Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Nosfe said:
Biri smoke townie ise aklanırım diyor, diğer smoke mafya ise. Taktik bunlar. Cassiline sen birini yakala ben de öbürünü.

Abi bilmiyorum ki.

blazkowicz baştan beri şüpheli geliyor bana. AMA;

blazkowicz said:

açıkçası koyun psikolojisi ile güdülen bir townie de olsa da cenx'e linç girişiminde bulunacağım ben de.

ama asıl suçlu tuncadır benim gözümde. hele bir piyonunu devirelim savunmasız kalsın.

Linç Oyu: cenx

bir mafyanın şöyle bir mesaj atması anlamsız. Suçsuz olduğunu bildiğin 2 kişiyi birbirine bağlamazsın böyle, eğer ikisi de öldüğü anda oyunu kazanmayacaksan. Kafama takılan tek nokta bu blazkowicz konusunda. Bu olmasa direkt ilk hedefim olacak, özellikle sonlardaki saçmalamalarıyla.

Öte yandan Bittus nedense baştan beri suçsuz geliyor gözüme. Tek bildiğim DoRuk ile Bittus'un rolleri ters. Biri townie ise diğeri anti-town.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Bittus said:

@farinal kim? ben mi mafyayım?

mantıklı bir teori sadece

ya sen doruk dedin diyor bir de. şu mesajları bir okuyun abi. doruka ilk oy veren sensin. sonra da smoke dedin. sonra krusty ve nosfe smoke'a oy verdi. cassiline de bittus senin oyuna bakıyorum dedi. ben de onlar smoke a verince ben de smoke a verdim. şimdi:

smoke townie çıkarsa kim mafia?

smoke anti-townie çıkarsa kim mafia?
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

Farinal said:

Bittus said:

@farinal kim? ben mi mafyayım?

mantıklı bir teori sadece

ya sen doruk dedin diyor bir de. şu mesajları bir okuyun abi. doruka ilk oy veren sensin. sonra da smoke dedin. sonra krusty ve nosfe smoke'a oy verdi. cassiline de bittus senin oyuna bakıyorum dedi. ben de onlar smoke a verince ben de smoke a verdim. şimdi:

smoke townie çıkarsa kim mafia?

smoke anti-townie çıkarsa kim mafia?

ben krusty ve nosfeden sonra verdim smoke'a oy karışmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke townie çıkarsa krusty/nosfe'den süphelenirim. zira onlar attı ismi ortaya.

Eğer smoke anti townie çıkarsa doruk geliyor aklıma. o yüzden sessiz kalan doruk daha makul geliyor.

bana da inanmıyorsanız, buyursun polisimiz sorgulasın. doktorumuz cassiline'ı korusun mafya isem zaten her türlü alırsınız diğer el kellemi.
Sosyal ağlarda paylaş

yani benim mafya oldugumu ve benim tersime oy kullandıgınızı söylüyorsunuz öyle mi?

ben ne yaptım peki. sizin yaptıgınızn tam tersine sizin dediklerinize uydum.

ama yani her iki durumda da siz suçlu duruma düşeceksiniz. townie ise de anti-townie ise de, sizin yönlendirmenizle oy verdim sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

DoRuk Bittus'un tersi, o yüzden birini gece kesersek, diğerini incelemeye gerek yok.

Smoke townie çıkmazsa (2-5), DoRuk townie çıksa(2-4)(2-3) bile gündüz Bittus'u linç edebiliriz(1-3). Gece dedektifimiz blazkowicz'i incelerse de oyun biter zaten.

Smoke townie çıkarsa büyük sorun.(3-4) Gece mafya townie kesecek, (3-3) benim kesinlikle anti-town kesmem lazım o durumda. (2-3) Ben anti-town kesersem yine büyük avantaj elde ederiz. Geri kalanlar muhtemelen 2 Pro-Town ve 1 townie olur zira. (Farinal doğruyu söylüyorsa 3 Pro-Town)

Çok karmaşık, biliyorum. Yine risk alıyorum varsayımlarla. Fakat gece kimi keseceğime karar vermeliyiz Azmo gündüzü bitirmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

Smoke townie çıkarsa krusty/nosfe'den süphelenirim. zira onlar attı ismi ortaya.

Eğer smoke anti townie çıkarsa doruk geliyor aklıma. o yüzden sessiz kalan doruk daha makul geliyor.

bana da inanmıyorsanız, buyursun polisimiz sorgulasın. doktorumuz cassiline'ı korusun mafya isem zaten her türlü alırsınız diğer el kellemi.

Bak hala krusty/nosfe diyor ya. Bu üçlü birbirinden emin anlatamadım galiba. Ben görevim dolayısıyla ikisini kontrol ettim, Azmo karıştırmadıysa ikisi de masum. Ayrıca onlar da benden emin çünkü özel ismim olduğunu açıkladım. Yani bu üçlüye saldırarak kazanamazsınız. Gece görün işinizi.

Bu arada karar verin kim kime bacak yatıcam ben birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...