Cd- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Vidar said: güvenlikle ilgilenen hocaların olduğunu bilmek ne güzel. Güvenlik konsepti kulağına bile fısıldanmadan mezun oluyo çoğu bilg müh okuyan genç. http://people.sabanciuniv.edu/levi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 levi iidr, cd sen sabancıdamıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akrotiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 #include int main (void) { char *s1="#include %c%cint%cmain (void)%c{%c"; char *s2=" char *s%c=%c%s%c;%c char *s%c=%c%s%c;%c"; char *s3=" char n='%cn', q='%c', b='%c%c';%c"; char *sp=" printf("; char *s4="%ss1,n,n,n,n,n);%c"; char *s5="%ss2,'1',q,s1,q,n,'2',q,s2,q,n);%ss2,'3',q,s3,q,n,'p',q,sp,q,n);%c"; char *s6="%ss2,'4',q,s4,q,n,'5',q,s5,q,n);%ss2,'6',q,s6,q,n,'7',q,s7,q,n);%c"; char *s7="%ss2,'8',q,s8,q,n,'9',q,s9,q,n);%ss2,'0',q,s0,q,n,'x',q,sx,q,n);%c"; char *s8="%ss3,b,q,b,b,n);%ss4,sp,n);%ss5,sp,sp,n);%c"; char *s9="%ss6,sp,sp,n);%ss7,sp,sp,n);%ss8,sp,sp,sp,n);%c"; char *s0="%ss9,sp,sp,sp,n);%ss0,sp,sp,n,n,n);%c return 0;%c}%c"; char *sx="--- This is an intron. ---"; char n='n', q='"', b=''; printf(s1,n,n,n,n,n); printf(s2,'1',q,s1,q,n,'2',q,s2,q,n); printf(s2,'3',q,s3,q,n,'p',q,sp,q,n); printf(s2,'4',q,s4,q,n,'5',q,s5,q,n); printf(s2,'6',q,s6,q,n,'7',q,s7,q,n); printf(s2,'8',q,s8,q,n,'9',q,s9,q,n); printf(s2,'0',q,s0,q,n,'x',q,sx,q,n); printf(s3,b,q,b,b,n); printf(s4,sp,n); printf(s5,sp,sp,n); printf(s6,sp,sp,n); printf(s7,sp,sp,n); printf(s8,sp,sp,sp,n); printf(s9,sp,sp,sp,n); printf(s0,sp,sp,n,n,n); return 0; } Gençler bende bir matematik dergisinde bu soruyu görmüştüm ve internette araştırırken bunu buldum sanırım çalışıyor :D Hemde C de konu bayağı eskiymiş bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 nedanko said: eh orasi oyle, onun icin koca bi printf bile yeter tek satirda cozersin yani :) aquila said: ahaha lan her kod satirinin altina ayni kodu prinfle yazsan olur. Son dahil ettiğin şeyi tekrar tekrar eklemen gerekir ama. Mesela a print a olmaz. Ve de a print a, print a da olmaz. Kısacası ekledikçe eklersin hehe. Fixed point theoremden falan bahsediyolar hangi uyuşturucunun etkisi altında bu bağlantıyı kurmuşlar bilmiyorum ama bir çeşit contraction mapping kurup bu ekleme sekansını devam ettirdikçe kodun kendisine varıyorsun gibi saçma bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o değil de kendi kodunu modifiye edip tekrar compile eden program yazmak mümkündür herhalde değil mi? burda cheat etmek de serbest direk source kodu okuyacak değişiklik yapıp sonra tekrar compile edecek, kendisi compile etmeyecek tabi compilerı çalıştıracak, onu çalıştırınca kendini kapatacak falan. bu sorudan serbest çağrışım yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 compile edilmeyen dillerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ken thompson'in bir yazisinda oneriliyordu bu yanlis hatirlamiyorsam. Hatta TAOCP'de de geciyordu sozu. Ismi quine bu olayin. Zor bir sey. Google'larsan bir suru sey bulursun ama. Bilmem ne recursive teorimine dayali olarak anlatiliyordu. Ben becerememistim kendim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ardeth said: o değil de kendi kodunu modifiye edip tekrar compile eden program yazmak mümkündür herhalde değil mi? burda cheat etmek de serbest direk source kodu okuyacak değişiklik yapıp sonra tekrar compile edecek, kendisi compile etmeyecek tabi compilerı çalıştıracak, onu çalıştırınca kendini kapatacak falan. bu sorudan serbest çağrışım yaptım Mumkun tabii. Zaten source koddan executable'i cikarttiktan sonra source code'un bir olayi yok ki. Herhangi bir dosya gibi acar kodu, gerekli degisikligi yapar sonra da run eder o executable'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oha mezun oldum 2 senedir çalışıyom bu ödevi ben vereli pehey quinine code garip hissettim kendimi :) başlığı açtığımı bile unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 başlığın programcılığa taşınması gerekmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sanırım yoktu ben açtığımda öle bi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Adam mezun olmuş ben ne diyorum... asdfasd başlığı okuduğumda hocanın ismi ahmet koltuksuzmu diye soracaktım tam :) bizim final sınavımızda sormuştu bu soruyu. çok abzürd şeyler düşünme. bi array tanımla koddaki tüm karakterleri içersin. ayrıca kod bunu yazdırsın. bu kadar dangalak bi soru bu aslında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 şuan sorduğum soru çok komik geldi bana :) o anki halimle konuşmak isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kemal sensin demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kemarlos said: şuan sorduğum soru çok komik geldi bana :) o anki halimle konuşmak isterdim :D niye lan ben bu topic sayesinde öğrendim böyle bişi olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 adam mezun olmus coluga cocuga karismis asfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 @Dwinz evet dostum. tanışıyo muyuz? gerçi nickimden adımın kemal olduğu belli oluyo ama.. @senko ya quinine'i çoğu kişi bilmiyo olabilir çok bilinen bişi değil ama, yazması kolay aslında, sorarken çok fazla düşünmemişim ya da düşünememişim mi artık bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Merak edenler için şu linkt bayağı bi dille yazılmış. http://www.nyx.net/~gthompso/quine.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar