Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Krusty said:

Cassiline said:

Krusty said:

benim düşüncem
1smoke
2doruk
3farinal

Neden Farinal?

İnandırıcı gelmedi mi sana? Eğer öyleyse neden?

çok yazış bir karakter gibi geldi bana. adama yüklendik sonra adam beni öldürürseniz sizde ölürsünüz dedi resmen. 2-3 1-2 fln tutarsız.

Lütfen bana oy ver Krusty
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Selam. Sen IMPARATOR DOMITIANsin. Senin rolun BOMBA olmak. Kisacasi geceleri biri seni hedeflerse, ya mafya tarafindan oldurulmek icin, veyahut baska bir ozel rolu olan biri tarafindan, patliyorsun ve kendinle birlikte seni hedefleyeni de goturuyorsun. FAzladan insan varsa o da bonusu oluyor.

Linc edilirsen de sana son oy veren de seninle birlikte patlayip oluyor.

ROLUNU ALIP ANLADIYSAN BANA BI MESAJ AT PLS.

Farinal %90 doğru söylüyor. Bana gelen mesajda bunun polislisi. Belki mafya olup kendine gelen mesajı değiştirmiş olabilir. Ama o da olamaz çünkü dikkat edersen Azmo Türkçe karakter kullanmıyor. Farinal mafya mesajını değiştirirken ona dikkat etmiş olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

C/P istememin sebebi o karşılaştırmayı yapmaktı zaten. Hemen cevap verdiğinden masumiyetine inandım biraz da.

Dediğim gibi, biraz büyük bir risk oldu fakat tutarsa çok büyük avantaj kazanmış oluyoruz.

Linç oylaması konusunda ise;
DoRuk
Smoke

Bu iki kişi mesaj atmadan aceleci davranmamaktan yanayım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

said:

Selam. Sen IMPARATOR DOMITIANsin. Senin rolun BOMBA olmak. Kisacasi geceleri biri seni hedeflerse, ya mafya tarafindan oldurulmek icin, veyahut baska bir ozel rolu olan biri tarafindan, patliyorsun ve kendinle birlikte seni hedefleyeni de goturuyorsun. FAzladan insan varsa o da bonusu oluyor.

Linc edilirsen de sana son oy veren de seninle birlikte patlayip oluyor.

ROLUNU ALIP ANLADIYSAN BANA BI MESAJ AT PLS.

Farinal %90 doğru söylüyor. Bana gelen mesajda bunun polislisi. Belki mafya olup kendine gelen mesajı değiştirmiş olabilir. Ama o da olamaz çünkü dikkat edersen Azmo Türkçe karakter kullanmıyor. Farinal mafya mesajını değiştirirken ona dikkat etmiş olamaz.

Sana gelen mesajı bu şekilde c/p'lemedin bildiğim kadarıyla konuya. Karşılaştırmayı sana gelen mesajın tamamına göre mi yaptın?
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Bittus said:

ben açıkçası hala rol açıklama olaylarından şüheliyim ya neyse.

"Neyse" değil abi, şüphelerini söyle, gerekli açıklamalar yapılsın.

Kafalarda soru işareti kalmaması lazım. Nedir tam olarak kafana takılan?

öncelikle hala nosfe ve krusty'nin mesajları arasında tutarsızlık oldugunu iddaa ediyorum. "benim rolüm ne?" diye sorması cidden garip. anladıgım kadarıyla azmo mesaj atıyor rolunun ne olduguna dair. önce bir rolü oldugunu idda ediyor, sonra da olmadıgını düz townie oldugunu söylüyor. bi bir tutarsızlık bir kere.

sonra da Farinal. adam bombayım diyor. bomba ne abi? adamı gündüz indirsen gidebilirsin, gece ismini versen yine gidebilirsin. adam sanki kendini garantiye almaya çalışıyor gibi... bu da mafya oldugu şüphelerimi arttırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Bittus
blazkowicz
DoRuk
Smoke

Bence Bittus Townie. BENCE. Sonra mafya çıkarsa bişi yapamam yani bilemiyorum.

Şimdi bu 3ünden birine linç oyu birine Vigilante oyu vermek lazım. Uzatmayalım işi o zaman. Birde belki yatarım ben o yüzden vereyim şimdiden

##Linç Oyu: DoRuk

Bence böyle abi. Krusty ile aynı yere çıktık işte. 3ünden birine verin yada bittus mafya diyorsanız niye söyleyin ona verelim işte sonra vigilante kime vercek bide o var
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Sana gelen mesajı bu şekilde c/p'lemedin bildiğim kadarıyla konuya. Karşılaştırmayı sana gelen mesajın tamamına göre mi yaptın?

Evet benim mesaja göre yaptım. C/p'lerim sorun değil de Azmo sabah gelir niye c/pledin der diye buraya koymadım . Kurallara aykırıysa Farinal işitsin azarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:
öncelikle hala nosfe ve krusty'nin mesajları arasında tutarsızlık oldugunu iddaa ediyorum. "benim rolüm ne?" diye sorması cidden garip. anladıgım kadarıyla azmo mesaj atıyor rolunun ne olduguna dair. önce bir rolü oldugunu idda ediyor, sonra da olmadıgını düz townie oldugunu söylüyor. bi bir tutarsızlık bir kere.

sonra da Farinal. adam bombayım diyor. bomba ne abi? adamı gündüz indirsen gidebilirsin, gece ismini versen yine gidebilirsin. adam sanki kendini garantiye almaya çalışıyor gibi... bu da mafya oldugu şüphelerimi arttırıyor.

Krusty'nin Nosfe'ye "Rolüm ne?" diye sormasının sebebi, çok büyük ihtimalle söylediğinin doğruluğunu test etmek istemesi. Nosfe'nin cevaplarındaki karışıklığın sebebi de Pro-Town/Townie farkını tam olarak kavrayamaması diye düşünüyorum.

Farinal'in söylediklerinden şüphe duymanı anlayabiliyorum. Ben de masumiyetine ucu ucuna inanıyorum açıkçası. Rolü de mantıklı geldi bana oldukça. 10 Townie- 3 Anti-Town olan oyunda anti-town'lar adına mantıklı bir avantaj.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...