unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 basedemiyorum ya ben bu ev idare isiyle. camasir, bulasik temizlik hede hodo, yanliz yasayanlar siz nasi idare ediyonuz evi bi fikir verin.[hline]www.mizzah.com
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Düzenli olmaya çalıştığın sürece sorun olmaz, nasıl olsa yarın temizlerim veya 1 saat sonra temizlerim iki soluklanayım dediğin anda kalır yapılacak işler.. Yemek yapıyorsan kirlettiğin tabakları yemek yaparken temizlemeye veya varsa bulaşık makinana atmaya çalış.. Yemek yedikten sonra ortalığı toparlamadan tabağını vs yıkamadan başka işe başlama kalır öle orda.. Çamaşır vs. için bir gün belirle o gün o işi mutlaka hallet.. Zamanla oluyor bunlar, ailemizle yaşamaya alışığımız zaman bizim için bu işler yapıldığından ilk kendi başımıza kaldığımızda çok zor geliyor ama hayat bu zamanla alışıyorsunuz.. Yada en kolayı bul bi kız arkadaş ev işlerinden hoşlanan o yapsın.. ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya bi de bu ev aile evi cok eski, arkami donsem dondugum yer patliyo dokuluyo arkamdan onun tamiri var basedilmiyor.[hline]www.mizzah.com
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evlen. Bahsettiğin sorunların hiçbiri artık senin sorunun olmuyor :) Daha değişik sorunların oluyor ama olsun onları halletmek veya ertelemek daha kolay.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ev arkadasi bul, sonra camasir, bulasik yikamasina gibi iddialara girin ve cesitli cirkefliklerle surekli herseyi ona yaptir. cok sikisirsan `olm bak arkadasimizsin dedik evimize aldik, alla alla` seklinde baski yap, calissin kopek. eehe.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 dresciime katılıyorum. bırak ööle kalsın, bi noktada zaten "yeter hüleyaaağğğn, ev mi ahır mı lan burasıııı?" gibisinden sinir krizi geçirmeye başlayacaksın, o gazla banyoyu çamaşır suyuyla silmeye kadar gelirsin zaten, sonra bikaç hafta yer-içer-sıçarsın yine, böyle gider...
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: dark-dr, 06 May 2003 16:28 tarihinde demiş ki: ev arkadasi bul, sonra camasir, bulasik yikamasina gibi iddialara girin ve cesitli cirkefliklerle surekli herseyi ona yaptir. cok sikisirsan `olm bak arkadasimizsin dedik evimize aldik, alla alla` seklinde baski yap, calissin kopek. eehe. olm kaybederim ben oyle iddialari iki kisinin pisligini temizlerim.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Emaleth, 06 May 2003 16:31 tarihinde demiş ki: dresciime katılıyorum. bırak ööle kalsın, bi noktada zaten "yeter hüleyaaağğğn, ev mi ahır mı lan burasıııı?" gibisinden sinir krizi geçirmeye başlayacaksın, o gazla banyoyu çamaşır suyuyla silmeye kadar gelirsin zaten, sonra bikaç hafta yer-içer-sıçarsın yine, böyle gider... zaten fiili olarak oyle oluyo da son zamanlarda sanki ev icerisinde benim disimda bi dinamik olusmus gibi kendi kendine bisuru is cikiyo artik her adimda yeni bir hayret dunyasina giriyorum hep bisi bozuluyo. benim odama parke yapmaya kalktim onunla ugrasirken iyice insaata dondu ev. simdi de banyodaki armaturun sicak su kismi bozulmus degismesi lazim o tarafin sipir sipir damlatiyo artik dikkate almiyorum. yakinda isyan cikaricak esyalar evde sonra ne olcak bilmem.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yahu biri bi hizmet bi servis acsin ya boyle ev toparlama temiz duzgun tutma icin. herseyin ticareti var bunun yok mu ? gelsin takibatini yapsin evin bozulani onarsin kirilani tamir etsin ne is boyle bu ya. temizlikci kadin getirmekle olmuyo eve kadinlar kafayi yiyo.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yok abi, sunu soyliyim ben, artik ben kendi adima deklare ediyorum ki ben sahsen "ev hanimligi" diye bir meslegi taniyorum arkadas. bunun otesi yok, bu full time isten baska birsey degil yahu. muhendislik programcilik hedehodo ev idare etme isinin yaninda. eskiden buyuyunce ne olucan ev hanimi mi olucan hedehodhoehehueh seklinde sakalar yapilirdi cesitli ortamlarda. artik ciddiye alicam ev hanimligini. ev hanimlarina bag kur primi odettirilsin, ilerde emekli olsunlar ne is bu boyle yahu.[hline]www.mizzah.com
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ailemin yanında üniversite okuyorum ve diger evde kalanların rezilliklerini gördükçe ne kadar dogru bi seçim oldugunu anlıyorum. Ancak ayrı yaşamanında zevkli ve güzel tarafları oldugunuda biliyorum.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hayir yahu, universitede olup da, 3 kisi bi evde kalip da, ev daginik olmasi, bir kepazelik degil, bir onurdur, mertebedir. ogrenci adamin bahanesi vardir, adam ogrencidir hicbisi diyemezsin adama. ama esas sorun, universite sonrasi gercek hayata atilinca tek basina yasiyorsan "normal bir ev" olmasi gereken yalniz yasadigin evi idare etmek. artik ogrenci takilamazsin. keske universitede olsam, 3 kisi evde olsam, ev daginik olsa.[hline]www.mizzah.com
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 El bombası atsın temelli idare eder said: BonePART, 06 May 2003 17:23 tarihinde demiş ki: bi flamethrower al ve kapıdan yoluna kadar olan yolu temizle yeterli olucaktır bi sure[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 eueh fistan insafa gel diyorum, `rezil` nedir yahu. tamam zavalli durumdayiz ama rezil de degiliz, fuhus yapmiyoruz, ot icmiyoruz bisi diil. `rezil`, eh yani :)
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ehu bu alttakine aynen katılıyorum. Öğrenciyken de mok götürürdü evimi, hala öyle. Fakat o zaman rahatsız olmuyordum, yani bırak başkalarına laf ettirtmemeyi, kendim bile rahattım yani. Artık olmuyor ama, hem temizlik yapmamışım hayatım boyunca doğru dürüst, hem de artık adam gibi idare etmem lazım evi. Olmuyor, olamıyor haliyle. Bulursan yöntemini, paylaş benimle çok rica ederim. =] said: unity100, 06 May 2003 17:23 tarihinde demiş ki: hayir yahu, universitede olup da, 3 kisi bi evde kalip da, ev daginik olmasi, bir kepazelik degil, bir onurdur, mertebedir. ogrenci adamin bahanesi vardir, adam ogrencidir hicbisi diyemezsin adama. ama esas sorun, universite sonrasi gercek hayata atilinca tek basina yasiyorsan "normal bir ev" olmasi gereken yalniz yasadigin evi idare etmek. artik ogrenci takilamazsin...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evlenin kurtulun. Ya temizliyecek yada temizliceksiniz yani pis kalma ihtimali yok ortalığın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Arkadaşlar herşeyi zamanında yaparsanız birde mümkün olduğunca eşyaları düzgün birakirsanız evinizin dağılma katsayısı azalıyor.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords]
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bir de tüm bekar ve tembel arkadaşlara önerim; bulaşık makinası edinin arkadaşlar, öncelik o. Çamaşır makinesi, bilgisayar, TV, müzik seti vs.. hepsini sallayın yani, en acil olan bulaşık makinesi. Biraz olsun evimin düzene girmesindeki en büyük pay onundur =]
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 aabi cozumunu bi bulsam direk ilan edicem. zaten onumuzdeki 1 ayda ak hot kara pot belli olcak. ya baticam ya cikicam ev managementte. bi de evlenmek diosunuz millet de boru degil ki bu. evlenmek demek hayatini paylasicaan insan demek. oyle evle basedemiyom diye zort diye evlenilmez ki.[hline]www.mizzah.com
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bulasik makinesi kafada var da bugunlerde paraya dikkat etmem lazim. 6 ay sonra belki. o onemli tabi.[hline]www.mizzah.com
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Temizlik için evlenmemek lazım. Paraya kıyıp temizlikçi tutmak lazım. Başaramıyorsak bu işe kalkışmamak lazım.*İşaret parmağını yalar kitaptan sayfa çevirir *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 dark'ım canım benim rezil olanlar var. Mesela çamaşırını yıkayamıyor okula gelemiyor bu yüzden. Akşam içiyo üstüne kusuyo sonrada rezillik işte ehhe. ben içsem üstüme kussum annem yıkar ilacımı bile verir. sonra kışın diyelim sobalı evde oturuyosun. Antalyada zaten kaloriferli ev yok gerçi. Naapcaksın yok sobayı yak yok evi temizle rezillik işte bunlar.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: NoTwisT, 06 May 2003 19:08 tarihinde demiş ki: Hamarat bir sevgili bul kendine. hamarat bulmak kolay güzel olması lazım kendine uygun biri olması lazım. Yoksa hizmetçi kadın gibi hamarat bi kızla ömür geçermi
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: NoTwisT, 06 May 2003 19:08 tarihinde demiş ki: Hamarat bir sevgili bul kendine. Latife sadece...[hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand......
Öne çıkan mesajlar