Saxif Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben yeni bir sphereciyim yardımlarınızı bekliyorum öncelikle bir script buldum macrool diye binek için onu not defterinde spheredeki scriptin içine attım ve spheretablesin içine adını yazdım axis kullanıyorum axisde ismi resmi herşeyi çıktı ama öyle bir koumt yoktur diyor nede ndir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 uzantısını .scp olara kdeğiştirdin mi? sorunu tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saxif Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vallahi herşeyi yaptım ama bir hata var scp de yaptım hepsini.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 demekki scp te hata var hehe[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Scripti yazarsan daha kolay yardımcı olunabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar