kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Merhaba arkadaşlar , N95 8 GB için tuş takımı bulma şansım var mı ? Kiril ve latin olan üzerinde ( şuanki arap alfabesi ve latin ) Nerde satılır , orjinal veya yan sanayii fark etmez . Netten ve/veya Istanbulda bulabilceğim yerler var mı ? Bir de ekstradan yeni dil eklemek istiyorum , netten araştırdım NSS diye bi programla yapıcaksınız demişler ama bu program devamlı Error veriyor , telefonun datalarını okurken , fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tuş takımını kadıköyde neredeyse her yerden bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Öyle mi ? Karşı tarafı ( Asya ) hiç bilmem de ? Nasıl bulucam kadıköyde ? Hangi semt , han , sokak ? Vapurla geçsem , yakın mı sahile ? Ne kadardır ortalama , 5-10 TL yi geçmez umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 5-10 tl biraz hayal bi rakam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ne biliyim yurtdışında tuş takımları birkaç dolar . Full setler de 15 dolar falan . 4-5 $ şey 30-40 TL değildir umarım burada . Ebay da fiyatlar fena değil ama RU klavyeli bulamadım henuz , sadece ingilizce keypad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar