Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nosfe said: Biri smoke townie ise aklanırım diyor, diğer smoke mafya ise. Taktik bunlar. Cassiline sen birini yakala ben de öbürünü. Abi bilmiyorum ki. blazkowicz baştan beri şüpheli geliyor bana. AMA; blazkowicz said: açıkçası koyun psikolojisi ile güdülen bir townie de olsa da cenx'e linç girişiminde bulunacağım ben de. ama asıl suçlu tuncadır benim gözümde. hele bir piyonunu devirelim savunmasız kalsın. Linç Oyu: cenx bir mafyanın şöyle bir mesaj atması anlamsız. Suçsuz olduğunu bildiğin 2 kişiyi birbirine bağlamazsın böyle, eğer ikisi de öldüğü anda oyunu kazanmayacaksan. Kafama takılan tek nokta bu blazkowicz konusunda. Bu olmasa direkt ilk hedefim olacak, özellikle sonlardaki saçmalamalarıyla. Öte yandan Bittus nedense baştan beri suçsuz geliyor gözüme. Tek bildiğim DoRuk ile Bittus'un rolleri ters. Biri townie ise diğeri anti-town. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Bittus said: @farinal kim? ben mi mafyayım? mantıklı bir teori sadece ya sen doruk dedin diyor bir de. şu mesajları bir okuyun abi. doruka ilk oy veren sensin. sonra da smoke dedin. sonra krusty ve nosfe smoke'a oy verdi. cassiline de bittus senin oyuna bakıyorum dedi. ben de onlar smoke a verince ben de smoke a verdim. şimdi: smoke townie çıkarsa kim mafia? smoke anti-townie çıkarsa kim mafia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Krusty said: Cassiline said: Cassiline said: Krusty, ilk gece kimi korumuştun? ahaha cassi mafyamısın Mafya olsam niye sorayım abi? Bilirim zaten kimi koruduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 en şüpheli gördüğünüzü gece kesin diğerini sorguluyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi yalnız oyun bittiyse de boşuna yazdırıyosanız şu mesajları hakikaten kallavi küfür geliyor ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bittus said: Farinal said: Bittus said: @farinal kim? ben mi mafyayım? mantıklı bir teori sadece ya sen doruk dedin diyor bir de. şu mesajları bir okuyun abi. doruka ilk oy veren sensin. sonra da smoke dedin. sonra krusty ve nosfe smoke'a oy verdi. cassiline de bittus senin oyuna bakıyorum dedi. ben de onlar smoke a verince ben de smoke a verdim. şimdi: smoke townie çıkarsa kim mafia? smoke anti-townie çıkarsa kim mafia? ben krusty ve nosfeden sonra verdim smoke'a oy karışmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Krusty said: en şüpheli gördüğünüzü gece kesin diğerini sorguluyalım. Abi Nosfe ve sen güvendiğim tek adamlarsınız, kararlaştıralım işte, ben yazıyorum düşündüklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kimi kesceksiniz ve kimi inceleyeceksiniz şmdi gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben valla smoke'a bile rastgele verdim yumu. adamdan doruk çıktı direkt tersini söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Krusty said: ben valla smoke'a bile rastgele verdim yumu. adamdan doruk çıktı direkt tersini söyledim. bende bu yüzden verdim smoke'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 @Farinal tamam da, önce oyunu Doruktan yana kullanmadın mı? yani benim kimseyi hedef gösterdiğim filan yok, sadece çoğunluğa uydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Önce doruka verdim. Sonra sen doruka verince smoke'a verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Evet blazkowics mafyaysa o mesaj biraz garip. Ben ona bakayım sen de ikisinden birini seç o zaman. Benim baktığımın yanlış olması çok önemli değil zaten. Masum olduğunu öğrenirsem güvenebileceğimiz bir kişi daha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bence blazk ı keselim bittus'u sorgulayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Smoke townie çıkarsa krusty/nosfe'den süphelenirim. zira onlar attı ismi ortaya. Eğer smoke anti townie çıkarsa doruk geliyor aklıma. o yüzden sessiz kalan doruk daha makul geliyor. bana da inanmıyorsanız, buyursun polisimiz sorgulasın. doktorumuz cassiline'ı korusun mafya isem zaten her türlü alırsınız diğer el kellemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi iki adamda çok emin yalnız townie çıkcağına çok garip. bunlardan birini kesip diğerini sorgulamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yani benim mafya oldugumu ve benim tersime oy kullandıgınızı söylüyorsunuz öyle mi? ben ne yaptım peki. sizin yaptıgınızn tam tersine sizin dediklerinize uydum. ama yani her iki durumda da siz suçlu duruma düşeceksiniz. townie ise de anti-townie ise de, sizin yönlendirmenizle oy verdim sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DoRuk Bittus'un tersi, o yüzden birini gece kesersek, diğerini incelemeye gerek yok. Smoke townie çıkmazsa (2-5), DoRuk townie çıksa(2-4)(2-3) bile gündüz Bittus'u linç edebiliriz(1-3). Gece dedektifimiz blazkowicz'i incelerse de oyun biter zaten. Smoke townie çıkarsa büyük sorun.(3-4) Gece mafya townie kesecek, (3-3) benim kesinlikle anti-town kesmem lazım o durumda. (2-3) Ben anti-town kesersem yine büyük avantaj elde ederiz. Geri kalanlar muhtemelen 2 Pro-Town ve 1 townie olur zira. (Farinal doğruyu söylüyorsa 3 Pro-Town) Çok karmaşık, biliyorum. Yine risk alıyorum varsayımlarla. Fakat gece kimi keseceğime karar vermeliyiz Azmo gündüzü bitirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 blazkowicz said: Smoke townie çıkarsa krusty/nosfe'den süphelenirim. zira onlar attı ismi ortaya. Eğer smoke anti townie çıkarsa doruk geliyor aklıma. o yüzden sessiz kalan doruk daha makul geliyor. bana da inanmıyorsanız, buyursun polisimiz sorgulasın. doktorumuz cassiline'ı korusun mafya isem zaten her türlü alırsınız diğer el kellemi. Bak hala krusty/nosfe diyor ya. Bu üçlü birbirinden emin anlatamadım galiba. Ben görevim dolayısıyla ikisini kontrol ettim, Azmo karıştırmadıysa ikisi de masum. Ayrıca onlar da benden emin çünkü özel ismim olduğunu açıkladım. Yani bu üçlüye saldırarak kazanamazsınız. Gece görün işinizi. Bu arada karar verin kim kime bacak yatıcam ben birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Krusty said: abi iki adamda çok emin yalnız townie çıkcağına çok garip. bunlardan birini kesip diğerini sorgulamamız lazım. hayır ben emin değilim smoke un ne çıkacagından. townie çıkarsa sizi suçlarım. ama anti-townie çıkarsa o zaman işler daha da karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende yatıyorum ya 3.de tutturur artık cassiline ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben blazkowicze bakıyorum. Cassiline gerisini gönlünce öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 blazkowicz'i öldüreyim ben. Sen Bittus'u araştır Nosfe. Sıçtıysak da hep beraber sıçalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya farinal tovni ise hertürlü yendikte, sorun orda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tamam Bittus gözüm üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar