Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli askerliğe yeşil ışık

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Tamam yürürlükteki yasa her yerde işliyormuş gibi ahkam kesenler ve "aman eşitlik" diyerek insan haklarına bağlayanlar önce ifade özgürlüğüne ağlasın. Onu demeye çalışıyorum. Kendini fiade edemeyip haklarını savunamayan toplumun koyunlardan farkı yoktur ki

said:
2. Yasa dışı olan ve T.C kanunlarına aykırı hiç bir içerik foruma gönderilemez.

patide isliyor yasalar

baska platformda tartisabilme ozgurlugumuz varda burda T.C. yasalarian aykiri atip tutamassin elestiri bile olsa

cok rahatsiz ediyorsa yururlukte yasa kendi STK ni kurup hukumetle gorusuceksin, oturdugun yerden sovup elestirerek hicbir halta yaramiyorsun cunki heueheu
Sosyal ağlarda paylaş

Yasadışı içerik göndermedim ki mesajımda. Yasayı eleştirdim. Yasayı eleştirmek de yasadışıysa vay halimize zaten. Ki her gün kanallarda yaslar eleştiriliyor, darbe anayasasına bir yığın laf sokuluyor. Onları içeri almıyolarsa ben de suç işlemiyorumdur heralde.

Ayrıca bir işe yarayacağına inansam inan bana burada oturacağıma gider yasayı değiştirmek için çabalarım. Ama bu ülkede insan haklarını ve eşitliği falan savunanları asıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lafın gelişi dedim ben de. :) ölmüşten beter ederler adamı o ayrı da, neyse..

Amerika'daki gibi halktan birileri yasa tasarısı hazırlayıp sunabilse. Yada ona yakınbir sistem var sanırım Amerika'da. Öyle olsa ne güzel olurdu. Milletvekillerinin çoğu üni mezunu değilken en azından okumuş insanlar teklif getirirlerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi bir sinema takipçisiyim.
Yurtiçi festivalleri mümkün oldukça takip ederim. Hatta sinema mecmualarına serbest yazar olarak yazarım fırsat oldukça.

Evli çiftler olarak ailece toplanırız aramızda ve eşlerimiz surat yapmasın diye onlarla guitar hero, rock band vs oynayıp onları tv başına yerli dizilere yollar biz geleneksel Fifa/Pes turnuvamızı yaparız PS3'de.

Tarih kitaplarının çoğunluğunu oluşturduğu minik bir kütüphanem var. Eskisi kadar okuyamasam da düzenli kitap okumaya çalışırım.

Benim gitmeme gerek yok o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1028 tane kitap okudum yahu, coguda politika tarih ekonomi sosyoloji ustune

bende enginar yarisi sayilirim, 2000 oldugunda hepiniz birikimime saygi duyucaksiniz, bir gazetede kose bulup saga sola hakaret ederek paraya para demiyip dusuk model insanlarla dalga gecicem

direk beni pasa yapsinlar askerde
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ayrıca anayasanın eşitlik ilkesi diyenlere de gülüyorum, bedelli askerliğe gelene kadar yığınla eşitlik ihlali var. Önce onlarla uğraşsınlar. Ondan sonra okumuş parlak gençleri doğuya gönderip ölümle burun buruna bırakmaya kasarlar.

şu huyundan nefret ediyorum ya
her tartışmayı makro seviyeye çekmenin ne kadar mantıksız olduğunu yıllardır anlayamadın tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...