Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

en hakiki townie benim ayrıca çok yanlış oynadım. gerçi cassiline ile nosfede baya kötü oynamış. biraz incelerseniz en şüphe duyması gereken insan zaten benim.

nosfeden baya şüphe duydum o açıkladığı sıra ama mantıklı gelmedi beni göstermesi. yine bir mafya gösterirdi heralde diye düşündüm. şahsen benim için yanlış bi durum varsa oda nosfe ile cassiline'ın mafya olduğudur. belki farinal eklenir bunlara.

dediğin gibi çıkarsa nosfeye oy verelim. ilk ben oylarım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

fede said:

LİNÇ OYU : Cassilline

sebeplerine gelince. masumluğu kesin gibi konuşuyor fakat öyle bir şey yok. çaktırmadan kuyumuzu kasıyor. ses cıkarmadım diye yeter artik

fede said:

LİNÇ OYU : Cassilline

abvblizzard said:

LINÇ OYU : Cassiline
Sebep: Güvercin

abi aptal misiniz? salak misiniz? algida bir sorun mu var? Gercekten geri zekali misiniz?

30 kere yazdim su konuya disardan kimse bisi yazmasin diye. Neler oluyor yahu. Birz buyuyun artik.
Sosyal ağlarda paylaş

gecenin 2sinde linc karari mi cikar arkadas, ben uyurken adam asmayin sdg

Konusmaktan, tartismaktan artik yorulan romalilar iyice cileden cikmisti. Konusma tonlari yavastan ikna etmeden bagiris cagirislara kadar yukselmisti... Artik anlamsizca tartisamayan ve yalanlardan bikan Krusty smoke'u tutup duvara itmisti.

seni gozum basindan beri tutmuyordu zaten, artik olme vakti bebek... hastalavista diyerekten ilk hanceri saplamisti. Arkasindan bir fidan gibi uzanan cassaline ikinci darbeyi, arkasindan 3 kisi daha acimadan bicaklarini agizina yuzune sokarak, smoke'u isvicre peynirine cevirmislerdi.

Yerde titreyen cesedi goren muhafizlar hemen incelemeye basladilar cesedi ve ne gorsunler? Kolunda bir KOLE ARMASI vardi...

Smoke bir koleymis, yani SCUM, ya crixus, ya da Oenonmeus (ounemameueneus, artik her nasil yaziliyorsa unuttum) olmasi olasiydi.

Artik gece oldu, aksyonlarinizi gorelim.
Sosyal ağlarda paylaş

butun gece aksyonlari geldigi icin turbo day oldu.

Sabah uyanan romalilar inanilmaz bir sahneyle karsilastilar... villanin ortasindaki havuza geldiklerinde yerde 2 tane ceset vardi... bir tanesi Cassiline, bir tanesi de Blackowicz. Cassaline'in karni tamamen bostu. Icinden kilic gecmis resmen, ve aradaki herseyi de alip goturmus, Blackowicz ise (uzgunum rp ismini unuttum cassaline'in ve iste oldugum icin evdeki notlarim da yok, forum nicklerini kullaniyorum) bir cok yaraya sahipti, ama olduren yara bogazini kulaktan kulaga kesen uzun bir kilic darbesiydi.

Muhafizlar cesetleri arastirinca Cassiline'in Townie Vigilante oldugunu anlamislardi. Togasinin altinda kanli bir kilic vardi, ve bu kilic sadece o gece degil, daha onceki gecelerde de kullanilmisti. Blackowicz ise kolundaki yara iziyle hemen belli oldu... kendisi SPARTACUS idi... Olaylar zincirini tekrar degerlendiren muhafizlar spartacus'un isyancilarin lideri olduguna kanaat getirmislerdi.

CASSALINE - TOWN VIGILANTE
BLACKOWICZ - MAFIA LEADER

Tekrar gunduz oldu... go.

6 kisi kaldiniz, linc icin gereken oy sayisi 4.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...