Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oléy. takımım olacak çok heyecanlandım ! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sen anca benim takimlari alirsin ocean HOHOHO. neyse, bakiyorum da listeye, verilen 2 takimda revenah falan var, adini gormedim ben yazilanlarda, sasirdim biraz, bidaha bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 revenah'in patideki username'i farkli mi? Kafalari yiyecem, kim kim soyleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bak boşuna hazırlamadık bunu biz :P http://aafjqxz6.yahoo.joyent.us/pati/ lyrent o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://aafjqxz6.yahoo.joyent.us/pati/ takımlar adresteki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tabiki deil abi :D Her sayfayı yenilediğinde o takımlar değişiyo rastgele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Haa aman diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 onu gordum de orda da nickler yazmayor. iyi guzel kasmissin ama takimlara bi de ayar cekecem ben, mesela kermitlerin takinmina baktim da cidden zayif, onlara bisiler yapabiliriz ekten, harbi eksik. soyle yapalim o zaman bilmedigim nickleri yaziyorum, bana hondaki nicklerini yazin. Lyrent - Revenah Barbu - Crenia idi sanirim Maskari - ? Buddha - ? viperous - ? kerim - huun mu bu phyx mu dragontopia - ? fortuna - ? rutian - ? catzee - ? catzee falan random biraz sanirim, normalde oynadigimiz ekibin disindan da adamlar var elbet, onlari kafama gore atayacam artik, dogabilecek dengesizliklerden oturu ozurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 diamor sen kimdin mesela hondan? hon nickin neydir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben de katilmak istiyorum bu turnuva bilmemnesine. Tabii takiminda noob isteyen olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 seni de sokustururum bir yerlere sharkybaps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: diamor sen kimdin mesela hondan? hon nickin neydir? beleglor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Lyrent - Revenah Barbu - Crenia Maskari - setnha Buddha - Vipassana viperous - ? kerim - phyx dragontopia - ? fortuna - Solethara rutian - rutian catzee - Catzee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oh super, sagol ocean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 takimlari yaparken ilk olarak tercih vermeyi basaranlarin isteklerini degerlendiriyorum dogal olarak, kimse kimi istedigini yazmadigi icin, rica edenleri oncelikli kodum, gerisini de bildiklerimle bilmediklerim arasinda esit dagitmaya calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: seni de sokustururum bir yerlere sharkybaps. tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ok takimlar bitti, yeni topicte acikliyorum, simdiden belirteyim aglama sizlama olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar