Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 itü misafirhanesi falan var mı açık mı şuaralar? salı ve çarşamba geceleri, yada sadece çarşamba gecesi kalmalık yer lazım. yada var mı evini bi gecelik açan şu garip gence, biraymış rakıymış falan getirebilirim evini açana ev hediyesi =P şöyle en maksimum 15-20 liraya var mı bi misafirhaneymiş, güvenilir bi pansiyonmuş falan? daha ucuz=daha iyi. cidden. zor durumdayım yardım lazım, teşekkürler şimdiden! buarada haydarpaşa garı, otogar falan güvenilir yerler mi orda yatıversem sırt çantasıyla ne var ne yok kaptırır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 boğaziçinin de misafirhanesi varmış sanırım, başka üniden öğrenci, dışarıdan insan falan kalabiliyo mu orda? geceliği kaç para? bilen gören duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 üniversitelerin misafirhanelerinde kalmak için orda okuyan bir tanıdığının yer ayarlaması lazım senin için sanırsam. öyle otel gibi gidip kalamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Taksimde 30tl var az ötede 120 tl onun az ötesinde 80 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kalcak yer ayarladım ya sonunda, teşekkürler yine de yardım eden arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ya nerde kaldın söyleydin bulunsun şurda başkalarına yardımı dokunur yani arkadaşında falan kaldıysan tamam tabi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 arkadaşta kaldım, ama ucuza kalıncak yer bilen bulan olursa yazsın, yazın lazım olabilir =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Taksim Hostel 9-25 euro arası ( 10 ile single oda arası oluyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kithnoss said: Taksim Hostel 9-25 euro arası ( 10 ile single oda arası oluyor ) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar