Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 linç oyu: smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ahahahah abi içimden fena halde "Koy götüne gitsin" diye birini linç etmek geliyor aslında. Zaten fail üstüne fail yaptım bu oyun, gaza getirmeyin vallahi girişicem kafa göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bana blazkowicz'de banko mafya gibi geliyor. Bittus zaten townie ise o 3ü kesin mafya ama blazkowicz ve doruk özellikle blazkowicz ilk elden halledilmeli bence. blazkowicz konuşup ortalık karıştırıcılık yaptı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bittus doruk dedi tersini yapın işte. bittus'un mafya olma ihtimaline karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: bittus doruk dedi tersini yapın işte. bittus'un mafya olma ihtimaline karşı. konuşmaya zorlayabiliriz niye desin abi adam o zaman "bence de evet" der oy verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 neyse biriside black e atsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 farinal abi bi doruka oy veriyorsun simdi de blozkowicz diyorsun. cidden kafam karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tamam bekleyelim bişey demiyorum da adam ne diyecek ki bize. Anca alternatif polis-vigilante-bomba üçlüsüyle çıkarlar ortaya. Onun için de çok geç artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: farinal abi bi doruka oy veriyorsun simdi de blozkowicz diyorsun. cidden kafam karışıyor. abi 2 oy hakkımız var diye diyorum birini linç edelim birini vigilante kessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ahahahahaha abi yazıp yazıp siliyorum. Yani aranızdan birisi bile mafyaysa da zokayı yutturduysa beklemenin pek mantığı da yok aslında, oyunu verdik demektir. Linç oyunu yazıp siliyorum, çok heyecan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: linç oyu: smoke ##linç oyu: smoke 2 etti böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Doruk ve blazkowicz bence oy vermemiz gereken kişiler. smoke'un hiç mesajı var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şimdi bu 4 kişi dediğiniz gibi doğruysa hiç beklemeyelim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben doruktan şüpheleniyorum en çok. adam neredeyse hiç yazmamış. smoke yine arada yazmış bişiler. oy vermiş filan. doruk hiç oy vermiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tamam o zaman hadi Bittus'u sildik madem diğer 3ü mafya zaten kime verdiğimi farketmez öyleyse değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şimdi smoke a girişelim gecede doruk o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: ben doruktan şüpheleniyorum en çok. adam neredeyse hiç yazmamış. smoke yine arada yazmış bişiler. oy vermiş filan. doruk hiç oy vermiş mi? Bittus'un mafya olma ihtimaline karşı Smoke'u koruyor olabilir Linç oyu geri çek: Doruk Linç oyu: Smoke 3 etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: şimdi smoke a girişelim gecede doruk o zaman. gece blazkowicz'e verilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 en az 2 tovni 1 mafya gider 3 tovni 2 mafya kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: Krusty said: şimdi smoke a girişelim gecede doruk o zaman. gece blazkowicz'e verilmeli bence lan edit yasak... gerçi doruk hiç konuşmamış Bittus mafyaysa diğer konuşan adam blazkowicz olduğu için o townie olabilir. bilemedim şimdik 2. adama kime vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Oy vermek istemeyen vermesin de başkasına oy atıp oyları bölmeyelim. 3-3-2 falan bölerler oyları tur kaybederiz. Bu arada Bittus fena hedef değil. Smoke'u kollamaya çalışıyor. Biraz zorlarsak o da imparator falan çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bence doruka girişelim. ben en çok ondan şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 konuşup konuşmaması önemli değil ya. konuşanda konuşmayanda townie çıktı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus şu son hareketleriyle benim şüphemi çekti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus, seni bekliyorum son oyu vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar