deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dün akşam trade chatte ulduar 25 hm pug topluyoruz diye yazıyordu adamlar, gireyim dedim en azından achi yapmış olurum bir kaç tane. Sonra girip çatır çatır kestik, freya 2 deneme mimiron 3 deneme vs. İşin komik yanı belki ulduardaki en kolay achi olan kologarn'ın disarmedini yapamadık 3 tane salak melee yanlış kola vurup bossu erken kestiği için. Birazdan da vezaxx'la yoggy'e başlıyoruz, dün çok geç olunca konstantrasyonu bozuldu milletin diye bıraktıydık. Ama pek umutlu değilim son iki bosstan, herhalde hm boostlayan bir guilde 3 achiyi yaptırmam gerekecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bi disarmed i absonun sayesinde istek disi yapmsitik adsfafds super raid leaderimiz "abi kol var, add var, isik atiyo dps yapcan" seklinde acikladigindan affli lock tabi herseyi dotlamis, bir kestik pat diye achi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ahahah Bu arada 2 saat önce Generali de kestik, yoggy deniyoruz, 0 keeper denedik, 10m.de wipe yedik, 2dir de 1 keeper deniyoruz 6m.de addler çılgın gibi gelmeye başlayıp millet insanityden ölmeye başlayınca yalan oluyor. İşin komik yanı 10 ay önce de deniyordum aynı bossu aynı yerde wipelıyorduk aynı nedenden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 An itibariyle bitti 25m HM'ler :P Tabii haftaya disarmed yapmam lazım almadan önce QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bala bak ya.. kaliteli guildde 10 mani bile yapamadık firefighterda kaldık vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Pug'u bugün yine topladık disarmed için ve şimdi kestik kologarn'ı :P Mount mailde bekliyor ama bir tur daha döneceğiz görünen o ki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Algalon da son tryda 8m'e indi en kolay yerinde zaman doldu ya aptal tank healerlar yatmasalardı o da bittiydi. Kendim healer olunca daha bir güvende hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 facepalm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar