Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 TOOL - parabol,parabola milyon kere dinledim ama hiç bıkmadigim tek sarkı bu.klibini gördügümde sarkiyi milyon kez dinlemiştim.ide üstüne klibini 50 kere seyredince tam oldu.halen dinliyorum[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 03 Ağustos 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Hani,bazen kafaya takılır ya bir şarkı, repeate koyarsınız, dnlersiniz durmadan.... işte onlar: Dave Matthews Band- #41 Porcupine Tree- Trains Esbjörn Svensson Trio- Dodge the dodo Pink Floyd- Wish You Were Here Radiohead- Let Down Genesis- Firth of Fifth Metallica- Master of Puppets The Mars Volta- The Haunt of Roulette Dares Bir tane koymak, diğerlerine saygısızlık olurdu.[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Clubbed to Death - Rob Dougan (karayamino mix) Bu şarkıyı dinledikten sonra Matrix i ikinci kez izlemeye karar verdim. Şimdi ise Matrix dışında bi şey düşünemiyorum. Yani hayatımın şarkısı. Eğer üç beş kez dinlersem gözyaşlarım akıyor. Bi de Furious Angels var ama Clubbed To Death başka...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Zaten imzandan belli neyi dinlediğin izlediğin vb.. :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 lol. sen bi de Matrix Online Bölümüne gel! Fan Thread ı olu ve benim hakkımda "delirmiş" diye düşünmeye başla :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Hayatımın parçası değil ama, SoaD - Roulette.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Elvis Presley - Unchanced Melody[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Eiffel 65 - BluE[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şarkının bi önemi yok da direk dinlediğim dönemi hatırlatıyor bu yüzden dinleyemiyorum bile: pitchshifter - everything is fucked dishwalla - stay awake dinleyince kötü hissediyorum.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pink floyd - time dinledikten sonra başka birisi olmuştum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bruce Dickinson - The tears of the Dragon[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Metallica-Fade to Black rocker olmamı ve metallica'yla tanışmamı sağladı o yüzden anlamı büyüktür. Guns N' Roses-Estranged kesinlikle hayatımın şarkısı dinlemeden bir gün geçiremem...kalitenin dünya üzerindeki karşılığıdır. Rob Dougan'ın furious angels ve clubbed to death 'de "ya bu elektronik müzikle üçyüz beşyüz dışında harbi bişeyler de yapılabiliyormuş" düşüncesine sahip olmamı sağladı hayranlık bıraktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Valla hayatımın parçası yok nedeni ise hayatım tam olarak bitmediği için daha yaşayacagım onca şeyler olacagı için su anlık yok. Ama bu bölüme kadarki şarkı değilde grup olarak ; Opeth Anathema Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 THE Doors oalcak o;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim gözümde doors :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar