Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Bittus said: abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı. Krusty said: lan sen doruk dedin bende tersine attım nalaka :X Tamam işte. Biliyordu Doruku townie olduğunu. Kendi mafya çünkü. Townie çıkınca da hedef olarak sizi gösterecek işte. Evet. O yüzden Doruk dedi zaten. Doruk townie o zaman herhalde. Linç Oyu: Bittus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nosfe said: Kendini korumuş olabilir -öyle bir seçeneği varsa- ya da beni. Ya da doktor olmayabilir. İki türlü de önemi yok Bittus'u sordum ve mafya çıktı. Fazla uzatmadan linç edelim gitsin. Oy versene o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nosfe said: Bittus da anti-town çıktı. Büyük ihtimalle de son anti-town. Keselim oyunu bitirelim. ##Linç : Bittus edit:bold Verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: 2 Mafya kestik o zaman. Güzel. Şimdi en merak ettiğim soru Doktor olduğunu iddia eden Krusty'nin neden Cassiline'i korumadığı. Onun öldürüleceğini biliyorduk kesin bir şekilde ve ona Cassiline'i korumasını söyledik hepimiz. doktor fln değilim ben. doktor yalanını bilerek uydurdum beni kessinler diye ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ##Linç : Bittus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 O zaman mantıklı bir hareket yapmışın. Bravo. Cassiline genede kurtarılamadı ama iyi oldu ölsün zaten mafyayı temizledikten sonra onuda bir şekilde yargılayıp en azından sürgün ederdik Roma'dan uzağa şöyle Kuzey Afrika'ya falan öldürdüğü masumlar için. Ölüm onun için iyi oldu. Yaptığı hataları kimseye söylemeyiz. Halk onu bir şehit ve kahraman olarak hatırlar. Roma'nın buna ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mafyanın recruit olayı falan çıkarsa yandık. Yoksa kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu arada Azmodai 6 yazmış ama 5 kişi kalmadık mı? Ben, Farinal, Krusty, Bittus, Doruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: 6 kisi kaldiniz, linc icin gereken oy sayisi 4. 5 kişi kalmadımı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aa evet, nedense Cassiline'i de saymisim. Evet dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cassiline eğer doruk'u öldürseydi gece işler sizin adınıza boka saracaktı. krusty'nin doktor yalanı çok açıktı zira 3 mafya olan oyuna 4 pro townie çok fazla. eğer doruk'u öldürüp beni araştırsaydınız gece ipler bize geçecekti ama ikna edemedik cassiline'ı. doruk'un townie çıkması ve inatla doktorum diyen krusty'e rağmen cass'ın ölmesi nosfe ve krusty i manipüle ediyor gösterecekti ve birini linç edip diğerini de gece kesip olayı bitirecektik, yemedi fdshgfdh. tebrik etmek lazım, pamuk ipliğine bağlıyken döndü oyun size. ama tek şikayetim gelen özel mesajları falan direk cp'lemek falan serbestlik sınırlarını biraz ihlal etti. bir de böyle bir serbestlik ortamında farinal'ın rolü garip olmuş. ilk turn'den direk azmonun pm'i cp le hiç kimse dokunamaz sana gece ve gündüz yani. dayanamadım attım bu mesajı zira oyun bitti gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: aa evet, nedense Cassiline'i de saymisim. Evet dogru. 3 oya linç edilir o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 blazkowicz said: cassiline eğer doruk'u öldürseydi gece işler sizin adınıza boka saracaktı. krusty'nin doktor yalanı çok açıktı zira 3 mafya olan oyuna 4 pro townie çok fazla. eğer doruk'u öldürüp beni araştırsaydınız gece ipler bize geçecekti ama ikna edemedik cassiline'ı. doruk'un townie çıkması ve inatla doktorum diyen krusty'e rağmen cass'ın ölmesi nosfe ve krusty i manipüle ediyor gösterecekti ve birini linç edip diğerini de gece kesip olayı bitirecektik, yemedi fdshgfdh. tebrik etmek lazım, pamuk ipliğine bağlıyken döndü oyun size. ama tek şikayetim gelen özel mesajları falan direk cp'lemek falan serbestlik sınırlarını biraz ihlal etti. bir de böyle bir serbestlik ortamında farinal'ın rolü garip olmuş. ilk turn'den direk azmonun pm'i cp le hiç kimse dokunamaz sana gece ve gündüz yani. dayanamadım attım bu mesajı zira oyun bitti gfdh. manası kalmaz ki o zaman oynama daha iyi. o rolün özelliği bence söylememek ve mafya öldürünce sürpriz olması zarar görmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 blazkowicz said: cassiline eğer doruk'u öldürseydi gece işler sizin adınıza boka saracaktı. krusty'nin doktor yalanı çok açıktı zira 3 mafya olan oyuna 4 pro townie çok fazla. eğer doruk'u öldürüp beni araştırsaydınız gece ipler bize geçecekti ama ikna edemedik cassiline'ı. doruk'un townie çıkması ve inatla doktorum diyen krusty'e rağmen cass'ın ölmesi nosfe ve krusty i manipüle ediyor gösterecekti ve birini linç edip diğerini de gece kesip olayı bitirecektik, yemedi fdshgfdh. tebrik etmek lazım, pamuk ipliğine bağlıyken döndü oyun size. ama tek şikayetim gelen özel mesajları falan direk cp'lemek falan serbestlik sınırlarını biraz ihlal etti. bir de böyle bir serbestlik ortamında farinal'ın rolü garip olmuş. ilk turn'den direk azmonun pm'i cp le hiç kimse dokunamaz sana gece ve gündüz yani. dayanamadım attım bu mesajı zira oyun bitti gfdh. oncelikle, tebrik ederim, townie kazandi oyunu. Bittus da 3. mafya idi ve 3 lincle cok guzel geberiverdi, neyse boldla yazayim da kaciran olmasin... BITTUS MAFIA IDI, TOWNIELER KAZANDI ama burada black'e cevap vermek istiyorum. Ozel mesaj cplemek ayip falan degil, oyuna dikkat edersen HIC karismadim, pro town, townie ve anti town tartismasi bile varken. Biri benim mesaji cplerse, sizin de ayni sekilde bir mesaj uydurup c/p lemeniz isten bile degil. Her turlu stratejiye acikti oyun, ve gayet guzel oldu kanimca. Dedigin gibi herhangi bir sey tersine gitseydi mafya cok rahat alabilirdi oyunu ama alamadi... Ben sahsen cok severek okudum her yazdiginizi, cok iyi oyun cikardiniz tebrik ettim. bu konuyu kitliyorum, obur taraftan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 artık konuşabilir miyiz? maç sonu sahaya gşiren çılgın seyirci gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oha bildiğin U dönüşü olmuş oyunda, son sayfaları okumak çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar