sbora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dün akşam oyuna başladım novice brawler olarak. forumlarda okuduğum üzere zar zor dantooine mining outpost ageldim ama turk bulamadım oyunda aval aval geziyorum sadece birileri yardım ederse çok sevinirim. akşam 6dansonra oyunda olucam. eclipseteyim icq: 32675122 msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ne olmak istiyorsun imperial mı yoksa rebel mi??[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet once onu soyle. yoksa doveriz. bu arada ben oyuna 9 ay once baslamis olsam da, hala yardimlariniza acigim. ozellikle credits bazinda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Başka bir sayfa açmadan aynı sorundan bendede var bende zar zor hi'lal e geldim pa nın önünde gezindim. Kimsecikler yok. Biraz mission yapim dedim.Ççok sevimli yaratıklar var etrafta birazcık kesildim öldüm felan hoş yane ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tabii ki dantooine en zor yerdir ancak dediğim gibi bize factionlarınızı söyleyin yardım edelim sonuçta hilal imperialların şehridir. rpci olduğumdan diil ancak oyunda bir rebele asla yardım etmem....[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ben Imperial'ım en azından olmaya çalışıyorum daha 183 İmperial faction pointim var ama yavaş yavaş artıcak inşallah. Tek başıma ancak bu kadar mission yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 o zaman oyunda bana ulaşabilirsin. ben online olursam yardım ederim seve seve...[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oyun içinde revhas, satto, charda, sanny veya ginelus a tell at yardımcı oluruz...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu oyun çok ilginç tanıdığım ve cantina'da seyrettiğim imperyaller hep düzeyli oyuncular, rebeller ise serseri tipler oluyor. Filme tamamen aykırı bir durum. İyi kötü açısından yani. Bunun yanında niye bir player event düzenlemiyoruz. group olarak savaş filan yapalım. Ben eclipse'de Mos Eisley civarında takılıyorum. Alante Freecrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: hashmet, 22 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Bu oyun çok ilginç tanıdığım ve cantina'da seyrettiğim imperyaller hep düzeyli oyuncular, rebeller ise serseri tipler oluyor. yanlış, 2 taraftada fazlasıyla kendini bilmez var said: Filme tamamen aykırı bir durum. İyi kötü açısından yani. iyi kötümü? imperialler kötümüki.tarihte pek çok ülkenin hayali dünyaya hükmetmek vs.. gibi şeyler olmuştur.almanlar kötüdür avrupayı ele geçirmeye çalıştılar veya osmanlılar kötüdür vs.. diyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Aslında yanılıyorsun. İmperialler kötü veya haydur tipli değiller. Tek bir amaçları var tek bir düzen ve hiyerarşi (yanlış yazdım biliyoıum). Rebeller ise bunu istemeyen bu düzeni yıkmaya çalışan tipler. Böyle olunca düzeni ancak güce sahip olarak yıkabilirler. Güce sahip olmaya başlayınca bu imparatorluğun gözüne batar ve onları yok etmeye çalışırlar. bunun sonucunda rebeller korsanlık, kaçakcılık ve gizli işler yapmaya zorlanırlar o yüzden de Rebeller aslında şu anda oyunda gördüklerinin tıpatıp aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: elesso, 22 Temmuz 2004 15:16 tarihinde demiş ki:2 taraftada fazlasıyla kendini bilmez var aynen öyle. elesso buradaki kriter karanlık güçleri ve kötü tarafın yöntemlerini kullanıp kullanmamak.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 22 Temmuz 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu konu nasıl buraya geldi onu anlamadım ancak benim bildiğim iki tarafında kendine göre artıları eksileri olduğu kesin ve iki tarafın da amaçları belli rp yapmasanız bile bu amaca karar verin imparatorun yanında olup bir imparatorluk askeri olup bir savaş mı vermek istersiniz yoksa düzene karşı koyan bir savaşçı mı?? Kimse alınmasın kötü bir şey yazmadım umarım bu arada umarım server açılmıştır. :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Rhoube, 22 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Aslında yanılıyorsun. İmperialler kötü veya haydur tipli değiller. Tek bir amaçları var tek bir düzen ve hiyerarşi (yanlış yazdım biliyoıum). Rebeller ise bunu istemeyen bu düzeni yıkmaya çalışan tipler. Böyle olunca düzeni ancak güce sahip olarak yıkabilirler. Güce sahip olmaya başlayınca bu imparatorluğun gözüne batar ve onları yok etmeye çalışırlar. bunun sonucunda rebeller korsanlık, kaçakcılık ve gizli işler yapmaya zorlanırlar o yüzden de Rebeller aslında şu anda oyunda gördüklerinin tıpatıp aynısı. Konu başlığı farklı bir yöne kayma eğilimine girmiş olsada burada düşüncemi belirtmek isterim. Rebel diye adlandırdıklarımız "eski cumhuriyetin" yeniden var olmasını isteyenler. Imperial diye adlandırdıklarımız ise eski cumhuriyeti yıkıp yerine monarşik yapıda bir imparatorluk kuran/ları destekleyenler. Birde benim gibi ne "rebel" ne de "imperial" saflarında yer almayan ve almadan da yaşamını sürdürenler vardır ki, ulvi amaçları sadece yaşamaktır, kuramsal herhangibir ideolojik beklentileri yoktur. En büyük beklentileri işveli bir twilek kızı, bolca içki ve baharat, bir miktar para ve sızıp kalabileceği bir evdir. ---- Kimin iyi kimin kötü olduğunu sadece nereden baktığımız belirler unutmamak lazım. Bir terörist, kendi terörist arkadaşları tarafından iyi diye adlandırılırken, düzenlediği terör eyleminde öldürdüğü kişilerin aileleri tarafından da kötü olarak değerlendirilir.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hutt faction eklensin bu dertler baya azalır :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Zaten ben filme göre düşündüm. Gerçi ortada zulüm, çifte standard gibi uygulamalar olursa imparatorluğa karşı çıkılır. Fakat burada ne zulüm var ne bir şey. eğer imparatorluk kötü davranmıyorsa niye rebeller ortaya çıkarak özgürlük istiyorlar. İstediğini yapabiliyorsan zaten özgürsündür. Bu fikre göre imperyallerin natural oyuncuları zorlayarak bir tarafı seçmeleri istenebilirdi. Bazı şehirlerdeki yaşayanlara farklı uygulamalar yapılabilirdi. Veya vergi tarzı bir uygulama konabilirdi ki bu bir çok oyuncunun oyundan hemen soğumasına yol açardı herhalde. Bunlar sadece galactic civil war'ın gelişmesi için benim önerilerim. Ama böyle bir uygulama olmayınca storm trooperlar sadece garson gibi ortada dolanıyorlar. Sadece saldırınca tepki veriyorlar. Sonrada star wars mı oynuyorsun yoksa herhangi bir uzay simulasyonu hiç farkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Benim acilen bir image d. bulup statlarımı düzeltmem lazim nerden bulabilirim veya pa da var mi yardim edicek insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 10k veya 15 k'ya Naboo Theed veya Bestine'de bulalirsin. /find salon diye bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hmmsss para kazanmam lazim. O zaman daha yeni bir char olarak pek param yok ta. Neyse galiba başlangıc için nabboo veya tatoonie daha iyi para kazanmak için çünkü dantoiene biraz fazala zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eğer eclipse'de isen beraber takılabiliriz tabii 21:00'dan sonra /tell alante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Butun gece saat 03 e kadar tahminen oyunda olacağım. İlk başta saç sakal ve stat traşı olabileceğim bir salon için para biriktirecem sonra armor sonrada birazcık buff parasi biriktiririm. Tahminen nabooda olurum. /Tell gorgouh bana ulaşırsın o saate kadar devam lı oyunda olucam tahminen. Görüşmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 IDler statlerimi ayarlıyor ? nasıl oluyor o iş (yanlış anlaşılmasın uzun süredir bakmadıgımdan bilmiyorum yani herhangi bi dalga geçme falan yok mesajımda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet popeye, artık stat mitigation için bir ID önünde bağdaş kurmak gerekiyor. tabi ID'lere yapılan değişiklikler bu mesleği hala kurtaramadığı için ve üstüne üstlük holo için ID masterlayanların sayısı da azaldığı için ID bulmak gittikçe zorlaşıyor. yeni sistemde maksat mesleği adam etmekti ama bu durum yakında stat ayarı yapmak isteyenler için işkenceye dönüşecek gibi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 IDler için en güzeli şöyle bir şey olur sanırım karakter yaratırken çıkan seçeneklerin dışında yeni tip saç sakal gibi şeylerin yapımını IDlere vermeliler hatta güzellik salonu gibi bir şey açabilsin IDler :) bak o zaman sims online oynayan çogu kadın ID olmak için swgye gelir :)) sırf üzerine giymek için güzel giyisiler yapan ve tailor olan hatun kişiler var :) ID de öyle bir şey saglayabilir bu tip bir yenilik yapılırsa[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 zaten yeni birkaç saç tipi rengi falan eklediler bildiğim kadarıyla. ben sufi'nin de elphame'in de façasından gayetle memnun olduğum için hiç bakmadım neler gelmiş falan diye :-p bu arada güzel güzel giysiler yapıp giymek için tailor oynamış bayanlardan biri de benim çok yakınım olur. ama çabuk bıraktı malesef :([signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar