Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bu sene uni. bitiyor ve yurtdışına gidicem. İngilzceyi tamamen halletmem lazim. Gecen is yerine bir irlandali geldi adama 2 kere sormaktan utandım, ne dedigini tekrarlamasi için. Gerci adam turkiye'de lazlar gibi oda bir garip konusuyordu ama abim catır catır konusuyodu mesela neyse her sekilde yalayıp yutmam lazım ingilizceyi.Gramer, writing'te bir sorun yok sayılır sadece speaking'te problem var bu yüzden yurtdışına gitmem lazım. 6 ay 1 sene artık ne zaman tam ögrenirsem o zaman dönücem.Bu yüzden Kurs, ülke,şehir Vs... tavsiyelere ihtiyacım var. İngiltere hariç (yeni zellanda'ya kadar) her turlu teklife acigim. Sadece uzun sure kalacagim icin sıkıcı ve cok pahalı olmasin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ingiltere'yi neden haric tuttun bilmiyorum ama kuzeye gelirsen cok pahali degil yasam - ayrica su an pound cok ucuz - ve bircok aksana alisirsin; sadece Ingiliz, Irlanda vs degil Avrupali insan da cok var, ozellikle ogrenci nufusunda. Gerci dil kurslarinda cok Cinli, Hintli vs vardir belki o konuda birsey demeyeyim ama universite ortami gayet guzel. Istanbul'da yasiyorsan evet biraz sikici gelebilir ama Istanbul'dan sonra sikici gelmeyecek dunya sehirleri de cok pahaliya kaciyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çünkü gerçekten sıkıcı (tatil için değilde dil için giden bir kaç arkadaşımdan da aynı tepkiyi aldım) ve daha önce gördüğüm bir ülke, gitmediğim bir yeri tercih ederim. Yazın nasıl bilmiyorum ama kışın hep yağmurlu,soğuk bir yerdi londra. Ya bilmiyorum benim birde hayalim var (olur olmaz bilemem) dalga sörfü o yüzden sıcak ve elverişli bir ülke düşünmüştüm. ztn ingiltere olmassa amerika ,avustralya vs.. hepsi buna elverişli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İngiltere'ye sıkıcı diyen insanın asosyal olması lazım gerçekten. Ya da hadi İngiltere olmasın büyük şehirleri olsun sadece. Ama keyfin bilir tabii. Ben olsam (İngiltere de listede olmasa), Avustralya'ya giderim. Amerika iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 asosyal adam icin zaten farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 amerika uzak ya. her ne kadar aileyi onemsemem filan diye takilan biri de olsa gene de avrupa daha yakin yani bizim kulturumuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sesu said: İngiltere'ye sıkıcı diyen insanın asosyal olması lazım gerçekten. Ya da hadi İngiltere olmasın büyük şehirleri olsun sadece. Ama keyfin bilir tabii. Ben olsam (İngiltere de listede olmasa), Avustralya'ya giderim. Amerika iğrenç. of of bi yandan saydırıp öbür yandan koskoca Amerika'yı bir tutup iğrenç demek müthiş. Fun için açmadım bu topic'i. Ben gezilecek görülecek yer bakımından'da konusuyorum. Boru değil sonuçta 6 ay 1 sene kalıcam.Kursu yarıda bırakıp dönmek en son istiyeceğim şeydir. örneğin bir arkadaşım gitti Los angeles'a. Grupça Meksika'ya gitmişler,Vegas'a gitmişler cok eğlendim ama ona rağmen cok sıkıldım,yazın kimse kalmıyor dedi. Londra'da olmadıgını farzet ingiltere'de nereyi geziceksin ? Fransa hariç hangi avrupa ülkesine rahat ve ucuz ulaşırsın (oda doğudaysan) italya,almanya,fransa'da kalmak öyle değil.İngiltere apayrı... he kültür derseniz evet çok önemli ve en yakın yer. İngiltere'ye gitmem diye'de birşey yok, bok attığımda yok. Sadece ilk tercihim değil. En rahat ingiltere'ye uyum sağlanır orası kesin. Birde uçmıyım ama çalışabilirimde aynı zamanda bunun içinde tavsiye istiyorum. Mesela yeni zellanda'yı öylesine araştırmıştım, en az 6 ay dil kursuna yazıldınmı IELTS'den 5.0 gibi düşük bir puan'la çalışma izni veriyor. Malum askerlik'te var :( Bu konuda bildiğiniz iyi bir kurs varmı peki ? onlarla konuşıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 2 hafta önce yurtdışı eğitim fuarları vardı tüm şehirlerde kaçırmışın onları. bende arastırmıştım, genel olarak avustralya hem maddi açıdan hemde senin isteklerine daha uygun bi ülke. ayrıca haftalık 25 saat/6 aylık bi kursa yazıldığın zaman çalışma iznide veriyolar. avustralya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sgl shimone evet olanaklar müthiş avustralya'ya kafama koydum. En ucuz,en güzel ve en iyi çalışma ve okuma olanaklarına sahip. Melbourne özellikle cok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 avustralya ya yaz tatilinde 3 aylik ingilizce kursuna gidip gelip toefl dan 85-90 i cakabilir miyim? Suanki toefl skorum 78. Bana gore de kurs var midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Burda baya bi bilgi var genel olarak yararı olabilir düşünenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 saol link yardimci oluyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar