Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lothlarien UO

vesmor

Öne çıkan mesajlar

abi ne biliyim mesela cok güzel scriptler var aklımda

sw 100
fence 100
mf 100
tct 100
parrying 100
healing 100
anatomy 100

bunlar yüz olunca Knight olsun yada Warlord fln olsun

sw(fence yada mf) 100
tct 75
mage 100
eva 75
parrying 90
healing anatomy 80

oluncada warlock fln olsun

kademesi artsın yani adamın

sonra ne biliyim ps yapılabilir

bunlarda ustalaştıktan sonra 120 skill isteyen ice,earth,fire,water elementalleri olabilir

mesela bir warrior ice yolunda ilerlese adama vurdugunda adamın vücüdunu ice rengine boyar ve adamdan belli miktar dex düşürür

hiç hayal gücünüzdemi yok? bunları yapabilecek??

wrestlerlara özel eldivenler fln

dragon scale ler ile dragon set

aostaki runic ler olabilir mesela
spinned,horned,barbed setler olabilir

ne biliyim işte biraz beyin kastırın aklınıza gelir

mesela herhangi bir staff ile vurunca sersemler gibi bişey yapabilirsiniz

bleeding olabilir ama 1 2 silaha olmalı katana mesela olabilir

warhammerlar stam yutsun sonra nereye vuruyorsa orayı ezsin +5 damage fdln daha fazla alsın

mesela left leg a kösüyor * sol ayağını cürütür * gibi bişey yani

nediyim ben birakın nebula scplerini clone laşmayıda kendi hayal gücünüzü kullanın sınırları zorlayın![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak güzellikleri örnek almak özenmek cok kotu bişi değil.
Nebula eski bir shard.Bleeding dir paradarbedir bu gibi bonuslari gorup yaptiktan sonra illa başka serverlarda yapmıcak diye bişi yok.Ha neden hep bleeding bilinmez ama sw nin Sallen hit i var leather cutting i var lumberjack i var.Fenc in lance özelliği var paradarbesi var mortal strike i var.Ha bunlar neden yapılmıyor bilmiyorum.
Archerlarin moving shot ' ı var . Armor ignore u var Mortal strike i var Dismountu var.Bunlarda yapılabilir.

Sole bir olayvar. Coğu arkadas Underworld filmini izlemişssinizdir.Ordada Matrix den özenmişler ( sizin tabirinizle).
Ama film güzel olmuş.
Burdanda su sonucu cıkarıyoruz.Guzel olan bişiyi alip yapmak veya özenmek kötü birşey değildir.

İyi gunler.[signature][hline]Roanoke

[Bu mesaj Roanoke tarafından 03 Ağustos 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açık Onlarca Shard var ve bunlardan biride Sindarin ve Sindarin de Bu Diğer Sharlar Gibi Nebula Ocak Ayı Scriptleri ile Kuruldu. Ama Sindarin'de Attan Düşürme Blending Yok Neden Aceba...

Sindarin De Bütün Skill Bonusları Yazıldı Tekrardan
EvaluatingIntel Inscripting Bonusu Anatomy Damage Bonusları
Tactics Critical Vurus Bonusları

Ayrıca Sindarin Full Power Playing Olarak Tasarlanmıştır yani Nebula ile Alakası Oldugunu Sanmıyorum.

Sindarin'de Action ı Daha Aktif Yapabilmek için başka ne var
.Bandaj .Healpotion .Curepotion .Refreshpotion Macroları eklenmiştir.

Erutan +1 Hak Veriyorum Baska Yenilikler Düşünülmelidir.

Aklımdaki Uo Projesini Zamanında Bahsetmiştim Ama Bir Hayal kırıklığı ile sonuclandı ve bende Power Gaming Sunucusu Kurdum.

Insanlar Sindarin Diyince Action Diyorlar Amacım da Bu idi. Boş Bir Zamanın Varsa ve Ultima Online Oynayıp Action Yapmak Istiyorsan Aklına Gelicek Bir Server Olsun Istedim ve Yaptım.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power gaming Ultima Online Shard www.sindarin.gen.tr

Edit : Imla Hatasi

[Bu mesaj Tcpip tarafından 03 Ağustos 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Roanoke, 03 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki:

Sole bir olayvar. Coğu arkadas Underworld filmini izlemişssinizdir.Ordada Matrix den özenmişler ( sizin tabirinizle).
Ama film güzel olmuş.
Burdanda su sonucu cıkarıyoruz.Guzel olan bişiyi alip yapmak veya özenmek kötü birşey değildir.

İyi gunler.

Fılm bence kotu :-) Ama o Selene [Seliiin] ' in ucarak kafayı koparma sahnesı guzel.[signature][hline]legend never die only change , vilt.
Kızgın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...