Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Might and Magic Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca ,

Davet ettiğiniz her 2 arkadaşınız için ekstradan 1 Beta Key kazanıyorsunuz.

Beta Key talebinde bulunurken yazınızın altına "i have been invited/referred by tampz." gibi bir cümle eklerseniz çok makbule geçer. eyvalah :)
Mesaj tarihi:
Ya ben üye oldum sitesine, ama sitesinde HOMMM oyunu yok gözüküyor :D, hadi senın verdiğin siteye girdim "şuradan" olana, orada da betakey kazanmak için ne yapmak lazım onu çözemedim. Adamlara mail mi atıcaz 20 kelimelik minimum :D? Yağlıcaz ballıcaz falan sanırm.
Mesaj tarihi:
yahu ne yağlaması , adamlar şakayla karışık birşeyler yazmışlar işte moderatörü övün falan filan diye. Ciddiye mi aldınız? :)

Siteye üye olup , ilgili forum başlığına ben de beta key istiyorum gibi kısa bir yazı yazıyorsunuz bir kez , okadar.
Mesaj tarihi:
en ya.... key dağıtma sistemi. foruma yaz onu referans et bir hak daha kazan referansın üzerinden de ek hak kazan.

neyse bir post ile başvurduk çıkarsada çıkmazsada :D adam gibi key dağıtan site olursa oradan yine başvurum.
Mesaj tarihi:
Bu HOMM takımı harbi denyo çıktı... mmorpg.com 5000 adet bedava beta key dağıtıyor şimdide.

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/171/Heroes-of-Might-and-Magic-Online-Closed-Beta-Key-Giveaway.html

12 Mayıs'da perakende şatışa geçiyorlarmış. Guildwars gibi bir seferlik 30$ ödeyecez. Aylık ödeme yok. 7 Mayıs'da beta başlıyor.
Bir b*k anladıysam bunların yaptığı iş'ten =)

edit : Bu arada oyun sunucuları Asya'daymış.
  • Yeni Oluştur...