Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Cassiline
Nosfe
Krusty

[hr]

Farinal
Bittus
blazkowicz
DoRuk
Smoke

Diyelim duruma. Max 3 anti-town demiştik, geriye 5 townie kalıyor.

Smoke anti-town ise;

2-5 oluyor durum. Gece bir townie gidiyor, 2-4, benim de bir townie kestiğimi düşünürsek 2-3

Gündüze çıkabiliyoruz yine bu durumda.

Smoke townie ise;

3-4 oluyor durum. Gece bir townie gidiyor, 3-3, benim de bir townie kestiğimi düşünürsek 3-2, yani GG

Her durumda gece keseceğim kişinin anti-town olması lazım, çalıştırın bakayım kafaları.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Farinal said:

ben mafyaysa bile ne yapabilirsiniz ki? ne göz önünde bulundurcan? beni iki tarafta öldüremez. townieyim diyorum ama inanmmıyorsanızda deneyemezsiniz. yemez. o yüzden beni geçiniz

Mafyaysan özel rolün yok demektir, seni keserim gece.

Böyle saçma argüman mı olur.

mafyaların özel rolü olmuyor dimi doğru :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı.

Krusty said:

lan sen doruk dedin bende tersine attım nalaka :X

Tamam işte. Biliyordu Doruku townie olduğunu. Kendi mafya çünkü. Townie çıkınca da hedef olarak sizi gösterecek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı.

blazkowicz said:

smoke mafya çıksın lan lütfen xD

yoksa trollendik + hayvan gibi son oyu ben verdiğim için gece açık hedefim dasfsaf.

Biri smoke townie ise aklanırım diyor, diğer smoke mafya ise. Taktik bunlar. Cassiline sen birini yakala ben de öbürünü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...