Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Olm bişeyler yazın, boş durmayın, çok heyecan yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 azmoyu arayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi şimdi farinal mafya çıkarsa smoke tovni çıkarsa çok pis patlarız. bunu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 üstüne yine sen tovni kesersen. kapar dükkanı gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 smoke mafya çıksın lan lütfen xD yoksa trollendik + hayvan gibi son oyu ben verdiğim için gece açık hedefim dasfsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: abi şimdi farinal mafya çıkarsa smoke tovni çıkarsa çok pis patlarız. bunu düşünüyorum ben. Doğru diyosun, o ihtimali de göz önünde bulunduralım o vakit. Krusty said: üstüne yine sen tovni kesersen. kapar dükkanı gideriz. Yaparım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Son oyu sen vermedin çoğunluk sağlandıktan sonra bi farkı yok. Gece beni keserlerse vasiyetim bittus'la blaz'ı linç edin. Fırsat olursa bombayı da patlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben mafyaysa bile ne yapabilirsiniz ki? ne göz önünde bulundurcan? beni iki tarafta öldüremez. townieyim diyorum ama inanmmıyorsanızda deneyemezsiniz. yemez. o yüzden beni geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline Nosfe Krusty [hr] Farinal Bittus blazkowicz DoRuk Smoke Diyelim duruma. Max 3 anti-town demiştik, geriye 5 townie kalıyor. Smoke anti-town ise; 2-5 oluyor durum. Gece bir townie gidiyor, 2-4, benim de bir townie kestiğimi düşünürsek 2-3 Gündüze çıkabiliyoruz yine bu durumda. Smoke townie ise; 3-4 oluyor durum. Gece bir townie gidiyor, 3-3, benim de bir townie kestiğimi düşünürsek 3-2, yani GG Her durumda gece keseceğim kişinin anti-town olması lazım, çalıştırın bakayım kafaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: ben mafyaysa bile ne yapabilirsiniz ki? ne göz önünde bulundurcan? beni iki tarafta öldüremez. townieyim diyorum ama inanmmıyorsanızda deneyemezsiniz. yemez. o yüzden beni geçiniz Mafyaysan özel rolün yok demektir, seni keserim gece. Böyle saçma argüman mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty doktor olduğunu söylemese belki hasarsız atlatabilirdik geceyi AFERİN (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Farinal said: ben mafyaysa bile ne yapabilirsiniz ki? ne göz önünde bulundurcan? beni iki tarafta öldüremez. townieyim diyorum ama inanmmıyorsanızda deneyemezsiniz. yemez. o yüzden beni geçiniz Mafyaysan özel rolün yok demektir, seni keserim gece. Böyle saçma argüman mı olur. mafyaların özel rolü olmuyor dimi doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu oyun bittiğinde katılan herkesin 10k madalyası olcak anlaşılan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty'nin doktor olduğunu açıklaması hakikaten şanssızlık oldu. Krusty, ilk gece kimi korumuştun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 farketmiyo benim söylemem. ben nosfeyimi cassiline ı mı korusam onu düşünüyorum. cassiline'ın rolü daha mantıklı gibi ama sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yalnız Azmo gündüzü kapatmadan ikimizin hedeflerini kesin belirlememiz lazım. Aynı kişiye kullanırsak boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 lan sen doruk dedin bende tersine attım nalaka :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Krusty, ilk gece kimi korumuştun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı. Krusty said: lan sen doruk dedin bende tersine attım nalaka :X Tamam işte. Biliyordu Doruku townie olduğunu. Kendi mafya çünkü. Townie çıkınca da hedef olarak sizi gösterecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bittus said: abi şimdi smoke'a bağlı durum bence. eğer smoke anti-town çıkarsa sıradaki Doruk olmalı. ama eğer townie çıkarsa o zaman nosfe ve krusty bizi manipule etmiş oluyor. çünkü ilk oyları onlar attı. blazkowicz said: smoke mafya çıksın lan lütfen xD yoksa trollendik + hayvan gibi son oyu ben verdiğim için gece açık hedefim dasfsaf. Biri smoke townie ise aklanırım diyor, diğer smoke mafya ise. Taktik bunlar. Cassiline sen birini yakala ben de öbürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 @farinal kim? ben mi mafyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bittus said: @farinal kim? ben mi mafyayım? mantıklı bir teori sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Cassiline said: Cassiline said: Krusty, ilk gece kimi korumuştun? ahaha cassi mafyamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 neyse farketmiyor gerçi. ilk gece tuncayı korudum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar