STY Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mayıs'ta Closed Beta Başlıyormuş Resmi Web Sayfası : http://homm.91.com/ şuradan Closed Beta için başvuru yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ayrıca , Davet ettiğiniz her 2 arkadaşınız için ekstradan 1 Beta Key kazanıyorsunuz. Beta Key talebinde bulunurken yazınızın altına "i have been invited/referred by tampz." gibi bir cümle eklerseniz çok makbule geçer. eyvalah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ya ben üye oldum sitesine, ama sitesinde HOMMM oyunu yok gözüküyor :D, hadi senın verdiğin siteye girdim "şuradan" olana, orada da betakey kazanmak için ne yapmak lazım onu çözemedim. Adamlara mail mi atıcaz 20 kelimelik minimum :D? Yağlıcaz ballıcaz falan sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yalnız böle bişi olmamalı. hayatın bittiği noktalardan biri yine ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 anlayamadıım bir tırtlık var ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 site adresindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mortis said: anlayamadıım bir tırtlık var ama neyse Aynen ya. Forumda yağlayın, hoşumuza giderse key vereceğiz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konusu açılmıştı, şimdi çok yorgunum yarın bulup birleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yahu ne yağlaması , adamlar şakayla karışık birşeyler yazmışlar işte moderatörü övün falan filan diye. Ciddiye mi aldınız? :) Siteye üye olup , ilgili forum başlığına ben de beta key istiyorum gibi kısa bir yazı yazıyorsunuz bir kez , okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 en ya.... key dağıtma sistemi. foruma yaz onu referans et bir hak daha kazan referansın üzerinden de ek hak kazan. neyse bir post ile başvurduk çıkarsada çıkmazsada :D adam gibi key dağıtan site olursa oradan yine başvurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 heyecandan ellerim titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bu arada site tırt gibi görünse de Ubisoft var aşağıda. Orijinal HOMM Online bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Free to Play olacakmış... boşverin gitsin. Bütün heyecanım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 F2P akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 TQ yapıyormuş. TQ dan korkarım ben, f2p diye çıkardıkları hiç bir oyunda parayı basmadan oynıyamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hala heyecanım geçmedi, çıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 tam oha felan olacakken url'de ki 91'i gordum. ubisoft gorup aldanmayin o homm lisans olayi yuzunden. f2p olup cash shop'i abartacaklari oyun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 çıksada lisansını alsam diye bekliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 heroes adını bok etmeyin bari, ah 3do bu günleri de mi gösterecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 3do mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yaklaşık 7 sene kadar önce kütüngen olmuştu garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Flaş flaş flaş Türkiye pazarında HOMM Online KO'nun yerine gözünü dikti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 allahın belası ubisoft HoMM u rezil etti,şimdini suyunu sıkıyor. Ah ahh 3do, bi 10 sene sonra batsaydın kurtaracaktım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu HOMM takımı harbi denyo çıktı... mmorpg.com 5000 adet bedava beta key dağıtıyor şimdide. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/171/Heroes-of-Might-and-Magic-Online-Closed-Beta-Key-Giveaway.html 12 Mayıs'da perakende şatışa geçiyorlarmış. Guildwars gibi bir seferlik 30$ ödeyecez. Aylık ödeme yok. 7 Mayıs'da beta başlıyor. Bir b*k anladıysam bunların yaptığı iş'ten =) edit : Bu arada oyun sunucuları Asya'daymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 aha oyun sunucuları asyadaysa kendileri çalar kendileri oynarlar beta keyimi aldım bende 1.3gb client var çekiyorum 7 mayısta bir test edelim ama inanıyorum deli lag olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar