Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kendi halimde patiliyorum ifadesini çok samimi buldum. sevicem bu arkadaşı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 karapersembe said: ohoy, geyik yaptım ya coder ın fake iyim derken, tek aklıma gelen nick o oldu, o yüzden coder dedim. coder ın ofended olmasına ya da savunma yapmasına gerek yoktu pek. fistan bana ne yapıp yapmayacağımı söyleme, kendi işine bak. forum kocaman, benim açtığım topicleri görmezden gel, çok mu zor. bu kadar mı zor başkasının varlığına tahammül etmek, yok saymayı dahi mi yapamıosun/uz.bir suru kisi sana bisey demis niye gelip bana cvp yaziyorsun neden ben nedeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aga adam inceden ayarlar gönderiyor cidden bu arada replik iyiymiş lan tatlı bi masumluğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bari orijinal dilde yazsaydın da facebook'ta falan "O DENLİ KÜLTÜRLÜYÜM Kİ BU FİLMİ İZLEDİM, VE DE ÖYLE BİR İZLEYİCİYİM Kİ ORİJİNAL DİLDE İZLEDİM. NA BU DA EN CAN ALICI REPLİK. ps: dinlediğimi anlayıp yazıya dökecek kadar da fransızcam var kahretsin. ver." tadında yabışdırsaydık hatunların duvarlarına. olmadı be kankürç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gecko said: bu adamın kim olduğunu ben bile anladım sdf kara perşembe, ii dünya savaşı sırasında amerikanın herkese kredi vermesinden dolayı krize girip dünya ekonomisini allak bullak ettiği gündür, tabii siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz anladınız siz onu şununla ilgili wot koyacaktım.. sonra vazgeçtim ama siz koymuşum gibi "didn't read lol!" zencisi koyun eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barnacle said: dunno diye biri vardı sen misin o ahauhauhauhauhau dikkat duno çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 "roket adam" said: ya kimin feykiyse feyki, niye bu kadar negatifsiniz ya. ben filmi merak ettim, imdb'den ekşisözlükten falan baktım yorumlara, ilgimi çekti çekicem bu hafta mesela, iyi çıkarsa da teşekkür edicem. fena mı yapmış adam sevdiği bi filmden alıntı yapmakla. kafayı yiyosun paticik yavaş yavaş. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar