Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takimlar nasil ayarlansin? Kimler katilmak istiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yedeklerin gelmesi mecburi degilse .Benide herhangi bir takimin yedegine ekleyebilirsiniz. Cunku soz vermek istemiyorum gelip gelmeme konusuna tel. Ajandasina yazarim Evdeysem yada pc musaitse girerim :/. Bu tınlamiycam manasinda yazmadim tabiki evde hon oynuyabilecek 1 pc var fight istemiyorum aksam aksam.

Quake 4 u calistirip , hon'u desteklemeyen. ekran kartina sahip bir Macbook'um var
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

abvblizzard said:

Werewolf said:

ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max
canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg

aynen işte

ilk ben dedim beni niye quotelamıyosun ibibik

ciddiye alınmıyosun sori :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
Random ve zevkine olmuycaksa anlasildi.. 2 3 eleman toplanip +2 daha bulup herosunu secip stratejiyi koyup annihilationa oynuycak demektir..kimse kendini yirtmasin takimli oyunun 'zevkine' falan olucagini..gayette kasilir..ha random olsa tmm derim kimse birbirini bilmiyo hem tanisma hem geyik olurdu..

Ben burdan kimseyle oynamadim..cok yazdim nickimi falan gayette adam ekledim 3 4 kez de girdim hatta oyunlarina direk attilar.. yani patiden 1 adamla dahi oyun atmis degilim sonuc olarak..hala bile fedelatte falan ark olarak durur ole tek oyunumuz yoktur kendisiyle..

Herkes takimini sececekse bende takim falan getirmeyecegime gore(sonucta paticik turnuvasi) turnuvaya katilan arkadaslarla biraz antreman maci yapmak isterim..o yuzdendirki..
Turnuvaya katilmasi kesin olan..PSR si 1800 (+ - 50) olan arkadaslar bi zahmet beni eklesinler keyfine atalim online oldukca..hem belki uyusuruzda ciddi takimlara ezilmeyiz :))

Nick: mn
Mesaj tarihi:
kermit said:

iyide niye 1800 (+-50) dedin şimdi ?
1600 olanlarla oynamayacakmısın ?

Oynarim tabide kendim icin konusmak gerekirse tek basima takimsiz 1800 e anca ulasip dusmus bi adamim psr 1777 sanirim o yuzden +-50 oyuncuda benim ayarimda oyuncu olabilir mantigindayim..2000+ oyuncu benim apm imi yada stratejilerimi,item buildimi zayif bulabilir..(ki bulur yani)yanlismiyim?

Hic Lead olayina girmekte istemiyorum hani,biri cikarda bizim takimda adam lazim derse hali hazirda hic ugrastirmadan girerimde..kasinti adam degilim spark ince ayar cekmeye calistiysan..nevermore gibi apachide degilim cok sukur..
Mesaj tarihi:
1--Diamor
2--Neiloth-
3-barbu
4-Oce4n
5-sipeyskeyk
6-Cuce
7-tunca
8-smoke
9-Reksa
10-Masakari
11-Pluton