ediyorsa yururlukte yasa kendi STK ni kurup hukumetle gorusuceksin, oturdugun yerden sovup elestirerek hicbir halta yaramiyorsun cunki heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 vicdani retçilere fiili livata mı yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 lafın gelişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yasadışı içerik göndermedim ki mesajımda. Yasayı eleştirdim. Yasayı eleştirmek de yasadışıysa vay halimize zaten. Ki her gün kanallarda yaslar eleştiriliyor, darbe anayasasına bir yığın laf sokuluyor. Onları içeri almıyolarsa ben de suç işlemiyorumdur heralde. Ayrıca bir işe yarayacağına inansam inan bana burada oturacağıma gider yasayı değiştirmek için çabalarım. Ama bu ülkede insan haklarını ve eşitliği falan savunanları asıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 idam cezasi kalkali nerdeyse 10 sene oluyor, 1984 ten beri idam cezasi onaylanip asilan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Lafın gelişi dedim ben de. :) ölmüşten beter ederler adamı o ayrı da, neyse.. Amerika'daki gibi halktan birileri yasa tasarısı hazırlayıp sunabilse. Yada ona yakınbir sistem var sanırım Amerika'da. Öyle olsa ne güzel olurdu. Milletvekillerinin çoğu üni mezunu değilken en azından okumuş insanlar teklif getirirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ciddi bir sinema takipçisiyim. Yurtiçi festivalleri mümkün oldukça takip ederim. Hatta sinema mecmualarına serbest yazar olarak yazarım fırsat oldukça. Evli çiftler olarak ailece toplanırız aramızda ve eşlerimiz surat yapmasın diye onlarla guitar hero, rock band vs oynayıp onları tv başına yerli dizilere yollar biz geleneksel Fifa/Pes turnuvamızı yaparız PS3'de. Tarih kitaplarının çoğunluğunu oluşturduğu minik bir kütüphanem var. Eskisi kadar okuyamasam da düzenli kitap okumaya çalışırım. Benim gitmeme gerek yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nileppezdel said: Yasadışı içerik göndermedim ki mesajımda. Askerliği kötülemek = İnsanları askerlikten soğutmaya çalışmak = Yasadışı Bir laf söylüyosan arkasında dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İnsanları askerden soğutmaya çalışmıyorum ben kendi kendime yanlış bulduğumu söylüyorum :) Zorunlu askerlikle ilgili tv'de tartışmalar yapılıyor, hepsini alıyorlar mı içeri? Propaganda yapmıyorum, eleştiri yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben 1028 tane kitap okudum yahu, coguda politika tarih ekonomi sosyoloji ustune bende enginar yarisi sayilirim, 2000 oldugunda hepiniz birikimime saygi duyucaksiniz, bir gazetede kose bulup saga sola hakaret ederek paraya para demiyip dusuk model insanlarla dalga gecicem direk beni pasa yapsinlar askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Esh said: bi oglan vardi vicdani retci ne oldu ona? Beraat etti o. http://www.bianet.org/bianet/ifade-ozgurlugu/111529-vicdani-retci-mehmet-bal-beraat-etti İşkence eden 3 er'e de hapis çıktı. http://bianet.org/bianet/ifade-ozgurlugu/118297-vicdani-retci-bala-kotu-muameleye-hapis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben geldim ya arabistana, parali cikarirlar hemen. POFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Viktor said: ben 1028 tane kitap okudum yahu utanmadan sayiyorsun ne pis adamsin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hepsi de şu çılgın türkler ayarında kitaplardır allah bilir sdhfjsdgndsngsjdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hıhıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Viktor said: ben 1028 tane kitap okudum yahu ciddi ciddi sayıyor musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 TSK'nın bu topiği takip ettiğini düşündüm de, sanırım asker kaçaklarının yarısı bulunmuş olurdu ahahahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 duvarına çizik atıyomuş viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nileppezdel said: Ayrıca anayasanın eşitlik ilkesi diyenlere de gülüyorum, bedelli askerliğe gelene kadar yığınla eşitlik ihlali var. Önce onlarla uğraşsınlar. Ondan sonra okumuş parlak gençleri doğuya gönderip ölümle burun buruna bırakmaya kasarlar. şu huyundan nefret ediyorum ya her tartışmayı makro seviyeye çekmenin ne kadar mantıksız olduğunu yıllardır anlayamadın tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben okudum ama parlak değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Viktor said: ben 1028 tane kitap okudum yahu fakku dan okudukların sayılmıyodur abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar