Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir tanede benden olsun ..


kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

hiç kız arkadaşım olmamıştı.. hiç te olacagını sanmıyordum.. aşkın aşkın sadece ızdırap çektiren yönünü biliyordum.. aşk bence boş işlerle uğraşmak idi..
Bu düşünceler içerisinde ...
İşimden gelmiş .. ve haliylede çok yorulmuş idim. Yatğıma yazmış televizyok izliyor bir yandan da kapanan gözlerimi açmaya çalışıyordum. Tam O Sırada dışarıdan bir ses duymuş ve bu sesin kaynağını bulmak için pencereye gönelmiştim. Pencerenin kenarına gitmiş ve sesin nerden geldiğini anlamak için aşşagıya bakıyordum.. Sesin nederden geldiğini bulamamıştım ama o sırada gözüme .. gözlerimi ona bakmaktan ayıramıyacagım dünyalar güzeli bir kız çarpmıştı... Gözlerimi ona bakmaktan alamıyordum.. beni fark ederek banak baktı ve de utanarak gözlerimi çekmiştim.. bir müddet sonra tekrar baktıgımda kızın hala bana baktıgını farketmiştim.bir kaç saniye daha bakışmadan sonra kızın işaretler ile beni yanına çagırdıgını anlamıştım. O anda şaşırmıştım. kendime geldiğimde ise kızın yanına gitmem gerektiğini anlamıştım..

Sanırım aşk böyle birseydi... Bu heyecan ve mutlulukla evin kapısını açmış ayakkabılarını giymiş ve kızın yanına gitmek için apartmanın merdivenleri üçer beşer atlıyor ve bir an önce yanına gitmek istiyordum....

Nihayet dışarıya çıkmıştım.. Caddenin karşısında duruyor ve hala bana bakıyordu.. içim kıpır kıpır olmuşş bir an önce yanına gitmek istiyordum. Caddeyi geçmiş ve yanına gitmem için sadece 2-3 adım kalmıştı.. o sırada heyecanımdan dizlerimin bağının çözüldüğünü hissediyordum. Kıza o ilk bakışta aşık olduğumu anlamıştım... Yanına gelmiş ve onu tek söylemem şeyin SENİ COK SEVİYORUM olunu biliyordum.. karar vermiştim bunu söyliyecek idi..

Ve bağırmaya başladım... SENİİ COOOKK SEVİİYORUMM....

Evet yatağımdan kalkarken aynen bu sözleri tekrarlıyordum.. bir anda şaşırmıştım.. ne olduğunu anlamak için etrafıma bakıyor idim.

Küçük bir gülücük attıktan sonra anlamıştım rüya gördüğümü ..
Bir sey daha analamıştım.. o sey ise buydu..
Hayatta Sevmenin ve Sevilmenin Ne Kadar Harika Olduğuydu...



------------------------------------------------------

Edebiyattan nefret ederim.. ve şuana kadar da bitirdiğim kitap sayısı 5 i geçmez.. Üşenmekten gazete bile okumam .. Ama aşk hikayelerine bayılıyorum.. okudukça insanın okuyası geliyor.. ve edebiyat yapamadım .. ama benden de bu kadar .. yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım... ve bu hikayeyi yazmaya çalıştım .. ne kadar yazabildim bilmiyorum ama bence iyi bir deneme idi..

Sevgilerimle kayip_cocuk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsan çok eksik yni kız nasıl yanına çağırıyor orasını pek anlayamadım :)yni bende bi sürü kız görüyorum pencereden bi tanesi yanına çağırmıyo,çağırsa camdan atlicam ztn :)ayrıca böyle birşeyle mi bunu anlıyor o da ilgnç yni alt tarafı kızdan hoşlanmış,hem ilk bakışta nasıl sevebiliyor yni daha tanımadan etmeden,sadece olsa olsa hoşlanmış veya aşık fln olmuştur..

kısaca tbi benim düşüncem özenilmeden,yazmak içn yazılmış kötü bi hikaye,gece gece de okuduk boşuna :)[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yazmak istemen önemli
yüreğine sağlık[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...