Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sen ölürsen zaten direk oyumu krusty'e veririm. bi yararı olur mu bilmiyorum gerçi. geriye bi ben kalıyorum galiba teorime göre ssdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bana niye veriyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çünkü cassiline ölürse, senin doktor olmadığın, böylece oyunu manipule ettiğin ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 en hakiki townie benim ayrıca çok yanlış oynadım. gerçi cassiline ile nosfede baya kötü oynamış. biraz incelerseniz en şüphe duyması gereken insan zaten benim. nosfeden baya şüphe duydum o açıkladığı sıra ama mantıklı gelmedi beni göstermesi. yine bir mafya gösterirdi heralde diye düşündüm. şahsen benim için yanlış bi durum varsa oda nosfe ile cassiline'ın mafya olduğudur. belki farinal eklenir bunlara. dediğin gibi çıkarsa nosfeye oy verelim. ilk ben oylarım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haksız mıyım krusty? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cassiline ölürse nosfe yaşar sorun yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hah şöyle, gerçekleri su yüzüne çıkartalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 farketmiyor gece bizden kimin ölceği. kimi koruyacağımıda söylemem zaten. 0 ölümle geceyi atlatırsak ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben hala nosfe'nin de gerçekten polis olmadıgını düşünüyorum. bunu ilk zamandan biliyor olsa kesinlikle kullanırdı. ama hala emin degilim. ayrıca sen neden doktor rpsi yapıp cassiline i tehlikeye attın ki? şimdi adam kabak gibi ortada kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 barbu said: fede said: LİNÇ OYU : Cassilline sebeplerine gelince. masumluğu kesin gibi konuşuyor fakat öyle bir şey yok. çaktırmadan kuyumuzu kasıyor. ses cıkarmadım diye yeter artik fede said: LİNÇ OYU : Cassilline abvblizzard said: LINÇ OYU : Cassiline Sebep: Güvercin abi aptal misiniz? salak misiniz? algida bir sorun mu var? Gercekten geri zekali misiniz? 30 kere yazdim su konuya disardan kimse bisi yazmasin diye. Neler oluyor yahu. Birz buyuyun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gecenin 2sinde linc karari mi cikar arkadas, ben uyurken adam asmayin sdg Konusmaktan, tartismaktan artik yorulan romalilar iyice cileden cikmisti. Konusma tonlari yavastan ikna etmeden bagiris cagirislara kadar yukselmisti... Artik anlamsizca tartisamayan ve yalanlardan bikan Krusty smoke'u tutup duvara itmisti. seni gozum basindan beri tutmuyordu zaten, artik olme vakti bebek... hastalavista diyerekten ilk hanceri saplamisti. Arkasindan bir fidan gibi uzanan cassaline ikinci darbeyi, arkasindan 3 kisi daha acimadan bicaklarini agizina yuzune sokarak, smoke'u isvicre peynirine cevirmislerdi. Yerde titreyen cesedi goren muhafizlar hemen incelemeye basladilar cesedi ve ne gorsunler? Kolunda bir KOLE ARMASI vardi... Smoke bir koleymis, yani SCUM, ya crixus, ya da Oenonmeus (ounemameueneus, artik her nasil yaziliyorsa unuttum) olmasi olasiydi. Artik gece oldu, aksyonlarinizi gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aquila, abvblizz ve fedeye bolum bani rica ettim, barbu da birdaha yazarsa ona da verecegim, disardan mesaj atmayin diye 30 kere uyardim hala yaziyorsunuz, arkadasimsiniz diye bisi demedim ama biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu arada gece 23:30'a kadar vaktiniz var, ondan sonra baslatirim, aksyon atmayanlar da bu haklarini harcamis olurlar. Jus' sayin vOv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi biliyorum şu anda mesaj yazmak yasak da, SCUM'dan kastın anti-town faction üyesi mi? Ayrıyeten özel bir rol falan mı yoksa. Kusura bakma, biliyorsun daha önce yapmadım böyle bir şey de, sabahlayıp sınava girdim çıktım, kafa kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 onemli degil. Scum dedigim Anti-town evet. Bidahaki oyunlarda su terimleri daha iyi aciklayacam, kafaniz epey karismis. Ozel bir rolu yoktu smoke'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 butun gece aksyonlari geldigi icin turbo day oldu. Sabah uyanan romalilar inanilmaz bir sahneyle karsilastilar... villanin ortasindaki havuza geldiklerinde yerde 2 tane ceset vardi... bir tanesi Cassiline, bir tanesi de Blackowicz. Cassaline'in karni tamamen bostu. Icinden kilic gecmis resmen, ve aradaki herseyi de alip goturmus, Blackowicz ise (uzgunum rp ismini unuttum cassaline'in ve iste oldugum icin evdeki notlarim da yok, forum nicklerini kullaniyorum) bir cok yaraya sahipti, ama olduren yara bogazini kulaktan kulaga kesen uzun bir kilic darbesiydi. Muhafizlar cesetleri arastirinca Cassiline'in Townie Vigilante oldugunu anlamislardi. Togasinin altinda kanli bir kilic vardi, ve bu kilic sadece o gece degil, daha onceki gecelerde de kullanilmisti. Blackowicz ise kolundaki yara iziyle hemen belli oldu... kendisi SPARTACUS idi... Olaylar zincirini tekrar degerlendiren muhafizlar spartacus'un isyancilarin lideri olduguna kanaat getirmislerdi. CASSALINE - TOWN VIGILANTE BLACKOWICZ - MAFIA LEADER Tekrar gunduz oldu... go. 6 kisi kaldiniz, linc icin gereken oy sayisi 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bittus da anti-town çıktı. Büyük ihtimalle de son anti-town. Keselim oyunu bitirelim. ##Linç : Bittus edit:bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 son mesajım:ölürken;SURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Krusty niye korumadın Cassaline'i ? Kimi korudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Birde Köle dediğiniz ne yani düz townie mi çıktı adam Smoke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yok abi mafyanın kölesiydim :) öldürdünüz bi rahat bırakmadınız be .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 2 Mafya kestik o zaman. Güzel. Şimdi en merak ettiğim soru Doktor olduğunu iddia eden Krusty'nin neden Cassiline'i korumadığı. Onun öldürüleceğini biliyorduk kesin bir şekilde ve ona Cassiline'i korumasını söyledik hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kendini korumuş olabilir -öyle bir seçeneği varsa- ya da beni. Ya da doktor olmayabilir. İki türlü de önemi yok Bittus'u sordum ve mafya çıktı. Fazla uzatmadan linç edelim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar