BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aramaya inandim ama bulamadim :P cocuklugumdan beri keske olsa dedigim nfs online closed betadaymis surdan basvuruyoruz, basvuru surecinde uzunca bi anket var ama deger diye umuyorum herneyse uzatmadan siteyi veriyim http://www.needforspeed.com/web/world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 SS Video felan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ben başvuralı 3 ay oldu hala tık yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Congratulations! You're just 24 hours away from racing in Need for Speed World! But why wait? Get started early by downloading the game client and redeeming your SpeedBoost by clicking the link to your left. WE CAN'T WAIT TO SEE YOU ON THE ROAD! > START TIME - Wednesday, June 2 at 10:00 AM PDT / 19:00 CET > CLOSE TIME - Sunday, June 13 at 8:59 PM PDT / 05:59 CET Monday zaa yollamışlar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben su an itibari ile oynuyorum fena degil. serverler acik kapali demesine ragmen launcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bana da mail gelmis, 2-13 arası betaya katıldıgınız icin tesekkurler, fikirlerinizi paylasın diye de haberim yoktu betaya kabul edildigimden. nerden client falan indiricez ki bidahaki betası icin? yakında diyo edit: zaaa, gelmiş megersem mail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 oynadım ben ama pek beğenmedim bide 1 hafta head start xp bonus falan gibi şeyleri olan pakedi bazı ülkelere çıkarcaklarmış tr yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Temmuz 2 - Temmuz 5 arası open beta olarak acildi.Denemek isteyenler kacirmasin derim. said: The Need for Speed World Open Beta is live from today until July 5 - and you’re invited to get in while there’s still time! > OPEN - Friday, July 2 at 10:00 AM PDT (18:00 GMT and 19:00 CET) > CLOSE - Monday, July 5 at 5:00 PM PDT (Tuesday at 01:00 GMT and 02:00 CET) With heart-pounding race action behind the wheel of the fastest cars anywhere, outstanding multiplayer battles with your closest friends (and worst enemies), and an infinite number of customization possibilities – you'll find it all in Need for Speed World. Packed with great features, our new client release is here! This release features a garage of 25 cars with performance customization packs for each. We've increased the number of progression levels to 50, and are excited to include the much requested features of Private Matches and a Meeting Place for car shows. There's also a whole new region with the introduction of Camden, plus many exciting visual enhancements to the world that you simply have to play to see. WE CAN'T WAIT TO SEE YOU ON THE ROAD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ee bize hala open beta içinde mail gelmedi. Ne salak bir iş yapıyor bu EA. Sen söylemesen haberimiz olmayacak.Bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Oynadıydım da sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Oynadım , berbat, lagdan zaten multi yapamıyorsunuz sırf single takılıyordu millet. Oyunda extra özellikler var, yok işte öndeki arabayı durdurmak için trafik çağırıyorsunuz, sprint açıyorsunuz vs. bunlar her yarış sonunda reward olarak geliyor yada siz EA STORE dan satın alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben çok eğlendim şahsen çok zevkli oynayan var mı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 off deli gidiyo abi oyun ,3 gün önce indirdim denemek için,3 gündür çıkamıyorum wow falan hak getire hepsini unutturdu valla:D hele polislerin kovALadığı mapler harika ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Selamlar; Bende oyunu indirdim oynuyorum ancak şöyle bir sorunum var; oyuna her girdiğimde 256 mb'lık bir patch download ediyor.Araştırdım ama birşey bulamadım.Bunun çözümüyle ilgili bir bilgisi olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dün akşam merak edip bir denedim. o nasıl bir sürüştür abi ya. çocukluğumuzda elimize oyuncak arabayı alır ve havada *fiyuuuuuuu* diye gezdirirdik ya, öyle bir sürüş işte. bok gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 direksiyonla süper oluyor la oyun. bu arada patch sorunu olan arkadaş, Yönetici olarak calıstırmayı dene launcherı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar