hellhundd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aynen bende indiriyorum simdi. yeni bi Online oyun ararken denk geldm çokda severim insallah *** olmaz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Turn base de lag olsa ne olur yahu ahshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 turn base de lag olursa ne olur oynaman gereken süre içinde oynayamazsın.... sdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 koskoca homam serisinin düştügü hallere bak kapitalizm cok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ekran ayrları yok adam gibi gafikler açıkcası pek güzel değil veya ekran boyutu sıkıntısından. oyun içi item mall var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aptal bunlar window mode 1024 cozunurluk, acaipler. uninstall fast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Çok kötü değil , oynanır (grafikleri görmezden geliyorum). Ama Closed Beta'da zaman harcamaya değmez. Sürüyle bug var , yazım hataları vs vs. HOMM'a benzetecez diye Battlefield'ları(Görevler) turn base yapmışlar , bu kadar saçma sapan birşey olamaz. Oyunun en gereksiz ve sinir bozucu özelliklerinden biri olmuş. Open Beta olunca daha detaylı inceleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 beta key geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yuh 1.3 gb dosya yüklüyor lan ne yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 babacum boşuna indirme be :( cidden rezil etmişler oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ya o değile .puz dosyalarına sıra geldiğinde hata veriyorum nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Peki nolcak HOMM fanlarının sonu ? Hep bir online bekledik... F2P olduğuna inanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oyun kötü bu arada ya.. kendimi ko metin2 vs oynuyormuş gibi hissettim.. hani belki beta diyte böyledir.. adamlr oyunda font olarak times new roman kullanmış lan.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 atlantica online deneyin yahu turn-based istiyorsaniz cok. fena oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oyunu kurdum, auto patch yapıyor, ama yazılar çince... Düzelecekmi bu durum acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Oyunu şu an oynayan varmı ? Ben iki gün önce ilk defa login oldum, bir daha giremedim, dc oluyor girişte.. open betaya geçildiği içinmi acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gameplay videosunu izleyene kadar herşey çok güzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oynayana kadar her şey güzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 iyi niyetlisin babacum girmişsin hiç değilse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya belki düzelir, hele biz oynaya koyalım da :) Fakata giremiyorum olay nedir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Arkadaşım sadece login butonun'a basmakla olmuyor bu işler. Oyun sitesini ziyaret et arada, forum'da 20 saat yanıt bekleyeceğine. Yapımcı firma Asya hariç diğer bölgelere , oyun sunucularını kapama kararı almış. Şikayetler devam ediyor. Forumu bir incele. Yakında sadece kendi ofislerinde oynarlar oyunu heralde. Aşırı derecede kötü olmuş oyun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Atlantica online demişler, onu mu denesek, acayip havaya girmiştim, wow un ödemesini iptal ettim yahu, HOMM takılıcam diye.. Hemde homm3 kaleleri ve yaratıklarıyla.. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Şu ana oyuna girilebiliyor... Benden önce oynayıpta , beni birazcık aydınlatabilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şimdi oyun sadece asia ip lerine mi açik yoksa herkes gelsin mi olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi oyun gayet düzgün ve homm 3 neyini sevmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar