Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmo şunlara bölüm banı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: Nosfe said: Bu ikisi de mafya belli. Cassiline, ben ve Krusty %100 pro-town. Farinal de olabilir. Geri kalan 5 kişiden en az 3'ü mafya dedik işte. Son çırpınışlarınız bunlar oyuna önceden müdahele edecektiniz. Gece birer birer indiririz gündüz uyuruz yok öyle. İkisi mafyaysa yani Bittus ve blaz o zaman Doruk townie olabilir demektir. Yani townie kesmiş olabiliriz Aman doruk demişim smoke işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: peki cassiline gece kimi keseceksin? bu da en az smoke kadar önemli. Bu konuda tek başıma karar vermek istemiyorum, sonuçları ortada. EĞER YENİLMEDİYSEK, kimi kesmemi öneriyorsunuz ey ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus Sebep: Gözünün üstünde kaşı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blazk ı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blazı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi hadi oyun bitti sayılır. kim mafyaysa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi devam ediyor gece vigilante oyu var daha vs bitmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Dur daha belli olmaz. Bi de doktor olduğunu niye açıkladın önce ben söyleyip hava yapacaktım. Özel ismin var mı diye sorunca anladım doktor olduğunu. Normal köylüysen özel ismim olması gerektiğini nerden bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Bittus Sebep: Gözünün üstünde kaşı var. sanırım şu an oylarımızı geri çekemiyoruz değil mi? çekemiyorsak çok pis manipule olduk nosfe ve krusty tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hala manipule diyor, abi polisim ben kimlik mi göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 eğer biri manipule olduysa oda benim rahat ol sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Oha ciddi ciddi mafya değil hiç biriniz yani? Eğer öyleyse, Smoke townie olsa bile durum 3-4'e geliyor. Gece doktoru keseceklerini varsayarsak, doktor beni korur,ben de karar verdiğimiz bir mafyayı keserim, polisimiz de hayatta kalan mafyayı teşhis eder, durum 2-3'e gelir. Gündüz teşhis edilen mafyayı öldürürüz, 1-3 Gece de son mafyayı indirir oyunu alırız. OLM CİDDEN MAFYA DEĞİL MİSİNİZ BAK SÖVERİM MAFYA ÇIKARSANIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: blaz maalesef oy kapandıktan sonra kendini aklamak için attığın belli. Gece sana güle güle. Krusty said: black in mesaj garip oldu Ya cidden bi boklar dönüyor dsafsda. Çorba oldu kafam. Şimdi Smoke'u asarsak ve adam townie çıkarsa evet bildiğin mal gibi hedef göstermiş oluyorum kendimi ki mafyanın pro trolline geldik demektir. Smoke mafya çıkarsa zaten iyice karışıcak. Nedense Krusty ve Nosfe sürekli birini seçip ona gidiyor. Bakalım. Hele Krusty ve Nosfe'nin mesajları über garip. Başta town, pro town olayı. Sonra benim rolüm ne? Aa rolüm yokmuş? Şimdi de doktorum diyor Krusty. DASFSAFSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 asdsdfads olm naptınız lan millet piskopat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oyun bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline şu an herşey sana bağlı sfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mafya olsam açıklarım abi kazanmış olurduk zaten. Krusty ve Cassiline'in de masum olduğuna eminim. O yüzden içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Eğer hakikaten piçlik yapmıyorsanız durum şöyle; Bittus blazkowicz DoRuk Smoke Ben gece DoRuk'u kesmeyi düşünüyorum, Nosfe sen de blazkowicz'i araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi biz baya avantajlıymış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal'den hala şüpheliyim içimizde patlamasın bomba. Ama araştırırım blazı sorun değil, zaten hepsi mafya bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kötü ihtimal de var ama hiç girecek durumda değilim ona şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 beni kesmicektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben mafya olsam imba olur ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 farinal'dan bende şüpheliyim ama sorun değil şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar