Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nebula dan once Yuksek darbe (attan düşürür) ve yara açma Ring of life da mevcuttu.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 abi ne biliyim mesela cok güzel scriptler var aklımda sw 100 fence 100 mf 100 tct 100 parrying 100 healing 100 anatomy 100 bunlar yüz olunca Knight olsun yada Warlord fln olsun sw(fence yada mf) 100 tct 75 mage 100 eva 75 parrying 90 healing anatomy 80 oluncada warlock fln olsun kademesi artsın yani adamın sonra ne biliyim ps yapılabilir bunlarda ustalaştıktan sonra 120 skill isteyen ice,earth,fire,water elementalleri olabilir mesela bir warrior ice yolunda ilerlese adama vurdugunda adamın vücüdunu ice rengine boyar ve adamdan belli miktar dex düşürür hiç hayal gücünüzdemi yok? bunları yapabilecek?? wrestlerlara özel eldivenler fln dragon scale ler ile dragon set aostaki runic ler olabilir mesela spinned,horned,barbed setler olabilir ne biliyim işte biraz beyin kastırın aklınıza gelir mesela herhangi bir staff ile vurunca sersemler gibi bişey yapabilirsiniz bleeding olabilir ama 1 2 silaha olmalı katana mesela olabilir warhammerlar stam yutsun sonra nereye vuruyorsa orayı ezsin +5 damage fdln daha fazla alsın mesela left leg a kösüyor * sol ayağını cürütür * gibi bişey yani nediyim ben birakın nebula scplerini clone laşmayıda kendi hayal gücünüzü kullanın sınırları zorlayın![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 İlk olarak güzellikleri örnek almak özenmek cok kotu bişi değil. Nebula eski bir shard.Bleeding dir paradarbedir bu gibi bonuslari gorup yaptiktan sonra illa başka serverlarda yapmıcak diye bişi yok.Ha neden hep bleeding bilinmez ama sw nin Sallen hit i var leather cutting i var lumberjack i var.Fenc in lance özelliği var paradarbesi var mortal strike i var.Ha bunlar neden yapılmıyor bilmiyorum. Archerlarin moving shot ' ı var . Armor ignore u var Mortal strike i var Dismountu var.Bunlarda yapılabilir. Sole bir olayvar. Coğu arkadas Underworld filmini izlemişssinizdir.Ordada Matrix den özenmişler ( sizin tabirinizle). Ama film güzel olmuş. Burdanda su sonucu cıkarıyoruz.Guzel olan bişiyi alip yapmak veya özenmek kötü birşey değildir. İyi gunler.[signature][hline]Roanoke [Bu mesaj Roanoke tarafından 03 Ağustos 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 özenmek iyi değildir...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bence de turkıyede kı cogu server nebula takıntısı var.Dalamara +9988232.[signature][hline]Helarus Catviezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 erutan nerde>?? ortaya atan benim ama + ları dalamara götürüo :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Açık Onlarca Shard var ve bunlardan biride Sindarin ve Sindarin de Bu Diğer Sharlar Gibi Nebula Ocak Ayı Scriptleri ile Kuruldu. Ama Sindarin'de Attan Düşürme Blending Yok Neden Aceba... Sindarin De Bütün Skill Bonusları Yazıldı Tekrardan EvaluatingIntel Inscripting Bonusu Anatomy Damage Bonusları Tactics Critical Vurus Bonusları Ayrıca Sindarin Full Power Playing Olarak Tasarlanmıştır yani Nebula ile Alakası Oldugunu Sanmıyorum. Sindarin'de Action ı Daha Aktif Yapabilmek için başka ne var .Bandaj .Healpotion .Curepotion .Refreshpotion Macroları eklenmiştir. Erutan +1 Hak Veriyorum Baska Yenilikler Düşünülmelidir. Aklımdaki Uo Projesini Zamanında Bahsetmiştim Ama Bir Hayal kırıklığı ile sonuclandı ve bende Power Gaming Sunucusu Kurdum. Insanlar Sindarin Diyince Action Diyorlar Amacım da Bu idi. Boş Bir Zamanın Varsa ve Ultima Online Oynayıp Action Yapmak Istiyorsan Aklına Gelicek Bir Server Olsun Istedim ve Yaptım.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr Edit : Imla Hatasi [Bu mesaj Tcpip tarafından 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 account aldıydım gelmedi sindarin?? arkadaşım oynuyordu orda :) cok güzel server diyordu :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yaw indarin kapalimi giremiorum 3 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Başarılar. [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 04 Ağustos 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Roanoke, 03 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Sole bir olayvar. Coğu arkadas Underworld filmini izlemişssinizdir.Ordada Matrix den özenmişler ( sizin tabirinizle). Ama film güzel olmuş. Burdanda su sonucu cıkarıyoruz.Guzel olan bişiyi alip yapmak veya özenmek kötü birşey değildir. İyi gunler. Fılm bence kotu :-) Ama o Selene [Seliiin] ' in ucarak kafayı koparma sahnesı guzel.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Selene'in kendisi güzel hareketlerini napican :)[signature][hline]Rra, 29 Haziran 2004 14:44 tarihinde demiş ki: coderlarimiz uo'nun frp sini hazirliyorlar. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar